Χρυσό μετάλλιο για τη Δήμου του Dojang Argos Taekwondo Club στο Βέλγιο
Με ένα χρυσό μετάλλιο στις αποσκευές από τη Μαρίνη Δήμου επιστρέφει το Dojang Argos TKD Club από το διεθνές πρωτάθλημα Indoor Brussels International Tournament, στις Βρυξέλλες.
O αργειακός συλλογος, ταξίδεψε με κλιμάκιο της αγωνιστικής του ομάδας στο Βέλγιο, με σκοπό τις διεθνείς εμπειρίες για τους αθλητές του και την εξοικείωσή τους με αντιπάλους εκτος συνόρων.
Εκτός του χρυσου μεταλλίου από τη Δήμου, αξίζει να σημειωθεί πως πραγματοποιήθηκαν αξιόλογες εμφανίσεις από όλους τους αθλητές, με κάποιους από αυτούς να συμμετέχουν πρώτη φορά σε διεθνές πρωτάθλημα:
Η Ασημίνα Βαλκάνου, κερδίζοντας την Γαλλίδα αθλήτρια στον 1ο αγώνα, έχασε στις λεπτομέρειες από τη Γερμανίδα πολύ καλή αθλήτρια στα προημιτελικάτης διοργάνωσης. Ο Αναστάσης Σιώτος, η Μαρία Γκιουζέλη και η Κατερίνα Μαυρόγιαννη δυστυχώς έχασαν στον 1ο αγώνα κερδίζοντας όμως σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον καο την αγωνιστική τους πορεία.
Ο προπονητής του συλλόγου, Θάνος Μητσάκος και το Δ.Σ. θα ήθελα να δώσουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την προσπάθεια τους και τη θέλησή τους να ακολουθούν τα όνειρα τους εντός και εκτός χώρας.
Τέλος θα ήθελαν να ευχαριστήσουν προσωπικά τις οικογένειές των παιδιών που στηρίζουν ενεργά και με πάθος τα όνειρα των παιδιών.