Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τολού διοργανώνει το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου επίσκεψη στην Αθήνα, στο “Θέατρο Αθηνών” για την παρακολούθηση της παράστασης παράσταση “Μησου τύχει”. Πρόκειται για παράσταση κατάλληλη και για παιδιά.
Η αναχώρηση από το Τολό θα γίνει στις 2μμ *στάση για καφέ κλπ) και η παράσταση θα ξεκινήσει στις 6μμ.
Το κόστος (πούλμαν και εισιτήριο) είναι 30 ευρώ. Η τιμή είναι ίδια και για ενήλικες και για παιδιά.
Κρατήσεις θέσεων και εξόφληση εισιτηρίων έως τις 25 Ιανουαρίου. Πληροφορίες και κρατήσεις στα τηλέφωνα: 6973023445 (Λίλυ) και 6947705402 (Μαρία).
Προϋπόθεση για την πραγματοποίηση της εκδρομής είναι η συμμετοχή 50 ατόμων.
Μη σου τύχει…!
του Φράνσις Βεμπέρ
Για 2η σεζόν
Στο Θέατρο Αθηνών
Η θερμή υποδοχή του κοινού και τα ασταμάτητα γέλια φέρνουν τον Αιμίλιο Χειλάκη να πρωταγωνιστεί για 2η χρονιά στην κλασική γαλλική κωμωδία, «Μη Σου Τύχει!…» του Francis Veber– συγγραφέα επίσης των θεατρικών επιτυχιών «Δείπνο Ηλιθίων», «Το Κλουβί με τις Τρελές».
Την παράσταση τη συν σκηνοθετεί με τον Μανώλη Δούνια, ενώ μαζί του στη σκηνή ανεβαίνουν οι: Χριστόδουλος Στυλιανού, Τάνια Τρύπη, Ελένη Καρακάση, Ευγενία Ξυγκόρου και Δήμητρα Βαμβακάρη.

Το έργο
Δυο ξένοι.
Δύο διπλανά δωμάτια ξενοδοχείου.
Ένας απατημένος σύζυγος.
Ένας επαγγελματίας δολοφόνος.
Ο ένας θέλει να αυτοκτονήσει.
Ο άλλος θέλει απλά να εκτελέσει… την δουλειά του.
Μια οποιαδήποτε μέρα θα τα είχαν καταφέρει και οι δύο.
Όχι όμως σήμερα.
Γιατί σήμερα, όλα θα τους πάνε στραβά…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Μετάφραση: Αντώνης Γαλέος
Σκηνοθεσία – Διασκευή: Αιμίλιος Χειλάκης – Μανώλης Δούνιας
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Αιμίλιος Χειλάκης, Χριστόδουλος Στυλιανού, Τάνια Τρύπη, Ελένη Καρακάση, Ευγενία Ξυγκόρου, Δήμητρα Βαμβακάρη