Κ. Γκαρκάσουλας: Το Επιμελητήριο χρειάζεται ανθρώπους με ικανότητες, διάθεση, ανιδιοτέλεια

 

Διαθέτοντας εμπειρία, γνώση και κυρίως διάθεση για δουλειά, ο ασφαλιστικός σύμβουλος Κώστας Γκαρκάσουλας θα είναι υποψήφιος και στις προσεχείς εκλογές του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

 

Ο πρώην αντιδήμαρχος Άργους την τελευταία εξαετία ήταν αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου και θα διεκδικήσει εκ νέου θέση στο Δ.Σ. με το συνδυασμό «Συνεργασία – Ανάπτυξη» με επικεφαλής τον Φώτη Δαμούλου. Είναι υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών.

 

Ο Κώστας Γκαρκάσουλας θεωρεί πως όλα αυτά τα χρόνια, το Επιμελητήριο Αργολίδας έκανε σημαντικά βήματα για την εξυπηρέτηση των επαγγελματιών, των εμπόρων και των επιχειρήσεων του νομού δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ενημέρωση (κυρίως την ηλεκτρονική) αλλά και στη διοργάνωση σεμιναρίων, τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες, την πιστοποίηση του Επιμελητηρίου ως ΚΕΚ, την επιτυχημένη διοργάνωση και συμμετοχή σε εκθέσεις κά.

 

«Καταφέραμε το Επιμελητήριο να ανταποκρίνεται εξίσου σε όλες τις επιχειρήσεις και τα μέλη. Στόχος μας είναι το όφελος όλων των μελών» αναφέρει ο αντιπρόεδρος τονίζοντας: «Το Επιμελητήριο χρειάζεται ανθρώπους με ικανότητες, διάθεση για δουλειά και κυρίως ανιδιοτέλεια».

 

Στα βίντεο που ακολουθούν, ο Κώστας Γκαρκάσουλας αναφέρεται στη θητεία της απερχόμενης διοίκησης αλλά και στους στόχους για τη συνέχεια…

 

 

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια