Ερώτηση Ανδριανού στον Καμμένο για το ΚΕΜΧ Ναυπλίου

 

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή νέα Ερώτηση προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο με θέμα τις προθέσεις της Κυβέρνησης σχετικά με τη λειτουργία του Κέντρου Εκπαίδευσης Μηχανικού (ΚΕΜΧ) στο Ναύπλιο.

 

Το πλήρες κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

 

«Σε συνέχεια των προηγούμενων σχετικών, με αριθμό πρωτοκόλλου 3847/2-3-2017, 4174/14-3-2017 και 5427/5-5-2018 Ερωτήσεών μου, και μετά από δημοσιεύματα που αναφέρονται σε επικείμενη άμεση παύση λειτουργείας των κέντρων εκπαιδεύσεως του Στρατού Ξηράς αρχής γενομένης από την Β ΕΣΣΟ 2018 του Μαρτίου, επανέρχομαι με νέα Ερώτηση ζητώντας να πληροφορηθώ για τους συγκεκριμένους σχεδιασμούς της κυβέρνησης αναφορικά με το Κέντρο Εκπαίδευσης Μηχανικού (ΚΕΜΧ) στο Ναύπλιο, δεδομένης και της δέσμευσης του Υπουργού στην γραπτή του απάντηση ότι «στο πλαίσιο εξέτασης του συγκεκριμένου θέματος, πέραν των συνήθων στρατιωτικών παραμέτρων θα ληφθούν υπόψη οι όποιες επιπτώσεις επί των τοπικών κοινωνιών».

 

Υπογραμμίζω δε εκ νέου ότι το ΚΕΜΧ διαθέτει ιδιόκτητες στρατιωτικές εγκαταστάσεις χωρητικότητας 1.200 ατόμων άριστα συντηρημένες, ιδιόκτητο πεδίο βολής εν λειτουργία, πρόσφατα ανακαινισμένα και εκσυγχρονισμένα, με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, μαγειρεία, φούρνους και πλυντήρια, ιδιόκτητη Λέσχη Αξιωματικών και ιδιόκτητα διαμερίσματα για τη διαμονή των αξιωματικών.

 

Κατόπιν αυτού, ερωτάται ο Υπουργός:

Ποιες είναι οι προθέσεις της Κυβέρνησης σχετικά με το Κέντρο Εκπαίδευσης Μηχανικού (ΚΕΜΧ) στο Ναύπλιο».

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια