Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου: Ο αντιπεριφερειάρχης Χειβιδόπουλος να ζητήσει δημόσια συγγνώμη

 

Ανακοίνωση – απάντηση εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου για το θέμα που δημιουργήθηκε με τη συναυλία της Ελένης Βιτάλη στην Αρβανιτιά και την ταυτόχρονη εκδήλωση της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας στην Ακροναυπλία:

 

Καλούμε τον Αντιπεριφερειάρχη Χειβιδόπουλο να ζητήσει δημόσια συγγνώμη όχι τόσο από εμάς αλλά από τους πολίτες της περιοχής που προσέβαλε.

 

Αποτελεί στοιχειώδη υποχρέωση της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου αλλά και εμού ως Αρμόδιου Αντιδημάρχου κοινωνικής πολιτικής να απαντήσουμε στις αναληθείς έως συκοφαντικές ανακοινώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδος κ. Χειβιδόπουλου σχετικώς με την σύμπτωση των δύο εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου σε συνδιοργάνωση με τον ΔΗΜΟ της πόλης (συναυλία κα Βιτάλη) και τους δρόμους «πολιτισμού» της Αντιπεριφέρειας Αργολίδος.

 

Καταρχήν όλοι οι πολίτες και παράγοντες της ευρύτερης περιοχής, όσοι τουλάχιστον ενημερώνονται για την διοργάνωση των εκδηλώσεων γνωρίζουν ότι η συναυλία της κα Βιτάλη είχε αποφασισθεί και προαναγγελθεί για τις 21 Ιουλίου από τον ΜΑЇΟ.

 

Την 4 Ιουνίου μάλιστα εισήχθη η σχετική απόφαση – πρόταση του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου στο Δημοτικό Συμβούλιο όπου αποφασίσθηκε και η συνδιοργάνωση των δυο φορέων για την συγκεκριμένη συναυλία.

 

Η απόφαση γνωστοποιήθηκε αμέσως μετά σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της περιοχής. Επομένως οι αρμόδιοι της Περιφέρειας όφειλαν να το γνωρίζουν όπως το γνωρίζει έκτοτε και ο τελευταίος πολίτης της περιοχής μας.

 

Το να εκτίθεται επομένως για άγνοια των δημόσιων γεγονότων της πόλης και της περιοχής μας είναι ανεπίτρεπτο για αξιωματούχους, εκτός εάν λαμβάνοντας μεταγενέστερα την απόφαση για την διοργάνωση της εκδήλωσης τους προσέβλεψαν στην επιβολή της μετάθεσης της εκδήλωσης της πόλης, πράγμα το οποίο επίσης είναι χειρότερο της άγνοιας.

 

Πολύ περισσότερο που έχοντας εμπειρία τέτοιων εκδηλώσεων γνωρίζουν ότι άπαξ και λαμβάνεται απόφαση για την εκδήλωση μιας τόσο σπουδαίας και μαζικής οργάνωσης με τους ευρύτερους συλλογισμούς και συμβολισμούς λόγω του ιστορικού της τοποθεσίας, ποιότητας του πρωταγωνιστή της και ιδιαίτερου παραδοσιακού χρώματος των τραγουδιών, συνάπτονται συμβόλαια, ρήτρες καλής ή όχι εκτέλεσης, συμμετέχουν χορηγοί, προϋπολογίζοντας τις δαπάνες τους και γίνεται μια σχετικά μεγάλη προετοιμασία πολλών εβδομάδων για την καλή εξυπηρέτηση των εκατοντάδων πολιτών που θα παρευρεθούν.

 

Πρώτιστο καθήκον άλλωστε του Εργατικού Κέντρου και της Δημοτικής Αρχής είναι η έστω και πρόσκαιρη ανακούφιση των συμπολιτών μας από τα δεινά της μνημονιακής καταιγίδας. Τώρα που οι εργασιακές σχέσεις αποδιοργανώνονται, που οι παροχές του Κοινωνικού Κράτους περικόπτονται που οι συντάξεις πετσοκόβονται, που οι μαζικοί πλειστηριασμοί των σπιτιών, των καταστημάτων, των αγρών παίρνουν την μορφή λαίλαπας, τώρα που τα παιδιά και τα εγγόνια αποποιούνται κατά εκατοντάδες χιλιάδες τα σπίτια των γονέων και των παππούδων τους, που αφανίζονται οι μικρομεσαίοι ,τώρα που τα παραγωγικά μέσα αγοράζονται από τα ξένα Funs και περνάνε σε ξένα χέρια, τώρα δηλαδή που μπαίνουμε στο βαθύ τούνελ των μνημονίων παρά τα αντιθέτως λεγόμενα από την Κυβέρνηση και το μνημονιακό τόξο, εμείς που κατέχουμε δημόσια αξιώματα οφείλουμε να λέμε την αλήθεια και να συμπαραστεκόμεθα στην κλονισμένη ψυχολογία του λαού μας με την τόνωση του λαϊκού και πατριωτικού αισθήματος.

 

Αυτή την υπηρεσία προσφέρει η συναυλία και καλούμε τους Αρμόδιους της Περιφέρειας να ζητήσουν συγγνώμη για τις αναλήθειες που διέδωσαν στο τύπο όχι τόσο από εμάς όσο από τους πολίτες της περιοχής που προσέβαλαν.

 

Όσο για τις ανοησίες περί εξυπηρέτησης ιδιοτελών συμφερόντων και προαγωγής της δημόσιας εικόνας μας , τα επιστρέφουμε αρμοδίως πολύ περισσότερο που οι πολίτες της περιοχής μας, μας γνωρίζουν όλους ακόμη και τις λεπτομέρειες του βίου μας.

 

Τέλος δηλώνουμε ότι είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαστε με τον συγκεκριμένο Αντιπερειφερειάρχη.

 

Δείτε την ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας εδώ.

 

 

 

     
2 Σχόλια
 • Avatar
  Ανώνυμος 19 Ιουλίου 2018

  Τα έξοδα θα καλυφθούν από το Δήμο και με το παραπάνω…
  Τα έσοδα δε θα τα μάθουμε ποτέ… Άλλωστε στην εποχή της κρίσης το Εργατικό Κέντρο βάζει 10€ εισιτήριο για το φτωχό λαό…
  Πολύ το κλάμα αλλά καμία θέση δεν παίρνει για τα δεινά που περιγράφει, κι ας είναι σε αυτούς που διαχειρίζονται την κατάσταση και παίρνουν αποφάσεις στον τόπο μας…
  Γιατί να μην είναι δωρεάν η είσοδος αφού επιχορηγήθηκε η συναυλία;
  Θα έχει και προσκλήσεις τσαμπέ για εκλέκτους όπως πέρσι;;

  2

  0
 • Avatar
  Ανώνυμος 19 Ιουλίου 2018

  Έχει καταντήσει βαρετό πλέον στην Αργολίδα διαρκώς ο ένας να μαλώνει με τον άλλο,ο άλλος να κατηγορεί τον ένα και στο τέλος κανείς μα κανείς να μη βοηθά ουσιαστικά τον τόπο…..Όλα γίνονται δήθεν για να δούμε ότι κάτι κάνουν. ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ .Όχι να μάθουμε ποιος έχει τα πρωτεία.

  ΥΓ:τωρα που το θυμήθηκα είναι δυνατόν να διοργανώνει συναυλία το εργατικό κέντρο, να πληρώνει ο δήμος(δηλαδή εμείς) και να έχει και εισιτήριο;

  3

  0

POST A COMMENT

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.