Τα αποτελέσματα για τις υποτροφίες του Αγγελοπούλειου Ιδρύματος

Το  Διοικητικό Συμβούλιο του Αγγελοπούλειου Ιδρύματος Σχολικών Κτιρίων  και  Υποτροφιών, σας ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία απονομής υποτροφιών, ακαδημαϊκού έτους 2020 – 2021, τα αποτελέσματα της οποίας μπορείτε να τα δείτε αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Α.Ι.Σ.Κ.Υ. (aggelopouleio.gr).

Ολοκληρώνοντας τη διαδικασία αυτή, πρώτη μετά την επανασύσταση του Α.Ι.Σ.Κ.Υ., το Νοέμβριο του 2019, το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί για τη συμμετοχή τους  στη διαδικασία που προκήρυξε, όλους τους  υποψηφίουςπου έλαβαν μέρος σ’ αυτή και τους εύχεται πρωτίστωςυγεία, ατομική  και  οικογενειακή και καλή  συνέχιση  των  σπουδών τους.

Όσοι  από τους υποψήφιους  υπέβαλαν αίτηση και  δεν έτυχαν υποτροφίας μπορούν  να  ασκήσουν ένσταση κατά  της    απόφασης  του Διοικητικού  Συμβουλίου  του  ΑΙΣΚΥ,  σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών  και συγκεκριμένα από  σήμερα, Τετάρτη 7  Οκτωβρίου  2020 μέχρι  και την Παρασκευή, 16  Οκτωβρίου 2020 και ώρα 24.00.  Οι  τυχόν  ενστάσεις, θα υποβληθούν  αποκλειστικά με  email, στην ίδια   ηλεκτρονική διεύθυνση που υποβλήθηκαν και οι αιτήσεις. Εκπρόθεσμες ενστάσεις, δεν θα ληφθούν υπόψη.

Ναύπλιο, 7  Οκτωβρίου  2020

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ

Πρόεδρος  Δικηγορικού  Συλλόγου  Ναυπλίου

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια