Σήμερα, στο τμήμα Τυροκομίας- Γαλακτοκομίας της Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης Επιδαύρου, οι σπουδαστές παρασκεύασαν τυρί Manchego. Πρόκειται για ένα ημίσκληρο τυρί με διακριτικά πικάντικη γεύση από πρόβειο παστεριωμένο γάλα Αργολίδας. Το τυρί Μαντσέγκο είναι ένα ισπανικό τυρί από την περιοχή της Μάντσα (Ciudad Real), γνωστή και ως πατρίδα του Δον Κιχώτη. Συνδυάζεται με σέρι!
28 Απριλίου: γεγονότα σαν σήμερα Εικόνες: Ερείπια από το σεισμό στην Κόρινθο το 1928, Μπενίτο…
Εγκαινιάστηκε στο Ναύπλιο η 9η έκθεση πολυτελών σκαφών αναψυχής Το 9ο Mediterranean Yacht Show (MEDYS),…
Τροχαίο ατύχημα έγινε το απόγευμα του Σαββάτου 27 Απριλίου στον κόμβο της Αγίας Ελεούσας στο…
Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε στο Δρέπανο Αργολίδας το απόγευμα του Σαββάτου 27/4 η κηδεία…
Το Σάββατο του Λαζάρου αναβιώνει στο Ναύπλιο ένα όμορφο έθιμο, προάγγελος του αναστάσιμου μηνύματος. Κορίτσια…
Ιδέες για πασχαλινά δώρα με καλό σκοπό Γράφει η Δώρα Ν. Αντωνοπούλου Η εβδομάδα που μας…