Δρέπανο Αργολίδας: Φωτιά σε αποθήκες-ψυγεία αγροτικών προϊόντων – Τραυματίστηκε ο διοικητής της Πυροσβεστικής Ναυπλίου
Φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί της Κυριακής 9/8 σε εγκαταστάσις με αποθήκες-ψυγεία αγροτικών προϊόντων στο Δρέπανο Αργολίδας, κοντά στην πλατεία του χωριού.
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έσπευσαν για την κατάσβεσή της και τον περιορισμό τηςώστε να μην επεκταθεί στα κτίρια που βρίσκονται γύρω από αυτό.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης έγινε έκρηξη σε δοχείο με λάδι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου.
Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.
Παράλληλα, αστυνομικοί βρέθηκαν στο σημείο για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και τη διευκόλυνση του έργου των πυροσβεστών.
Τα αίτια και οι συνθήκες που προκάλεσαν τη φωτιά παραμένουν άγνωστα και εξετάζονται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την πυρκαγιά:

















