Κοινωνία

Γραπτός διαγωνισμός για 4 υποτροφίες τριετούς διάρκειας στο “Νέο Σχολείο”

Το ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, υποστηρίζοντας ενεργά την ιδέα της αριστείας, προσφέρει μετά από γραπτό διαγωνισμό 4 υποτροφίες τριετούς διάρκειας σε μαθητές και μαθήτριες που αρίστευσαν, για το σχολικό έτος 2023-24.

Χρόνος, διάρκεια και τόπος διεξαγωγής του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί το Τετάρτη 22 Μαΐου 2024,και ώρα 18.00 ́ -21.15 ́στις εγκαταστάσεις του ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ – στη Δαλαμανάρα (3ο χλμ. Εθνικής οδού Άργους – Ναυπλίου) Αργολίδας.

  • 1 υποτροφία τριετούς διάρκειας που καλύπτει το 100% του κόστους των διδάκτρων για τον μαθητή/τρια που πρώτευσε στον διαγωνισμό για την α ́ τάξη του γυμνασίου για το σχολικό έτος 2024-2025 εφόσον η βαθμολογία υπερβαίνει το 75/100.
  • 1 υποτροφία τριετούς διάρκειας που καλύπτει το 50% του κόστους των διδάκτρων για τον επόμενο μαθητή/τρια που συγκέντρωσε τη 2η καλύτερη βαθμολογία στον διαγωνισμό για την α ́ τάξη γυμνασίου για το σχολικό έτος 2024-25 εφόσον η βαθμολογία υπερβαίνει το 75/100.
  • 1 υποτροφία τριετούς διάρκειας που καλύπτει το 100% του κόστους των διδάκτρων για τον μαθητή/τρια που πρώτευσε στον διαγωνισμό για την Α ́ τάξη του Λυκείου για το σχολικό έτος 2024-2025 εφόσον η βαθμολογία υπερβαίνει το 75/100.
  • 1 υποτροφία τριετούς διάρκειας που καλύπτει το 50% του κόστους των διδάκτρων για τον επόμενο μαθητή/τρια που συγκέντρωσε τη 2η καλύτερη βαθμολογία στον διαγωνισμό για την Α ́ τάξη Λυκείου για το σχολικό έτος 2024-25 εφόσον η βαθμολογία υπερβαίνει το 75/100.

Υποψήφιοι για το διαγωνισμό: Είναι όλοι οι μαθητές/τριες που φοιτούν κατά το σχολικό έτος 2023-2024 στην Στ ́ τάξη του Δημοτικού και στην Γ ́ τάξη του Γυμνασίου των σχολείων της περιοχής μας.

Share
Από τα
newsroom

Πρόσφατα

Μεγάλη επιτυχία η 6η θέση για την Ακαδημία του Αριστέα Άργους στο “Elite Neon” στην Αθήνα

Ακαδημία του Αριστέα Άργους στο "Elite Neon" Μεγάλη επιτυχία η κατάκτηση της έκτης θέσης από…

24 λεπτά πριν

Το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Ναύπλιο

Το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Ναύπλιο Με σύνθημα «Πολεμάμε το άδικο, χτίζουμε το αύριο, με…

58 λεπτά πριν

Περισσότερες από 50 ομάδες συμμετέχουν στο “Street Basketball” στο Άργος

Η μεγάλη αθλητική διοργάνωση του Δήμου Άργους-Μυκηνών πλησιάζει… Περισσότερες από 50 ομάδες θα αναμετρηθούν στο…

1 ώρα πριν

Κακοδιαχείριση, βανδαλισμοί, πλιάτσικο και ψέματα (Άρθρο του Βασίλη Κ. Δωροβίνη)

Άργος: Κακοδιαχείριση βανδαλισμοί πλιάτσικο και ψέματα (γράφει ο Βασίλης Κ. Δωροβίνης) ‘’Οι αυταρχικοί αρχικά γοητεύουν…

2 ώρες πριν

Ζητείται από εταιρεία στο Ναύπλιο τεχνίτης για τοποθέτηση επίπλων κουζίνας και ντουλάπας

Ζητείται από εταιρεία στο Ναύπλιο τεχνίτης για τοποθέτηση επίπλων κουζίνας και ντουλάπας. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6976979611.…

3 ώρες πριν

Βραβεύσεις στην εκδήλωση του συλλόγου Αργείων “Ο Δαναός” για την εορτή του Αγίου Πέτρου

Βραβεύσεις στην εκδήλωση του συλλόγου Αργείων "Ο Δαναός" Ανακοίνωση από τον Σύλλογο Αργείων "Ο Δαναός"…

3 ώρες πριν