Μήνυση και αγωγή του Τ. Χειβιδόπουλου κατά του Δ. Καμπόσου – Δεν αποκλείεται να κινηθεί νομικά και η Ελ. Παναγιωτοπούλου

 

Με μήνυση και αγωγή απαντά ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος στο δήμαρχο Άργους – Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο για δηλώσεις που έκανε σε δύο συνεντεύξεις του, το Σάββατο στον τηλεοπτικό σταθμό “Best” και τη Δευτέρα στο ραδιοφωνικό σταθμό “Dri”.

 

Η μήνυση και η αγωγή θα κατατεθούν την Τετάρτη και όπως αναφέρει ο κ. Χειβιδόπουλος, εάν κερδηθεί η αγωγή, τα χρήματα θα διατεθούν στο φιλόπτωχο ταμείο του Αγίου Πέτρου Άργους.

 

Νομικά κατά του κ. Καμπόσου δεν αποκλείεται να κινηθεί και η θεματική αντιπεριφερειάρχις Πελοποννήσου Ελένη Παναγιωτοπούλου η οποία άφησε ανοιχτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

 

Ο Δημήτρης Καμπόσος στις συνεντεύξεις του επιτέθηκε κατά των δύο αντιπεριφερειαρχών αλλά και άλλων περιφερειακών συμβούλων, σχετικά με το θέμα των απορριμμάτων αλλά και τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ. Μίλησε για «υπηρέτες συμφερόντων» και για αβαντάρισμα υποψηφίου της ΝΔ.

 

«Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μιλά υποτιμητικά και να θίγει την τιμή και την υπόληψή μου, καθώς και της οικογένειάς μου» ανέφερε ο κ. Χειβιδόπουλος.

 

 

Διαβάστε για τη συνέντευξη τύπου του Τάσσου Χειβιδόπουλου εδώ

Διαβάστε για τη συνέντευξη τύπου της Ελένης  Παναγιωτοπούλου εδώ