Νικολάκου: Ο πολιτικός κατήφορος του κ. Νίκα δεν έχει σταματημό

 

Δήλωση της θεματικής αντιπεριφερειάρχη και υπεύθυνης επικοινωνίας της παράταξης της Νέας Πελοποννήσου κας Κωνσταντίνας Νικολάκου:

 

Ο πολιτικός κατήφορος του κ. Νίκα δεν έχει σταματημό. Επειδή καθημερινά διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να πείσει τους πολίτες με οποιονδήποτε τρόπο και να συγκροτήσει παράταξη τόλμησε να εξαντλήσει κάθε αντιδημοκρατική και απολύτως «φασιστική» πρακτική καλώντας σε «αποστασία» στελέχη της παράταξης της Νέας Πελοποννήσου του Πέτρου Τατούλη. Απαίτησε μάλιστα να κάνουν «πολιτικό πραξικόπημα» στο Περιφερειακό Συμβούλιο συστήνοντας «άτυπη αυτοδιοικητική πολιτική γιάφκα» εναντίον του Πέτρου Τατούλη και της Νέας Πελοποννήσου.

 

Η προσδοκία του κ. Νίκα να πείσει τους πολίτες και να αποκτήσει δύναμη εξαντλείται στο να δημιουργήσει θεσμικό πρόβλημα στο Περιφερειακό Συμβούλιο και όχι φυσικά να καταθέσει το πολιτικό του πρόγραμμα, το οποίο ακόμα δεν ξέρουμε να διαθέτει.

 

Με περισσό πολιτικό θράσος και ως «δικτάτορας» καλεί σε «αποστασία» τους Περιφερειακούς Συμβούλους, τους οποίους ψήφισαν οι πολίτες με τον Πέτρο Τατούλη, και τους ζητά να στραφούν εναντίον του, μόνο και μόνο για τους δικούς του ιδιοτελείς σκοπούς. Οι μάσκες έπεσαν. Ο «πολιτισμένος πολιτικός αγώνας» που διατυμπάνιζε ήταν ψεύτικος μόνο και μόνο για να κρύψει την ύπουλη και πολιτικά χυδαία του προσπάθεια για το σφετερισμό της εξουσίας.

 

Του υπενθυμίζουμε ότι η πρακτική διάλυσης παρατάξεων συνδέεται απόλυτα με τον ίδιο, που ως Πόντιος Πιλάτος νίπτει τας χείρας του και επιτρέπει τη διάλυση της δημοτικής του παράταξης.
Η αποτυχία του να πείσει τους πολίτες και να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο αποκαλύπτεται από τις πρακτικές διχασμού και μηδενισμού που ακολουθεί. Αυτή η πρακτική ποτέ δεν εξυπηρέτησε τα συμφέροντα των πολιτών, παρά μόνο ιδιοτέλειες.

 

Οι πολίτες παραμένουν σταθερά μαζί με τον Πέτρο Τατούλη και τη Νέα Πελοπόννησο στη βάση της αμοιβαίας εμπιστοσύνης, σεβασμού και αξιοπιστίας.

 

 

1 σχόλιο

  1. Όσο ο κύριος Νίκας στήριζε με όλες του τις δυνάμεις τον κύριο Τατούλη, η κυρία Νικολάκου ήταν όλο επαίνους για την προσωπικότητα του κυρίου Νίκα. Τώρα ομιλεί για πολιτικό κατήφορο η κυρία του ΠΑΣΟΚ. Είναι γεγονός ότι εφόσον δε δεσμεύεται κομματικά και πολιτικά από τον ιδεολογικό της χώρο σίγουρα κάποιες άλλες ανίερες σχέσεις τη δεσμεύουν όπως και η παρούσα μισθοδοτούμενη θέση της βλέποντας ότι δε θα έχει πλέον τύχη εκλογής στον Μάη που έρχεται….

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια