Σε πλήρη δράση όλο το καλοκαίρι η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Άργους-Μυκηνών
Και φέτος, το προσωπικό της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Άργους-Μυκηνών παραμένει σε πλήρη δράση καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού, χωρίς διακοπή για θερινές άδειες, προκειμένου να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία και η εικόνα της πόλης και των κοινοτήτων.
Υπό την επίβλεψη του αρμόδιου aντιδημάρχου Χρήστου Πούλου, τα συνεργεία βρίσκονται καθημερινά σε κάθε γωνιά του Δήμου, εκτελώντας εργασίες όπως:
- Καθορισμό και καλλωπισμό κοινόχρηστων χώρων.
- Συντήρηση και βελτίωση παιδικών χαρών.
- Τοποθέτηση και επισκευή παγκακιών.
- Καλλωπισμό και προστασία δέντρων και πρασίνου.
Σε δηλώσεις του, ο αντιδήμαρχος, Χρήστος Πούλος, ανέφερε:
“Ευχαριστώ το προσωπικό της υπηρεσίας πρασίνου για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά για την προστασία και την εικόνα του Δήμου μας. Χωρίς την πολύτιμη βοήθεια τους δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα. Σε συνεργασία με τον δήμαρχο μας, Γιάννη Μαλτέζου, συνεχίζουμε καθημερινά τις παρεμβάσεις, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες που υπάρχουν.”

























