Άνω – κάτω η ΝΟΔΕ Αργολίδας: Παραιτήθηκε και η Μαρίνα Σταματοπούλου από υπεύθυνη Δημοσίου Τομέα

 

Το μέλος της ΝΟΔΕ Αργολίδας Μαρίνα Σταματοπούλου παραιτήθηκε από τη θέση της υπεύθυνης Δημοσίου Τομέα. Πρόκειται για την 4η κατά σειρά παραίτηση, καθώς προηγήθηκαν οι παραιτήσεις των Σπύρου Στείρη, Παντελή Ρουμελιώτη και Μαρίας Ζέρβα.

 

Τα τέσσερα παραιτηθέντα στελέχη, στις εσωκομματικές εκλογές του περασμένου Μαϊου, είχαν υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Δημήτρη Σχοινοχωρίτη για την προεδρία, ωστόσο είναι αυτά που τον κατηγορούν τώρα για ανοχή σε λοιδορίες που εξαπέλυσε άλλο μέλος (εννοούν τον αντιδήμαρχο Άργους – Μυκηνών Παναγιώτη Δούρο).

 

Όπως αναφέρει η κα Μαρίνα Σταματοπούλου:

 

Ύστερα από τις παραιτήσεις: του Αντιπροέδρου Σπύρου Στείρη και του Παντελή Ρουµελιώτη από υπευθύνου Στρατηγικού Σχεδιασµού και Επικοινωνίας και της Ζέρβα Μαρίας υπευθύνου Γυναικείων θεμάτων, συµφωνώντας απόλυτα µε τους λόγους των παραιτήσεων τους, παραιτούµαι και εγώ από Υπεύθυνη Δημοσίου Τομέα, λόγω πλήρους διατάραξης πλέον του κλίματος συνεργασίας και ομαδικότητας μέσα στη σύνθεση του συμβουλίου της ΝΟΔΕ Αργολίδας.

 

Δέχθηκα και εγώ τη θέση που µου πρότεινε ο πρόεδρος σεβόµενη την ετυµηγορία των εσωκοµµατικών εκλογών του Μαΐου 2018 και την απαράβατη αρχή για ανιδιοτελή προσφορά στο κόµµα, στα µέλη του και στους πολίτες του Νοµού.

 

Παρακολουθώντας όμως τις εξελίξεις, θλίβομαι καθώς διαπιστώνω ότι δυστυχώς έχει διαρραγεί το πνεύµα συνεργασίας και καλή επικοινωνίας και δεν γίνεται σεβαστή η ετυµηγορία των µελών της Νέας Δηµοκρατίας, όπως αυτή εκφράστηκε στις εσωκοµµατικές εκλογές του Μαΐου 2018.

 

Είμαι από πολύ παλιά μέλος της ΝΟΔΕ, εκλεγμένη σε πολλές εσωκομματικές δημοκρατικές διαδικασίες, υπηρετώντας πιστά τους αγώνες και το όραμα σύμφωνα με τη διακήρυξη του κόμματος, χωρίς να ζητήσω ΠΟΤΕ κάτι που θ αποτελούσε προσωπικό όφελος, ιδιοτελές συμφέρον ή προβολή.

 

Καθώς γίνομαι μάρτυρας των τελευταίων εξελίξεων, με γεγονότα που προσβάλλουν το Όργανο και κατεβάζουν το επίπεδο του θεσμού, νιώθω έκπληξη και απογοήτευση.

 

Μάλιστα στην τελευταία συνεδρίαση, µε την ανοχή του προέδρου, λοιδορήθηκε ενώπιον όλων από Αντιδήµαρχο Άργους ο συνάδελφος Παντελής Ρουµελιώτης, με προκλητικό τρόπο.

 

Είναι απαράδεκτο να υπάρχει λογοκρισία στο Νοµαρχιακό Όργανο του Δηµοκρατικότερου κόµµατος στην Ελλάδα.

 

Με γνώμονα την πορεία μου στην κοινωνία, τη θέση μου στον εργασιακό στίβο, την αξιοπρέπειά μου ως άτομο και την κομματική μου δράση, παραµένω ενεργό µέλος της ΝΟΔΕ Αργολίδας, πιστή στις αρχές και αξίες της Νέας Δηµοκρατίας, που αδιάλειπτα υπηρέτησα από µικρό παιδί.

 

Θα συνεχίσω να αγωνίζοµαι για πλουραλισµό, ελεύθερη έκφραση και δηµοκρατία.

 

Θα συνεχίσω να αγωνίζοµαι για τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη και την προσπάθεια να αλλάξουµε την Ελλάδα.

 

Με τιμή, Σταματοπούλου Μαρίνα, Εκπαιδευτικός

Βιβάρι, 12/10/2018

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια