Μέσα σε ζεστό, χριστουγεννιάτικο κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη Δήμου Άργους Μυκηνών η παρουσίαση του βιβλίου “Η νύχτα που γεννήθηκε η αγάπη”, μαζί με τη συγγραφέα Σοφία Μαντουβάλου.
Μια τρυφερή ιστορία γεμάτη φως, φαντασία και χριστουγεννιάτικη ζεστασιά, που μας θυμίζει τη δύναμη της αγάπης και η οποία ενθουσίασε τα μικρά παιδιά, τα οποία από νωρίς είχαν γεμίσει τον χώρο της βιβλιοθήκης.
Ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος είχε μεριμνήσει να προσφερθούν σε όλα τα παιδιά εισιτήρια ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ για τα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια που έχουν τοποθετηθεί στην Πλατεία Αγίου Πέτρου (τραμπολίνο, πίστα ρόλερ), τα οποία στο τέλος της εκδήλωσης μοίρασε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Φαίδρα Ξηνταροπούλου, μεταφέροντας παράλληλα και τις ευχές του για τις ημέρες των γιορτών!
Ευχαριστούμε θερμά την εκπαιδευτικό – φιλόλογο κυρία Δέσποινα Μπαράτση για την οργάνωση της βιβλιοπαρουσίασης, καθώς και τη συγγραφέα κυρία Μαντουβάλου, για τη συμβολή της στην πολύ επιτυχημένη αυτή εκδήλωση.












