Αργολίδα: Θλίψη για το θάνατο του Θεόδωρου Καζά, πρώην προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου
Θλίψη επικρατεί στην κοινωνία του Ναυπλίου, της Αργολίδας αλλά και στον νομικό κόσμο για το θάνατο του δικηγόρου Θεόδωρου Καζά.
Ο γνωστός δικηγόρος ο οποίος είχε για χρόνια διατελέσει πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς την Παρασκευή 20/6.
Ο Θεόδωροςς Καζάς είχε κερδίσει την εκτίμηση συναδέλφων και πολιτών. Όσοι τον γνώρισαν θα τον θυμούνται για την ευγένεια, τη σοβαρότητα την αξιοπρέπειά του καθώς και και τη στήριξή του στους νέους συναδέλφους.
Είχε ενεργή παρουσία στα νομικά και τοπικά δρώμενα, εκφράζοντας, μεταξύ άλλων, τις θέσεις του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου σε διάφορα ζητήματα. Επίσης, είχε συμμετάσχει σε παρουσιάσεις βιβλίων, όπως για το ζήτημα των γερμανικών πολεμικών επανορθώσεων.
Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ναυπλίου από εχθές είναι πτωχότερος. Με θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια του Θεοδώρου Καζά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή αναπάντεχα εχθές 20 Ιουνίου.
Ένας άνθρωπος ο οποίος, τόσο με την καθημερινή του μαχητικότητα στις αίθουσες των δικαστηρίων, όσο και ως εκλεγμένος εκπρόσωπος του Συλλόγου μας από τη θέση του Προέδρου επί σειρά ετών, θέση την οποία τίμησε εις το έπακρο και υπηρέτησε τους συναδέλφους του με αγάπη και αφοσίωση, άφησε σημαντική παρακαταθήκη στις νέες γενιές.
Η νομική επιστήμη και η δικαιοσύνη έχασαν εχθές έναν σημαντικό λειτουργό τους.
Το κενό που άφησε είναι δυσαναπλήρωτο. Ο Δικηγορικός κόσμος της Αργολίδας θα τον θυμάται για πάντα.
Καλό ταξίδι Πρόεδρε. Καλό ταξίδι συνάδελφε
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
Ο Πρόεδρος Ορφανός Δημήτριος
Ο Γεν. Γραμματέας Πλακοκέφαλος Θεμιστοκλής