Άργος: Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Πάνο Ρούτσι
Συγκέντρωση αλληλεγγύης για τον Πάνο Ρούτσι έγινε το βράδυ της Κυριακής 28/9 στο Άργος όπως και σε πολλές άλλες πόλεις της Ελλάδας, με βασικό σύνθημα: «Οι ζωές τους κινδυνεύουν και η εγκληματική αδιαφορία της κυβέρνησης τους σκοτώνει».
Οι πολίτες ένωσαν τη φωνή τους, απαιτώντας σεβασμό στα αιτήματα του πατέρα που έχει μετατρέψει τον προσωπικό του αγώνα σε σύμβολο κοινωνικής αντίστασης.
Ο Πάνος Ρούτσι βρίσκεται στη 14η ημέρα απεργίας πείνας παρά τη παραγγελία της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Λάρισας για εκταφή της σορού του γιου του και αυτό γιατί έδωσε το «πράσινο φως» μόνο για ταυτοποίηση και όχι για τοξικολογικές εξετάσεις.
Η συγκέντρωση έγινε στην πλατεία Αγίου Πέτρου όπου ο γεν. γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Άργους-Μυκηνών Παναγιώτης Μερμίγκης ανέγνωσε κείμενο εκ μέρους των συγγενών των θυμάτων στην τραγωδία των Τεμπών.
Ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.





















