Αργολίδα: Νεκρός ανήλικος σε τροχαίο με μηχανάκι
Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 17χρονο Άγγελο Ι. Δαρδάνη συνέβη μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 12/6 στην Αργολίδα:
Ο άτυχος νεαρός έχασε τη ζωή του, στο 12ο χιλιόμετρο του δρόμου Άργους-Προσύμνης, κοντά στο χωριό, όταν το μηχανάκι που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε τοιχίο.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας, το οποίο παρέλαβε τον νεαρό και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο.
Την προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άργους-Μυκηνών.
- Η κηδεία του Άγγελου θα γίνει τη Δευτέρα 15 Ιουνίου, στις 6μμ, στον ιερό ναό των Αγίων Αναργύρων στο Κεφαλάρι. Η σορός θα βρίσκεται στον ναό από τις 5.30μμ για το τελευταίο προσκύνημα.





