Αθλητισμός

Ικανοποίηση στον Ατρόμητο Παναριτίου για την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν

 

Με την ευκαιρία ολοκλήρωσης ενός μηνός από την έναρξη της προετοιμασίας για την ποδοσφαιρική χρονιά 2018-19 και την κλήρωση για το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα Α1 της Αργολίδας, η διοίκηση του Ατρόμητου Παναριτίου εκφράζει την ικανοποίησή της για την μέχρι τώρα προσπάθεια του ποδοσφαιρικού τμήματος.

 

 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση:

 

Η ομάδα μας προχωράει με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς, οι προπονήσεις είναι καθημερινές, κουραστικές αλλά ευχάριστες, με κέφι και κυρίως χωρίς τραυματισμούς, ενώ στα φιλικά παιχνίδια η εικόνα της είναι άκρως ενθαρρυντική.

 

Υπενθυμίζουμε ότι ο μέσος όρος ηλικίας των παικτών που την απαρτίζουν φέτος έχει κατέβει αισθητά, ο ενθουσιασμός είναι σε υψηλό σημείο και η συμμετοχή όλων είναι γεμάτη διάθεση. Ο φετινός στόχος της ομάδας μας είναι ένα πολύ καλύτερο πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία και παράλληλα, να δοθούν αρκετές ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, ώστε να βελτιωθούν και να αποδώσουν όσα περισσότερα μπορούν.

 

Οι νέοι παίκτες έχουν ήδη προσαρμοστεί σε ένα φιλικό περιβάλλον που δημιουργεί τόσο το προπονητικό επιτελείο αλλά και τα μέλη της Διοίκησης. Ευελπιστούμε ότι η ομάδα μας θα γίνει στο μέλλον πόλος έλξης για ακόμη περισσότερους ποδοσφαιριστές, που μοναδικό στόχο έχουν την ομαδική αλλά και προσωπική τους διάκριση και την συμμετοχή σε μια μεγάλη «παρέα» που απολαμβάνει κάθε ποδοσφαιρική στιγμή.

 

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, ευχόμενοι σε όλες τις ομάδες υγεία, καλή ποδοσφαιρική χρονιά, μακριά από ατυχίες και εκπλήρωση κάθε αθλητικού στόχου.

 

• Το Σαββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2018, καλούμε όλους τους φίλους στην λαϊκή βραδιά που θα γίνει στην πλατεία Παναριτίου, στα πλαίσια του εορτασμού των γενεθλίων της Θεοτόκου.

 

 

Share
Από τα
argolika.gr

Πρόσφατα

Ανακοίνωση του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας για το Δώρο Πάσχα

Ανακοίνωση του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας Συνάδελφοι, συναδέλφισσες, Μπροστά στον καταιγισμό παραπληροφόρησης της εργοδοσίας, που…

3 ώρες πριν

Περιηγήσεις στα θρησκευτικά μνημεία του Δήμου Ναυπλιέων

Περιηγήσεις στα θρησκευτικά μνημεία του Ναυπλίου και της Αγίας Τριάδας διοργανώνονται από τον Δήμο Ναυπλιέων…

3 ώρες πριν

Πρόσκληση σε καλλιτέχνες για συμμετοχή σε έκθεση ζωγραφικής στο Κιβέρι

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κιβερίου “Γενέσιον” διοργανώνει έκθεση ζωγραφικής με θέματα “Άνοιξη, Μητέρα  Φύση” από Κυριακή…

4 ώρες πριν

“Ναυπλία Ενωμένη”: Τι θα πληρώσουν οι συμπολίτες;

"Ναυπλία Ενωμένη": Τι θα πληρώσουν οι συμπολίτες; Ανακοίνωση του Δημήτρη Παπαδημόπουλου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης…

6 ώρες πριν

Σοκ για τους παραγωγούς: Σχεδόν στο 1/3 της περσινής τιμής η συνδεδεμένη ενίσχυση για χυμοποίηση πορτοκαλιών

συνδεδεμένη ενίσχυση για χυμοποίηση πορτοκαλιών Πολύ μικρότερη από τα περσινή είναι η τιμή της συνδεδεμένης…

6 ώρες πριν

30 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν – Κάποια γεγονότα σαν σήμερα

30 Απριλίου: γεγονότα σαν σήμερα Εικόνες: H σημαία της Σοβιετικής Ένωσης υψώνεται στο Ράιχσταγκ, Μετά…

17 ώρες πριν