Ελένη Παναγιωτοπούλου: «Εμάς τους δύο Δημήτρη Καμπόσο, μας χωρίζει άβυσσος»

 

Για διοχέτευση συκοφαντιών και λάσπης κατήγγειλε τον δήμαρχο Άργους – Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο η θεματική αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Δημόσιας Υγείας, Πολιτισμού και Παιδείας Ελένη Παναγιωτοπούλου.

 

Αφορμή στάθηκαν οι συνεντεύξεις του κ. Καμπόσου για τις οποίες η αντιπεριφερειάρχης μιλά για «αήθη και συκοφαντική επίθεση».

 

«Εγώ δεν ήρθα από το πουθενά, δεν με διόρισε κανείς, δεν μου έδωσε ευνοϊκές θέσεις και μεταθέσεις κανείς, δεν χρησιμοποίησα καμία δημόσια θέση για να ανελιχθώ πολιτικά, κοινωνικά και προσωπικά, δεν με γέννησε ο κομματικός σωλήνας, δεν εκμεταλλεύτηκα τίποτα και κανέναν, έχω προσφέρει και συνεχίζω να προσφέρω στους συμπολίτες μου» είπε η κ. Παναγιωτοπούλου.

 

Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί και νομικά: “Εχω άλλωστε ήδη δώσει εντολή στους νομικούς μου συμβούλους να πράξουν τα δέοντα, όπως θα έκανε και κάθε άλλος στη θέση μου”.

 

 

Στη συνέντευξη τύπου η Ελένη Παναγιωτοπούλου ανέφερε:

 

Τις τελευταίες μέρες, στις διάφορες θεσμικές και πολιτικές μου δράσεις και εκδηλώσεις, και ήταν πολλές, αισθάνομαι ιδιαίτερη ζεστασιά και αγάπη με την οποία με περιβάλλει ο κόσμος της Αργολίδας και ιδιαίτερα του Άργους.

 

Δεν σας κρύβω μάλιστα ότι από χθες, η αγάπη αυτή έγινε συγκινητική συμπαράσταση, μετά την απρόκλητη αναίτια, αήθη και συκοφαντική επίθεση που δέχτηκα από τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών, Δ. Καμπόσο. Σας ευχαριστώ όλους πολύ, με έχετε συγκινήσει και να ξέρετε ότι δεν το βάζω κάτω εύκολα και δεν θα σας προδώσω ποτέ.

 

Φαίνεται τελικά ότι με την αγάπη του κόσμου προς εμένα ο κ. Καμπόσος δεν μπορεί να συμβιβαστεί! Του στοιχίζει, φαίνεται, πάρα πολύ συναισθηματικά και ψυχολογικά!

 

Και εξαπολύει επίθεση γεμάτη λάσπη και συκοφαντίες, κατηγορώντας με ότι δήθεν υπηρετώ οικονομικά συμφέροντα σε βάρος των συμπολιτών μου!

 

Οι πολίτες όμως γνωρίζουν την παροιμία του θυμόσοφου λαού, ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Γνωρίζουν επίσης και εσένα κε Δήμαρχε αλλά και εμένα πολύ καλά.

 

Εγώ δεν ήρθα από το πουθενά, δεν με διόρισε κανείς, δεν μου έδωσε ευνοϊκές θέσεις και μεταθέσεις κανείς, δεν χρησιμοποίησα καμία δημόσια θέση για να ανελιχθώ πολιτικά, κοινωνικά και προσωπικά, δεν με γέννησε ο κομματικός σωλήνας, δεν εκμεταλλεύτηκα τίποτα και κανέναν, έχω προσφέρει και συνεχίζω να προσφέρω στους συμπολίτες μου.

 

Και το ξέρουν αυτό γιατί δεν με έμαθαν εχθές, εδώ γεννήθηκα, εδώ πήγα σχολείο, εδώ ζω και εργάζομαι, τιμώντας το όνομα και την παρακαταθήκη των γονιών μου. Του πατέρα μου, που άφησε λαμπρή καριέρα στο εξωτερικό, στη ομάδα της πρώτης τεχνητής καρδιάς για να έρθει να προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες στον τόπο του, όπως επιθυμούσαν και οι γονείς του, ο γυμνασιάρχης πατέρας του και η δασκάλα μητέρα του.

 

Και της μάνας μου, που ήταν χρόνια καθηγήτρια φυσικής αγωγής, γνωστή και αγαπητή σε όλους , για τις γνώσεις της, την ακεραιότητα της και την άδολη αγάπη της για τους μαθητές της.
Τόσο εγώ, όσο και ο αδερφός μου ακολουθήσαμε το παράδειγμά τους.

 

Δεν επιτρέπω λοιπόν σε κανέναν να με συκοφαντεί και να με καθυβρίζει, καλυπτόμενος πίσω από την δημαρχιακή ή όποια άλλη ιδιότητα.

 

Αρνούμαι να ακολουθήσω τον Δήμαρχο στο πολιτικό του παραλήρημα και του επισημαίνω να μην μπερδεύει την αστική μου ευγένεια και την αγωγή μου, με αδυναμία, νομίζοντας ότι μπορεί να λέει ο,τι θέλει, όποτε θέλει, χωρίς καμία συνέπεια…

 

Εχω άλλωστε ήδη δώσει εντολή στους νομικούς μου συμβούλους να πράξουν τα δέοντα, όπως θα έκανε και κάθε άλλος στη θέση μου.

 

Είναι η δεύτερη φορά κ. Καμπόσο, που με απειλείς ότι δεν θα εχω μούτρα να κυκλοφορώ στην πόλη μου. Σου το έχω απαντήσει μια φορά και το επαναλαμβάνω , εδώ γεννήθηκα, εδώ μεγάλωσα , εδώ ζω και θα κυκλοφορώ ελεύθερα χωρίς να ζητάω άδεια από κανένα, πολύ περισσότερο από σένα, τον Δήμαρχο.

 

Όσον αφορά το έργο διαχείρισης στερεών αποβλήτων με ΣΔΙΤ, το οποίο εχει αναλάβει η εταιρεία ΤΕΡΝΑ, μετά απο διεθνή διαγωνισμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Δημήτρη Καμπόσε, επαναφέρεις ένα λυμένο ζήτημα και προκαλείς επίτηδες σύγχυση στους πολίτες.

 

Θυμίζω σε όσους μας ακούν, ότι όλες οι νόμιμες προβλεπόμενες διαδικασίες έχουν ολοκληρωθεί, το έργο έχει κριθεί από το Ελεγκτικό συνέδριο ως το συμφερότερο για τους πολίτες, οικονομικά και περιβαλλοντικά, και θα λύσει το φλέγον πρόβλημα των σκουπιδιών.

 

Γι’ αυτό άλλωστε και το αρμόδιο συλλογικό όργανο όλων των Δήμων της Πελοποννήσου για τα σκουπίδια, ο ΦΟΔΣΑ, στον οποιο ανήκεις κι εσύ Δήμαρχε, έχει πάρει θετικές αποφάσεις για το έργο με συντριπτική πλειοψηφία, μόνο που εσυ επέλεξες να μην πας καν στις δυο τελευταίες συνεδριάσεις.

 

Το αν σέβεσαι η όχι τις δημοκρατικές διαδικασίες και τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων, ως οφείλει ένας δήμαρχος να πράττει, αυτό είναι δικό σου πρόβλημα. Δημιουργείται όμως μια μεγάλη απορία. Δηλ. όλοι οι δήμαρχοι της Πελοποννήσου είναι και αυτοί με τα συμφέροντα, όπως εσύ λες, είναι υπηρέτες της Τερνα όλοι, εκτός από σένα;

 

Μόνο εσύ είσαι καθαρός σε ολόκληρη την Πελοπόννησο και όλοι οι άλλοι είναι διεφθαρμένοι και απατεώνες ή μήπως κάτι άλλο,συμβαίνει;

 

Οσον αφορά το έργο της προσωρινής διαχείρισης το οποίο σχεδιάζεις στα Γκριμάρια στο Αργος και για το οποίο εγώ δημόσια έχω διαφωνήσει, γιατί δεν το υλοποιείς;

 

Ποιος σε εμποδίζει;
Μήπως ο σχεδιασμός του;
Μήπως το ελεγκτικό συνέδριο με τις ακυρωτικές του αποφάσεις;
Αφού επιθυμείς τόσο πολύ να φορτώσεις τον αργειακό λαό με ένα προσωρινό έργο, μόνο για τρία χρόνια όπως είπες, κόστους εκατοντάδων χιλιάδων ευρω, γιατί δεν το κάνεις;
Και γιατι παραπλανείς τον κόσμο , συγχέοντας επίτηδες την ολοκληρωμένη με την προσωρινή διαχείριση;

 

Mπορείς να σηκώσεις και τη σημαία σου αν θέλεις επάνω στο λόφο της Δαλαμανάρας, και εννοώ το λόφο των σκουπιδιών στα Γκριμάρια, τον οποίο μπορεί να δει κανείς εύκολα από τον αυτοκινητόδρομο Αργους- Ναυπλίου.

 

Πραγματικά λυπάμαι για το επίπεδο του πολιτικού λόγου που χρησιμοποιεί και της πολιτικής συμπεριφοράς που προσπαθεί να επιβάλει σε όλους ο κ. Καμπόσος.
Αντί να μου κάνει επιθέσεις , ας ασχοληθεί καλύτερα με τα προβλήματα του δήμου μας.
Αυτός άλλωστε ειναι και ο ρόλος του Δημάρχου.

 

Να ασχολείται και να λύνει υπαρκτά ζητήματα και όχι να προβαίνει σε επιθέσεις και σε ανούσια διαγγέλματα για την εξωτερική πολιτική, την άμυνα, την διεθνή διπλωματία, την δημιουργία κόμματος , τα συλλαλητήρια και επί παντός επιστητού…

 

Εμάς τους δύο Δημ. Καμπόσε, μας χωρίζει άβυσσος!

 

Με τον λαϊκισμό, την ημιμάθεια, τον αυταρχισμό και την λάσπολογία δεν έχω απολύτως καμία σχέση.
Αυτά έφεραν τη χώρα στο χάλι που είναι σήμερα.
Αυτά θα αφήσει η κοινωνία πίσω της και θα τρέξει μπροστά!

 

Από την πλευρά μου, θα συνεχίσω να υπηρετώ τους πολίτες από τη θεσμική μου θέση στην Περιφερειακή Αρχή με ειλικρίνεια και αίσθημα ευθύνης.

 

Θα συνεχίσω να υπηρετώ όπως υπηρέτησα τη ΝΔ , την μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη
και τον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

Ως μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος και ως κομματικό στέλεχος στην Γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ, καλώ όλα τα μέλη του κόμματος να προσέλθουν μαζικά στις εκλογές της 13ης ΜαΪου και να επιλέξουν όποια υποψηφιότητα θεωρούν καλύτερη , μακριά από παρεμβάσεις του τύπου νεώτερος, γηραιότερος , ομορφότερος, ψηλότερος πιο χοντρός ή πιο λεπτός, οι οποίες δεν είναι αποδεκτές από κανέναν.

 

Θα συνεχίσω να υπηρετώ, όπως έκανε η οικογένειά μου όλα αυτά τα χρόνια τη δημοκρατία , την ελευθερία της γνώμης, την πρόοδο και την αξιοκρατία και να μάχομαι τον ολοκληρωτισμό από όπου κι αν προέρχεται.

 

Όλοι θα κριθούμε από τον λαό.

 

 

 

13 σχόλια

 1. Γιατρίνα μην φοβάσαι ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας είναι μαζί σου όχι με τους χρυσαυγίτες και τους ευκαριακούς , Τι δουλειά έχουν αυτοί στην κεντροδεξιά παράταξη. Κάλεσε το Κυριάκο στην Αργολίδα να του πούμε εμείς για το Δήμαρχο.

 2. αργησε λιγο η γιατρινα σας και ο Χειβιδοπουλος Το θυμηθηκαν ενα χρονο πριν τις δημοτικες εκλογες κι ενω υπαρχουν ζυμωσεις-ο θεος να τις κανει- για τις συμμαχιες και τα επερχομενα ψηφοδελτια. Αλλα δε βαριεσαι..Να φυγει η επαρατος κι εδω θαμαστε

 3. Δημητράκη πες αλεύρι……Η Γιατρίνα σε γυρεύει……Οχι θα κάνεις το μάγκα εν ου πακτοίς !! Τώρα που αλλάξανε τα κόζια και στη ΝΔ που πάει προς το επάρατο (κατά δήλωση σου) κέντρο θα έχουμε γλέντια… Από ότι ακούω ουτε το τηλέφωνο δεν σου απαντάνε ….Και τώρα που δεν θα δωθούν και χρίσματα….Τράβα μάζευτούς…. Σε βλέπω να έχεις στο ψηφοδέλτιο ρεκλάμα υποψήφιο τη Σωτηρία των TIMES του TV SUPER και να επιστρατεύεις ξανα τον SOMER…

 4. Γιατρίνα ……μην μασάς . Ολοι οι σοβαροί Αργειτες αριστεροι και δεξιοί είμαστε μαζί σου… Ξεσκέπασε τον Καμποσο και το παρεάκι του που θέλει να καταστρέψει την πόλη μας για ίδιον όφελος………

 5. Επιτέλους ….Πρέπει να πάει στο σπίτι του ο πιο ΤΟΞΙΚΟΣ και ασχετος δήμαρχος που πέρασε ποτέ απο την Αργολίδα και ίσως και απο την Ελλάδα.

 6. Είναι καιρός να λέγονται πράγματα από όλους εσάς τους υπεύθυνους καί να μαθαίνει ο λαός για το ποιόν του καθενός.
  Αργησατε Κα Παναγιωτοπούλου καί όλοι οι υπόλοιποι να πείτε ως οφείλετε τα πράγματα με το όνομά τους, αλλά και να ασκησετε τους ελέγχους που αρμόζουν.
  Ποτέ όμως δεν είναι αργά έστω και τώρα όλα στο φως γιατί είναι πάρα πολύ η θολούρα πού υπάρχει και με τα μμμ που δυστυχώς δεν κάνουν την δουλειά τους.

  • Δεν ξέρω αν άργησε η Παναγιωτοπουλου … Εκέινο που ξέρω ειναι ότι είναι η μονη που ‘φορά παντελόνια’ στους δεξιούς και όχι μονο του νομού….Είναι η μόνη που είπε του Γιγαντα ότι είναι…… Που είναι οι λοιποί πνευματικοί,πολιτικοί και επεγγελματικοί ταγοι της πόλης και του Νομού? που ειναι ο Μανάτης , ο Ανδριανός , ο Τατούλης ? Που είναι ο Δαναός ? Που είναι οι Δικηγοροι που είναι οι δάσκαλοι και καθηγητές ,που είναι οι εμπόροι ? Αυτονών δεν προσβαλότανε η αισθητική η παιδεία και οι κουλτούρα? Μόκο όλοι ! που είναι Όλοι οι μορφωμένοι και ΄υποτιθεται καλλιεργημένοι άνθρωποι ? Γιατί δεν μίλησε κανείς ? Ραγιαδισμός . Τώρα που βγήκε η Γιατρίνα να λέμε ότι άργησε ? Να αγίασει το στόμα της !! Μόνο να κάνει κανα αστείο να κατέβει για δήμαρχος !! εκει να δείς τα 65 και τα 85 % που λέει ο “Τιτάνας”!!

 7. Επιτέλους, όλοι τώρα καταλαβαίνουν τι ακροδεξιό σκουπίδι είναι ο Δήμαρχος.
  Δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο πέρα από τον εαυτό του και τη τσέπη του.

 8. Εξαιρετικά.
  Αργήσατε λίγο να καταλάβετε τι είναι αυτός ο κύριος- όχι μόνο εσείς – αλλά και τώρα καλά είναι.
  Ελπίζω να συνεχίσετε το ίδιο αγωνιστικά και να μη ξανά πέσετε στην παγίδα του λαϊκισμού που σας στήνει κάθε φορά.
  υ.γ. Το παρελθόν είναι οδηγός για το μέλλον.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία σχόλια

Μαθήματα πολυμερικού πηλού για αρχάριους στο Cοlour’s Spot, στο Ναύπλιο

Μαθήματα πολυμερικού πηλού για αρχάριους ξεκινούν τον Οκτώβριο στο Colour's Spot στο Ναύπλιο (Αντωνοπούλων 6). Ο πολυμερής πηλός είναι ένα αγαπημένο υλικό ερασιτεχνών, επαγγελματιών αλλά...

Ελπιδοχώρι: μια χαρούμενη νεανική νότα στο Μαλαντρένι

Από το Bella Ciao και το Kalashnjikov του Γκόραν Μπρέγκοβιτς μέχρι τα ελληνικά τραγούδια και τους χορούς, η βραδιά της 24-9-2022 γέμισε από μουσικές,...

Ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου κατέκτησε το Σούπερ Καπ Αργολίδας

Ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου ήταν ο νικητής στον τελικό του Σούπερ Καπ της ΕΠΣ Αργολίδας που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο ΔΑΚ Άργους....

Τι θα δείτε αν σκανάρετε με το κινητό τις αφίσες σε κάδους του Άργους και του Ναυπλίου…

Ήρθε στο  Άργος και το Ναύπλιο η νέας γενιάς αφίσα με το κοινωνικό μήνυμα «ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ». Η χάρτινη αφίσα προβάλλει, μ΄ ένα...

Πρόσφατα θέματα

Πρόσφατα θέματα

Ολοκληρώθηκε η 17η περίοδος των “Διεθνολογικών Συναντήσεων Ναυπλίου”

Σημαντικές εκδηλώσεις και ενδιαφέρουσες διαλέξεις και τοποθετήσεις περιείχε η...

Σύλληψη στο Ναύπλιο για κατοχή κάνναβης

Συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου 24/9 στο Ναύπλιο, από...

Η ακρίβεια στο ρεύμα, οι ΟΤΑ και ο Δήμος Ναυπλιέων (γράφει ο Κ. Καραμπής)

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμπής* Δυστυχώς, αν και αναμενόμενη ως εξέλιξη,...

Μαθήματα πολυμερικού πηλού για αρχάριους στο Cοlour’s Spot, στο Ναύπλιο

Μαθήματα πολυμερικού πηλού για αρχάριους ξεκινούν τον Οκτώβριο στο...

Ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου κατέκτησε το Σούπερ Καπ Αργολίδας

Ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου ήταν ο νικητής στον τελικό...

Προτείνουμε...