Πασχαλινές δημιουργίες μαθητών στολίζουν το Άργος
Φέτος το Πάσχα, ο Δήμος Άργους-Μυκηνών εγκαινίασε μια εικαστική συνεργασία με το Καλλιτεχνικό Σχολείο Αργολίδας.
Ο Δήμος έδωσε τα ξύλινα αυγά, τις μπογιές και τα πινέλα και φρόντισε για τη μεταφορά των μαθητών – εκπροσώπων των 8 δημοτικών σχολείων της πόλης στο Καλλιτεχνικό Σχολείο, στο Κουτσοπόδι.
Οι καθηγητές του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αργολίδας φρόντισαν για τη δημιουργία πασχαλινών αυγών εμπνευσμένων από γνωστά έργα τέχνης μεγάλων Ελλήνων καλλιτεχνών, αλλά και ελεύθερης δημιουργικής έμπνευσης.
Οι μαθητές – εκπρόσωποι των δημοτικών σχολείων μαζί με τους μαθητές του Καλλιτεχνικού Σχολείου υλοποίησαν την προηγούμενη Δευτέρα, στον χώρο του Καλλιτεχνικού Σχολείου πασχαλινές δημιουργίες, που από σήμερα θα απολαύσουμε όλοι στους πεζόδρομους της πόλης.
Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών ευχαριστεί ιδιαίτερα τον κ. Τσεκέ, διευθυντή του Καλλιτεχνικού Σχολείου αλλά και όλους του καθηγητές, που αγκάλιασαν την ιδέα.
Πασχαλινές δημιουργίες μαθητών στολίζουν το Άργος