Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου, 2020

18 υποψήφιους στο Δήμο Άργους – Μυκηνών ανακοίνωσε η «Νέα Αρχή» του Γιώργου Πανοβράκου

 

Mε την έναρξη επισήμως της προεκλογικής περιόδου, ο συνδυασμός του Γιώργου Πανοβράκου «Νέα Αρχή» παρουσίασε 18 υποψήφιους για το Δήμο Άργους – Μυκηνών. Πρόκειται για άτομα που καλύπτουν ευρύ ηλικιακό φάσμα και προέρχονται από διάφορους κοινωνικούς και πολιτικούς χώρους.

 

Οι υποψήφιοι είναι οι εξής:

 

 

 

 

Ο Χρήστος Αργυρόπουλος γεννήθηκε το 1985 και κατοικεί στο Άργος. Είναι απόφοιτος ΤΕΕ ηλεκτρονικών οπτικοακουστικών συστημάτων και υπολογιστικών μονάδων. Επίσης, απόφοιτος ΙΕΚ θρησκευτικού τουρισμού και ΙΕΚ προσωπικού ιδιωτικής ασφάλειας. Ενεργό μέλος της Δημοτικής Φιλαρμονικής Άργους (1993-2011). Έχει ασχοληθεί με μαθήματα μουσικοκινητικής αγωγής και μουσικής προπαιδείας σε παιδικούς σταθμούς και καλλιτεχνικός διευθυντής στα ΚΑΠΗ του Δήμου.

 

 

 

 

Ο Λάμπρος Γερούλης γεννήθηκε το 1959 στον Στόλο Αρκαδίας και μεγάλωσε στο Άργος. Είναι Γεωπόνος. Ως επιστημονικός συνεργάτης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών εκπόνησε σειρά μελετών επί αρδευτικών και εδαφολογικών θεμάτων του Αργολικού πεδίου. Από το 2004 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα Σπυροπούλου, βοηθό φαρμακείου και έχει δύο παιδιά.

 

 

 

 

Ο Βασίλειος Δαρλάσης του Χρήστου γεννήθηκε στο Άργος το 1969. Ζει και δραστηριοποιείται στην πόλη του ως ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι μέλος Δ.Σ. σε ποδοσφαιρικά σωματεία.

 

 

 

 

 

 

Ο Παναγιώτης Δημάκης του Δημητρίου και της Ροδούλας γεννήθηκε το 1976. Κατάγεται από το Γυμνό και από το 1993 κατοικεί μόνιμα στο Άργος. Είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Καραμάνου και πατέρας μιας κόρης. Εργάζεται στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.

 

 

 

 

Ο Χαράλαμπος Ζαβαλιέρης του Παναγιώτη γεννήθηκε το 1955. Ζει και εργάζεται στο Άργος. Είναι φαρμακοποιός και πατέρας μιας κόρης η οποία φοιτά στην Ιατρική Αθηνών.

 

 

 

 

Ο Σπύρος Θηβαίος του Γεωργίου γεννήθηκε στο Άργος το 1992. Μετά την αποφοίτησή του από το 2ο Λύκειο, εισήλθε στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πειραιά όπου και αποφοίτησε.

 

 

 

 

Η Γεωργία Καραχάλιου γεννήθηκε στον Ίναχο το 1970. Ζει στο Άργος με την οικογένειά της. Είναι μητέρα δύο παιδιών. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος.

 

 

 

 

Ο Πέτρος Καρούζος γεννήθηκε το 1955 και κατοικεί στο Άργος. Είναι μεσίτης αστικών συμβάσεων – οικονομολόγος. Είναι δημοτικός σύμβουλος Άργους – Μυκηνών με την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης.

 

 

 

 

Ο Κωνσταντίνος Νικόλαος Κατσίρης του Παναγιώτη και της Γεωργίας γεννήθηκε το 1988. Κατοικεί στο Άργος με καταγωγή από τη Βελανιδιά. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος, τελειόφοιτος του ΤΕΙ Πειραιά (τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων). Ήταν μέλος της ΟΝΝΕΔ. Ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο.

 

 

 

 

Η Μόνικα Κρεμαστιώτη του Ευαγγέλου γεννήθηκε το 1990. Κατοικεί στη Δαλαμανάρα. Είναι λογοθεραπεύτρια με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή και την αποκατάσταση φωνής Νευρολογικών Διαταραχών. Εργάζεται σε ιδιωτικό κέντρο ειδικών θεραπειών έχοντας πολύχρονη εμπειρία.

 

 

 

 

Ο Δημήτρης Κωτσαντής του Παναγιώτη γεννήθηκε το 1960. Κατοικεί στο Άργος και είναι ιδιοκτήτης της επιχείρησης «Ταπητοκαθαριστήρια Elite».

 

 

 

 

Η Γεωργία Λάμπου γεννήθηκε στην Πάτρα αλλά εδώ και 17 χρόνια είναι κάτοικος Άργους. Είναι παντρεμένη και έχει δύο κόρες. Απόφοιτη Νοσηλευτικής Λάρισας με μεταπτυχιακές σπουδές στην «Διοίκηση Μονάδων Υγείας». Εργάζεται στη Νοσοκομειακή Μονάδα Άργους, στη Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας ως τομεάρχης του Χειρουργικού Τομέα.

 

 

 

 

Ο Πάνος Π. Νικολαράκος είναι γιατρός ακτινολόγος. Εργάστηκε επί 33 χρόνια στο ακτινοδιαγνωστικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Άργους. Εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος το 1994, το 1998 και το 2002 με τη Δημοτική Κίνηση Πολιτών Άργους. Το 2014 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη «Άλλος Δρόμος».

 

 

 

 

Ο Όθων Σ. Νικολόπουλος είναι Διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός ΑΠΘ. Σύμβουλος Επιχειρηματικής & Αγροτικής Ανάπτυξης. Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) και εκλεγμένο μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΤΕΕ Αργολίδας. Μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Αναπτυξιακού Συνεδρίου Πελοποννήσου. Πρώην Γενικός Διευθυντής τηςΔ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.

 

 

 

 

Η Γωγώ Παναγιωτοπούλου γεννήθηκε στο Άργος. Είναι ιδιωτική υπάλληλος και μητέρα ενός αγοριού.

 

 

 

 

Η Ελένη Παπαδοπούλου γεννήθηκε στο Άργος, με καταγωγή από τα Φίχτια. Είναι ελεύθερη επαγγελματίας στο χώρο της αισθητικής. Είναι μητέρα δύο παιδιών.

 

 

 

 

Ο Ρήγας Ρηγόπουλος γεννήθηκε στο Άργος το 1955. Σπούδασε ζωγραφική στη Σχολή Βελουδάκη. Έλαβε πτυχίο Ευρωπαϊκού Πολιτισμού στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Πάτρας. Το 1990 δημιούργησε το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Άργους στο οποίο και διδάσκει. Είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα Χαρίτου και έχουν δύο παιδιά.

 

 

 

 

Ο Νίκος Σκανδάλης είναι μαθηματικός, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πατρών. Δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα.

 

 

 

2 σχόλια

  1. Μπράβο συγχαρητήρια! Νέα παιδιά, νέο αίμα, νέες πολιτικές, χωρίς σκοτεινό παρελθόν και επαγγελματίες δημοτικούς συμβούλους που έχουν κάνει καργιέρα στην τοπική αυτοδιοίκηση..

    1

    0
  2. Συγχαρητήρια ,πρώτο δείγμα θετικό,το 90% των υποψηφίων είναι πανεπιστημιακής εκπαίδευσης,και με επαγγελματίες στην αγορά,,που υποδηλώνει όχι στον καιροσκοπισμό και σε ανεπάγγελτους επαγγελματίες της πολιτικής…..Ανθρωποι με καλλιέργεια πνευματική με θέσεις και άποψη για όσους τους γνωρίζουν, μπορούν να αναβαθμίσουν και να προάγουν την ανάπτυξη σε ολόκληρο τον Δήμο μας.

    16

    1

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.