Ύστερα από κάλεσμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Βρεφικών και Παιδικών Σταθμών Ναυπλίου, πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας, σεμινάριο πρώτων βοηθειών σε γονείς και εκπαιδευτικούς, το Σάββατο 22 /11 στο χώρο του Κέντρου Νεότητας της Μητρόπολης στο Ναύπλιο.
Η ΕΟΔ Αργολίδας συνεχίζει απρόσκοπτα την καθημερινή της εθελοντική δράση, διοργανώνοντας σειρά σεμιναρίων Πρώτων Βοηθειών με στόχο την ευαισθητοποίηση και κατάρτιση των πολιτών σε βασικές τεχνικές διάσωσης.
Τα σεμινάρια, προσαρμοσμένα ανάλογα στις τρέχουσες ανάγκες, παρέχουν τις απαραίτητες γνώσεις στον καθένα, προκειμένου να προσφέρει άμεσα και αποτελεσματικά την σωστή βοήθεια σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, στο σχολικό, επαγγελματικό και οικογενειακό περιβάλλον.






