Super League 2: Αιγάλεω-Παναργειακός 1-0
Το Αιγάλεω πανηγύρισε μια πολύτιμη νίκη απέναντι στον Παναργειακό, επικρατώντας με 1-0 χάρη σε εντυπωσιακό γκολ του Δρίτσα για τη 15η αγωνιστική της Super League 2.
Με το “τρίποντο” αυτό, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στην πρώτη πεντάδα του Β’ Ομίλου της Super League 2, φτάνοντας τους 18 βαθμούς.
Από την άλλη, οι Αργίτες παρέμειναν στους 13 βαθμούς, χάνοντας πολύτιμο έδαφος στη μάχη για την αποφυγή των τελευταίων θέσεων.
Ακολουθεί βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα:
View Video – no integration ID provided
Η αναμέτρηση στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» ξεκίνησε με το Αιγάλεω να πιέζει από νωρίς, έχοντας την πρώτη καλή στιγμή στο 10΄λεπτό.
Ο Καρβούνης εκτέλεσε με ακρίβεια φάουλ, βρίσκοντας τον Βάρκα μέσα στην περιοχή, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά. Ωστόσο, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Καραργύρη, αφήνοντας το σκορ στο 0-0.
Στο 33ο λεπτό, το Αιγάλεω έφτασε μια ανάσα από το γκολ. Όλα ξεκίνησαν από λάθος στην άμυνα του Παναργειακού, με αποτέλεσμα ο Βάρκας να βγει μόνος του απέναντι στον Καραργύρη.
Ωστόσο, το σουτ του επιθετικού των γηπεδούχων κατέληξε στο δοκάρι, στερώντας από το Αιγάλεω μια μεγάλη ευκαιρία να πάρει προβάδισμα.
Δύο λεπτά αργότερα, στο 35’, ο Δρίτσας πρωταγωνίστησε σε μια εντυπωσιακή ενέργεια. Μετά από ωραία ατομική προσπάθεια, εξαπέλυσε δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Καραργύρη, αφήνοντας και πάλι τους γηπεδούχους χωρίς γκολ.
Ο Παναργειακός είχε τη δική του σημαντική στιγμή στο 41’. Ο Τσάνι εκτέλεσε ένα εξαιρετικό φάουλ, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Κατσιμήτρου, προκαλώντας αναστεναγμό από την πλευρά των φιλοξενούμενων.
Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να έχουν μοιραστεί τις φάσεις, αλλά όχι τα γκολ, διατηρώντας το ενδιαφέρον αμείωτο για τη συνέχεια.
Το πολυπόθητο γκολ για το Αιγάλεω ήρθε στο 69ο λεπτό. Ο Βάρκας έκανε εξαιρετική ενέργεια, μπαίνοντας στην περιοχή και επιχειρώντας γέμισμα. Η μπάλα κόντραρε, αλλά έφτασε στον Δρίτσα, ο οποίος με έναν «κεραυνό» την έστειλε στο παραθυράκι της εστίας του Καραργύρη, γράφοντας το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
View Video – no integration ID provided
Αιγάλεω-Παναργειακός 1-0
Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Τσιμόπουλος, Καραμπάς, Καρρίκι, Καρβούνης, Βάρκας, Ευαγγέλου, Ζιούλης, Τάμπας, Κωστόπουλος, Δρίτσας, Ουνγιαλίδης.
Παναργειακός (Βαζάκας): Καραργύρης, Καρέλης (85′ Κόκκορης), Σάαντο, Ροκάι (85′ Χατζηδημητρίου), Τσιώλης (61΄Ντομίγκεζ), Τσάνι (85′ Καρυπίδης), Κονέ, Σουντουρά, Γιοβοβιτς, Ντιαλό (61΄Παναγιώτου), Περέιρα.