Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση του δρόμου Αγίας Ελεούσας-Λευκακίων στην Αργολίδα
Yπεγράφη από τον aντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αργολίδας Βασίλη Σιδέρη, η σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου «Επείγουσες εργασίες αποκατάστασης βλαβών οδοστρώματος τμήματος της επαρχιακής οδού Νο 5 (από Αγία Ελεούσα προς Λευκάκια)», συνολικού προϋπολογισμού 170.000 ευρώ.
Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική παρέμβαση, καθώς ο συγκεκριμένος οδικός άξονας δέχεται αυξημένο κυκλοφοριακό φόρτο, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες.
Ενόψει, μάλιστα, της κορύφωσης της τουριστικής περιόδου, κρίθηκε αναγκαία η άμεση αποκατάσταση των φθορών στο οδόστρωμα, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή και ασφαλής διέλευση των πολιτών και των επισκεπτών της περιοχής.
«Στόχος μας είναι ένα ασφαλές και σύγχρονο οδικό δίκτυο, που να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών μας», δήλωσε σχετικά ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Σιδέρης.