Η βράβευση μαθητών του Άργους που διακρίθηκαν σε σχολικούς αγώνες
Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Αργολίδας σε συνεργασία με τον Δήμο Άργους-Μυκηνών, βράβευσαν την Παρασκευή 28 Ιουνίου τους διακριθέντες μαθητές και σχολικές ομάδες που συμμετείχαν στους αγώνες των Πανελληνίων Σχολικών Πρωταθλημάτων ΓΕΛ & ΕΠΑΛ για το σχολικό έτος 2023-2024.
Βραβεύτηκαν οι ομάδες του Δήμου Άργους-Μυκηνών:
- χάντμπολ μαθητών του 2ου ΓΕ.Λ. Άργους
- ποδοσφαίρου μαθητριών του Ιδιωτικού Λυκείου ΑΥΤΕΝΕΡΓΩ
- μπάσκετ μαθητριών του 3ου ΓΕ.Λ. Άργους
- μαθητές/τριες του κλασικού αθλητισμού
Τις βραβεύσεις από πλευράς του Δήμου έκανε ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Σωτήρης Δαμάλας και η αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης Αναστασία Αργυροπούλου.
Παρόντες στη βράβευση μαθητών του Άργους ήταν ο μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος και ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας και Πρόεδρος της Ο.Ε.Σ.Α.Δ Πολύδωρος Βασίλειος.
Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Γιάννης Μαλτέζος αναφέρθηκε στην σημασία του αθλητισμού και πως οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς πρέπει να προτρέπουν τους μαθητές να συμμετέχουν σε αθλήματα ενώ συνεχάρη και τους μαθητές για τα αποτελέσματα τους. Τέλος, ευχήθηκε καλή πρόοδο σε όλους τους τομείς.





