Τάσεις

Τα Must Have γυναικεία αξεσουάρ που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της

Όποια και αν είναι η περίσταση, ένα outfit δεν αποτελείται μόνο από τα ρούχα σας. Τα αξεσούαρ είναι αυτά που βάζουν την τελευταία αλλά όχι ασήμαντη πινελιά που θα δώσουν το κάτι παραπάνω στην ενδυμασία σας. Σε αυτό το άρθρο θα σας πούμε μερικά αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σας.

Τα γυναικεία αξεσουάρ είναι στο ντύσιμο ό,τι ο φωτισμός στη διακόσμηση ενός δωματίου. Αν επιλεγούν σωστά, μπορούν να σε κάνουν να φαίνεσαι δέκα φορές πιο όμορφη. Αν όμως δεν διαλέξεις τα σωστά αξεσουάρ μπορούν να χαλάσουν τον πιο όμορφο συνδυασμό ρούχων. Αν θέλετε να έχετε πολλές δυνατότητες, διαβάστε αυτό το άρθρο, όπου σας προτείνουμε μερικά αξεσουάρ που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στην ντουλάπα της. Μιλώντας για αξεσουάρ εννοούμε φυσικά και τις τσάντες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαφορετικά στυλ και χρώματα για να ταιριάζουν στο ντύσιμο και την διάθεση σας.

 

Για να μην βρεθείτε ποτέ με άδεια χέρια σας συνιστούμε να έχετε τουλάχιστον μια τσάντα ιδανική για όλες τις περιστάσεις. Μια στυλάτη μάρκα τσάντας που θα αναβαθμίσει όλα τα outfits σας από Ελληνίδα σχεδιάστρια είναι οι τσάντες Ames https://www.classico.gr/el-GR/ames-bags/r=200000018200. Όποιο σχέδιο και να διαλέξετε, θα είναι μια ωραία πινελιά στο τελικό αποτέλεσμα.

Γυαλιά

Τα γυαλιά ηλίου είναι από εκείνα τα αξεσουάρ που φοριούνται κάθε  εποχή. Φοριούνται όλο το χρόνο και υπάρχουν χιλιάδες φανταστικά μοντέλα. Ωστόσο δεν είναι όλα τα είδη γυαλιών για όλους.

Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να έχετε πάντα ένα ζευγάρι στη διάθεσή σας. Όλα τα outfits που θα επιλέξετε για το πρωί ή το απόγευμα θα στολιστούν από τα γυαλιά ηλίου.

Βραχιόλια και δαχτυλίδια

Σε συνδυασμό με περιποιημένα νύχια, βραχιόλια και δαχτυλίδια κάνουν τα χέρια σας να δείχνουν τέλεια

Όσο για τα βραχιόλια, μπορείτε να φορέσετε ένα ή περισσότερα, ανάλογα με την περίσταση.

Σκουλαρίκια

το σχήμα του προσώπου παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή των σκουλαρικιών. Στο κάθε σχήμα προσώπου , ταιριάζουν διαφορετικά σκουλαρίκια. Κάντε μια έρευνα αγοράς και διαλέξτε τα ιδανικά στο σχήμα του προσώπου σας σκουλαρίκια.

Παπούτσια
Η επιλογή των παπουτσιών παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην τελική εικόνα ενός outfit. Σίγουρα για την καθημερινότητα σας ενα sneaker είναι η ιδανική επιλογή. Διαλέξτε ένα στυλάτο σχέδιο, το οποίο θα μπορείτε να συνδυάσετε με τα περισσότερα αν όχι όλα outfit σας.
Τα Premiata https://www.classico.gr/el-GR/premiata/r=200000020700 είναι μια μάρκα που σας λύνει τα χέρια καθώς έχει επιλογές για όλα τα γούστα αλλά και υψηλή ποιότητα.

Share
Από τα
argolika.gr

Πρόσφατα

Ζητείται από εταιρεία στο Ναύπλιο τεχνίτης για τοποθέτηση επίπλων κουζίνας και ντουλάπας

Ζητείται από εταιρεία στο Ναύπλιο τεχνίτης για τοποθέτηση επίπλων κουζίνας και ντουλάπας. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6976979611.…

2 ώρες πριν

Βραβεύσεις στην εκδήλωση του συλλόγου Αργείων “Ο Δαναός” για την εορτή του Αγίου Πέτρου

Βραβεύσεις στην εκδήλωση του συλλόγου Αργείων "Ο Δαναός" Ανακοίνωση από τον Σύλλογο Αργείων "Ο Δαναός"…

2 ώρες πριν

Γιορτάζει το εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής στη νησίδα Δασκαλειό στο Τολό

Την Παρασκευή της Διακαινησίμου 10 Μαΐου, εορτάζει και πανηγυρίζει το γραφικό εκκλησάκι της Παναγίας Ζωοδόχου…

2 ώρες πριν

Πωλείται άδεια ταξί, με έδρα το Ναύπλιο

Πωλείται άδεια ταξί 100%, με έδρα το Ναύπλιο. Πληροφορίες: 6945793333.          …

6 ώρες πριν

8 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν – Κάποια γεγονότα σαν σήμερα

8 Μαΐου: γεγονότα σαν σήμερα Εικόνες: Η Μάχη της Γραβιάς, ο Ελληνοτουρκικός Πόλεμος του 1897,…

15 ώρες πριν

Ατέλειωτο γλέντι και χορός στις Λίμνες Άργους

Ατέλειωτο γλέντι και χορός στις Λίμνες Άργους Με την παρουσία πλήθους κόσμου από την Αργολίδα…

17 ώρες πριν