Ανδριανός: Να απαλλαγούν οι παραγωγοί από δεύτερη καταβολή του τέλους εκτίμησης ζημιών από τη χαλαζόπτωση

 

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Β. Αποστόλου με θέμα την ανάγκη απαλλαγής από την δεύτερη καταβολή του τέλους εκτίμησης και αποζημίωσης των ζημιών από την πρόσφατη χαλαζόπτωση των παραγωγών που επλήγησαν ξανά μέσα στην ίδια χρονιά.

 

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

 

“Σε συνέχεια της προηγούμενης σχετικής Ερώτησής μου, επανέρχομαι για να υπογραμμίσω την ανάγκη απαλλαγής των παραγωγών που επλήγησαν ξανά εντός της τρέχουσας περιόδου από την καταβολή τέλους ανά δέντρο για την αίτηση εκτίμησης και αποζημίωσης των ζημιών που προκάλεσε η πρόσφατη (8-11-2017) έντονη χαλαζόπτωση που σημειώθηκε στο αργολικό πεδίο.

 

Δεδομένου του ότι πολλοί παραγωγοί έχουν ήδη καταβάλει εντός της τρέχουσας καλλιεργητικής περιόδου το σχετικό τέλος ανά δένδρο, ενώ έχουν υποστεί σημαντική ζημιά στα εισοδήματά τους, καθίσταται επιτακτική η απαλλαγή τους από την εκ νέου καταβολή τέλους για τις ίδιες καλλιέργειες.

 

Κατόπιν αυτού, ερωτάται ο Υπουργός:

Αν προτίθεται να προβεί στην απαλλαγή από την καταβολή του τέλους εκτίμησης και αποζημίωσης των ζημιών από την πρόσφατη χαλαζόπτωση των παραγωγών που επλήγησαν ξανά εντός της τρέχουσας περιόδου”.

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια