Η συνέντευξη του πλοιάρχου Ζώη Μπέχλη (ΚΙΝΗΜΑ 21) στην ΕΡΤ

10 μικρά αποσπάσματα από τη συνέντευξη του προέδρου του “ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ 21” πλοίαρχου κ. Ζώη Μπέχλη στην ΕΡΤ

Ποιός κυβερνάει την Ευρώπη;

Ποιός κυβερνάει την Ευρώπη; Οι τράπεζες κυβερνάνε την Ευρώπη. Μας βάζουν να δανειστούμε και είμαστε και χαρούμενοι.
Παραδώσαμε το νόμισμά μας, χωρίς να έχουμε καμία εγγύηση γι αυτό. Και η εγγύηση ποιά ήτανε;
Η εγγύηση γιά να δέχεσαι το νόμισμα που κόβει κάποιος άλλος είναι η παραγωγή η δική σου. Εμείς και παραδώσαμε το νόμισμά μας, και καταστρέψαμε την παραγωγή μας και τώρα είμαστε χαρούμενοι αν βγούμε στις αγορές. Να βγούμε στις αγορές να κάνουμε τι; Να πουλήσουμε το κορμί της χώρας μας!
Οι τράπεζες οι οποίες έχουνε καταστρέψει τον κόσμο όλο με τον τόκο. Ο τόκος. Είναι οι τράπεζες από την μία, ο τόκος από την άλλη. Όλο αυτό είναι μία επίθεση στην ψυχή μας!

Στην Ευρώπη υπάρχουν αυτοί οι οποίοι εκλέγονται αλλά απ’ ότι έχω καταλάβει κάνουν κουμάντο αυτοί οι οποίοι δεν εκλέγονται.
Ποιός έχει εκλέξει τον Μαργ. Σχοινά; Ποιός έχει εκλέξει την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν;

Στην Ευρωβουλή δεν υπάρχει Ελλάδα αυτήν τη στιγμή.

Στην Ευρωβουλή υπήρχαν θέματα που δεν έχουν τεθεί.
Έχουμε κάτι το οποίο δεν το αναφέρει κανένας. Η δανειακή σύμβαση με το τρίτο ράιχ. Έχει μιλήσει ποτέ κανένας γι αυτό;
Όλοι μιλάνε για τις αποζημιώσεις, που το θέμα έχει κριθεί και δεν πρόκειται να τις πάρουμε ποτέ.
Το δάνειο που έδωσε η χώρα μας προς το τρίτο ράιχ, το οποίο η Γερμανία το έχει αποδεχθεί,δεν το ζητάει κανένας.
Να σας πω άλλα τα οποία αφορούν την Ευρωβουλή;

Τι γίνανε οι πληρωμές από τα ομόλογα της Goldman Sachs;
Η Goldman Sachs είναι κάτι το οποίο σχετίζεται και με την Ευρώπη κα με μας και με τα μνημόνια.
Που κατετέθησαν αυτά τα χρήματα; Πουθενά δεν έχουνε κατατεθεί. Και κανένας δεν το συζητάει. Και κανένας δεν μιλάει γι αυτό.
Υπάρχουν και άλλα πολλά θέματα.

Υπάρχει το θέμα του χρυσού της Ελλάδας, ο οποίος φυγαδεύτηκε προς τους Άγγλους και δεν γύρισε ποτέ.
Η Ευρωβουλή έβγαλε ψήφισμα στο πλευρό της Ρουμανίας ζητώντας η Ρωσική Ομοσπονδία να επιστρέψει τον χρυσό της Ρουμανίας, τον οποίο οι Ρουμάνοι είχαν δώσει στη Ρωσία προκειμένου να φυλαχθεί.
Γιά εμάς θα βγάλει κάποιος ψήφισμα; Που είναι ο Ελληνικός χρυσός τον οποίο φυγαδεύσανε και μετά εξαφανίστηκε;

Ευρωκοινοβούλιο

Αποδέχομαι οποιοδήποτε ταμπούρι προκεχωρημένο θα μας δοθεί για να πάμε να πολεμήσουμε.
Η Ευρωβουλή είναι ένα ταμπούρι το οποίο έχει μείνει ανεκμετάλλευτο. Γιατί;
Διότι παρελαύνουνε τα άλαλα και τα μπάλαλα στις υποψηφιότητες των κομμάτων. Δηλαδή μοντέλα, ποδοσφαιριστές, αρσιβαρίστες, έχουμε ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν καταλάβει ποιά είναι η θέση τους και ποιός είναι ο ρόλος τους και πηγαίνουνε εκεί για να κάνουν τι; Διακοπές, κοινωνικές σχέσεις, να ασχοληθουν με το gossip!
Την επόμενη ημέρα των Ευρωεκλογών, τους ευρωβουλευτές δεν τους αναζητά κανείς για τις προσπάθειες που έχουν κάνει υπέρ του Έθνους τους, αλλά τους αναζητά με βάση το που κάνανε διακοπές, με ποιόν τα χάλασαν, αν έδειρε ο ένας Ευρωβουλευτής την τάδε προστατευόμενη του άλλου κόμματος που ήταν ερωμένη του πρώην αρχηγού.. Αυτό είναι η Ευρωβουλή;
Εμείς λοιπόν το θεωρούμαι ως μία ωραία πρόκληση για να πάμε να πολεμήσουμε με νόμιμο και δίκαιο τρόπο.

Η παραβίαση της λογικής

Όταν παραβιάζεται η λογική, τότε σαφώς και οι συνέπειες της παραβίασης της λογικής θα είναι όλα αυτά τα ωραία πράγματα τα οποία βιώνουμε.
Δεν μπορείτε να μου λέτε λοιπόν ότι “εγώ είμαι μία ωραία κυρία αλλά αυτοπροσδιορίζομαι ως άντρας”. Γιατί εκεί πάει η δουλειά. Εγώ λοιπόν σας προσδιορίζω ως μία ωραία κυρία, αν μου πείτε ότι “εγώ δεν είμαι κυρία αλλά κύριος” θα πω διαταραχή προσωπικότητας, στο ψυχιατρείο να βοηθηθεί. Χρειάζεται βοήθεια.

Είδαμε να παραβιάζονται οι αρχές της πλειοψηφίας πάνω συην οποία στηρίζεται η Δημοκρατία.

Φτάσαμε στο σημείο να παραβιάζονται οι αρχές της πλειοψηφίας πάνω συην οποία στηρίζεται η Δημοκρατία.
Δηλαδή είδαμε τον πρωθυπουργό της χώρας να φωνάζει τον κ. Καπουτζίδη και να λέει ότι κάναμε την μειοψηφία να κερδίσει την πλειοψηφία. Για όνομα του Θεού και της Παναγίας. Και μιλάμε για Δημοκρατία;
Όλο αυτό είναι μιά επίθεση στην ψυχή μας!

Ευρωομάδες vs Ομάδα της λογικής και της αλήθειας.

Θα δημιουργήσουμε και εμείς την δική μας Ευρωομάδα, θα είναι η ομάδα της λογικής και της αλήθειας.
Τα δεδομένα στην Ευρωβουλή πρώτα είναι ποιοτικά και στη συνέχεια είναι αριθμητικά. Κάθε αρχή λοιπόν και δύσκολη. Η πραγματικότητα είναι μία όμως. Η Ευρωβουλή αποτελεί ένα σημείο στο οποίο ένας Ευρωβουλευτής να μην μπορεί να κάνει τίποτα. Μπορεί όμως να μιλήσει, να ακουστεί και να δόσει στους Έλληνες αυτό το οποίο έχουν χάσει έως τώρα, την λογική. Να καταλάβουνε ότι μπορεί να υπάρχει η φωνή εκείνη που προσδιορίζει την αλήθεια, που αποτελεί τη λυδία λίθο για όσα συμβαίνουνε και ότι θα πρέπει σιγά σιγά να φύγουμε από την ψύχωση και την παράνοια! Αυτήν την στιγμή όλη η χώρα βρίσκεται σε μία κατάσταση ψύχωσης και παράνοιας.

Με πόσο χρέος μπήκαμε στο πρώτο μνημόνιο και σε τι χρέος βρισκόμαστε τώρα.

Επειδή εμείς μπορεί να έχουμε μία άλφα άνεση, δεν λέω να είμαστε πλούσιοι, έχουμε μία άλφα άνεση, αυτό δεν σημαίνει ότι ο πολύς ο κόσμος την έχει αυτήν την άνεση. Και αυτό το πράγμα ξεκινάει από τον τόκο. Σκεφτείτε με πόσο χρέος μπήκαμε στο πρώτο μνημόνιο και σε τι χρέος βρισκόμαστε τώρα. Όπου υποτίθεται είχαμε τα μνημόνια, για να μας βγάλουν από το χρέος. Ασχολούμαστε με το αν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έβγαλε τον σκύλο του με τον/την αντρογυναίκα του, με το αν ο κ. Μητσοτάκης κάνει βίντεο στο TikTok.
Αλλά ξεχνάμαι που δουλεύει η κόρη του κ. Μητσοτάκη, ξεχνάμαι τις προδοσίες που έχουν γίνει και συνεχίζουν να γίνονται, ξεχνάμαι ότι παραβιάζουν τη λογική μας προβάλοντας ως απόλυτα φυσιολογικά πράγματα τα οποία δεν αντέχουν στην απλή κριτική. Και σας έδωσα το παράδειγμα της συγκέντρωσης των Αλβανών στο Γαλάτσι. Με τους Αλβανούς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα ως ανθρώπων, αλλά δεν μπορεί να μου κάνεις τον Αλβανό Βορειοηπειρώτη για να τον βάλεις να ψηφίσει και τον Πακιστανό Έλληνα για να ψηφίσει στην Πελοπόννησο. Όλο αυτό είναι μία επίθεση στην ψυχή μας.

Κατάργηση του φόρου πολυτελείας.

Η κατάργηση του φόρου πολυτελείας αφορά τα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα.
Το να πάει να πάρει κάποιος ένα γιότ μερικών εκκατομυρίων ευρώ σαφώς και θα φορολογηθεί. Το να πάει όμως ο Έλληνας, ο οποίος ζει στην Άνδρο, να έχει ένα καραβάκι απλό, μία ψαρόβαρκα (πηγαίνετε να δείτε τι θα πληρώσει), να έχει ένα μικρό σκάφος και να πηγαίνει από το ένα νησί στο άλλο, εμείς το θέλουμε αυτό. Να γεμίσει το Αιγαίο με μικρά Ελληνικά σκάφη. Αυτό είναι η κατάκτηση του Αιγαίου.

Αυτό το οποίο έχουμε πει εμείς και το λέμε συνέχεια είναι ότι δεν μπορεί κάποιοι να πλουτίζουν, όσο η χώρα πτωχεύει!
Εάν η χώρα δεν πτωχεύει, και εάν ο μέσος άνθρωπος δεν πτωχεύει και μπορεί αυτό το πράγμα να γίνει με εργασία και με τους πόρους που έχουμε, και είναι έτοιμοι να τους παραδώσουν.

Ο τόκος γίνεται μέγγενη στο λαιμό των ανθρώπων.

Οι τράπεζες έχουν καταστρέψει τον κόσμο όλον με τον τόκο.
Ο τόκος. Είναι οι τράπεζες από την μία, ο τόκος από την άλλη.
Τι θα πει τόκος; Τόκος θα πει δημιουργία χρήματος που δεν υπάρχει. Και ο τόκος γίνεται μέγγενη στον λαιμό των ανθρώπων, του απλού Έλληνα. Αλλά δεν γίνεται μέγγενη στον πλούσιο, ο οποίος είναι το εργαλείο του καθεστώτος.
Γνωρίζουμε π.χ. δημοσιογράφους οι οποίοι έχουν δημοσιογραφικούς οργανισμούς κλπ και χρωστάνε και της Μιχαλούς. Όχι μόνον της Μιχαλούς αλλά και της Μιχαλούς. Δεν τους κλείνει κανείς το ρεύμα, δεν τους κάνει κανένας κατάσχεση, δεν δεν δεν..
Αντιθέτως ο φτωχός ο Έλληνας τον οποίον τον τοκίζουν κλπ του πέρνουν το σπίτι, του κόβουνε το ρεύμα, του κόβουν το νερό. Τα έχουμε δει όλα αυτά.

Αυτό το κράτος φτιάχτηκε για να υπηρετεί τους Έλληνες.

Αυτό το κράτος φτιάχτηκε για να υπηρετεί τους Έλληνες.
Αυτό το κράτος φτιάχτηκε για να εξυπηρετεί, να είναι καταφύγιο για τους Έλληνες. Δεν φτιάχτηκε να είναι καταφύγιο ουδενός άλλου. Μερικές φορές οι ηγέτες είναι αυτό το οποίο, πολλές φορές, ο λαός θέλει.
Ο λαός όμως έχει μία παράδοση, μία ηθική ταύτιση, έχει μία ιστορία, την οποία αν την ξεχάσουμε αλλάζουμε λαό! Δεν υπάρχει σεβασμός στην Ιστορία και το Σύνταγμα.

 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διαβάστε ακόμη

Νίκος Λάμπρου, Τάκης Κοΐνης: Μια παρέα που θα μπορούσε να είχε γράψει ιστορία

Νίκος Λάμπρου, Τάκης Κοΐνης: Μια παρέα που θα μπορούσε να είχε γράψει ιστορία Ανακάλυψα τη φωτογραφία τυχαία. Ήταν στο αρχείο του παππού μου. Την είχε...

Η γέφυρα του Ερασίνου στη Ν. Κίο: ευκαιρία ανάδειξης νέου πνεύματος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (του Γ. Κόνδη)

Η γέφυρα του Ερασίνου ποταμού στη Ν.Κίο: ευκαιρία ανάδειξης νέου πνεύματος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Με το εύστοχο σύνθημα «ένα μέλλον για το παρελθόν μας», οι...

Τα έθιμα του Κλήδονα στην Αργολίδα: Τρεις τρόποι για να μάθουν ποιον θα παντρευτούν…

Τα έθιμα του Κλήδονα στην Αργολίδα του Γιώργου Νικολόπουλου Ο Κλήδονας ήταν ένα λαϊκό έθιμο με ρίζες στην αρχαιότητα το οποίο έσβησε πριν από μερικές δεκαετίες....

Νίκος Λάμπρου, Τάκης Κοΐνης: Μια παρέα που θα μπορούσε να είχε γράψει ιστορία

Νίκος Λάμπρου, Τάκης Κοΐνης: Μια παρέα που θα μπορούσε να είχε γράψει ιστορία Ανακάλυψα τη φωτογραφία τυχαία. Ήταν στο αρχείο του παππού μου. Την είχε...

Η γέφυρα του Ερασίνου στη Ν. Κίο: ευκαιρία ανάδειξης νέου πνεύματος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (του Γ. Κόνδη)

Η γέφυρα του Ερασίνου ποταμού στη Ν.Κίο: ευκαιρία ανάδειξης νέου πνεύματος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Με το εύστοχο σύνθημα «ένα μέλλον για το παρελθόν μας», οι...

Τα έθιμα του Κλήδονα στην Αργολίδα: Τρεις τρόποι για να μάθουν ποιον θα παντρευτούν…

Τα έθιμα του Κλήδονα στην Αργολίδα του Γιώργου Νικολόπουλου Ο Κλήδονας ήταν ένα λαϊκό έθιμο με ρίζες στην αρχαιότητα το οποίο έσβησε πριν από μερικές δεκαετίες....

Το Λύκειο Ελληνίδων Άργους διαψεύδει δημοσίευμα τοπικού σάιτ

Το Λύκειο Ελληνίδων Άργους διαψεύδει δημοσίευμα Η πρόεδρος Ευτυχία Δημοπούλου και το Δ.Σ. του παραρτήματος Άργους του Λυκείου των Ελληνίδων διαψεύδουν δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας. Το ψευδές...

Το Λύκειο Ελληνίδων Άργους διαψεύδει δημοσίευμα τοπικού σάιτ

Το Λύκειο Ελληνίδων Άργους διαψεύδει δημοσίευμα Η πρόεδρος Ευτυχία Δημοπούλου και το Δ.Σ. του παραρτήματος Άργους του Λυκείου των Ελληνίδων διαψεύδουν δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας. Το ψευδές...

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στις Κοκκινάδες του Δήμου Επιδαύρου

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε ηπυρκαγιά στις Κοκκινάδες του Δήμου Επιδαύρου στην Αργολίδα. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της Πυροσβεστική στη 1.23μμ. https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1804822568580346140 Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από...

Σύγκρουση αυτοκινήτων με τραυματισμό στη Δαλαμανάρα Άργους

Τροχαίο ατύχημα έγινε στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου 22 Ιουνίου, στο δρόμο Άργους-Ναυπλίου στη Δαλαμανάρα. Συγκρούστηκαν 4x4 αγροτικό αυτοκίνητο το οποίο εκινείτο με κατεύθυνση...

Πρόσφατα θέματα

Πρόσφατα θέματα

Ομάδα Ανακύκλωσης Αργολίδας: “Βοηθάς το γηροκομείο Ναυπλίου – Προστατεύεις το περιβάλλον”

  Ανακοίνωση από την Ομάδα Ανακύκλωσης Αργολίδας Όχι δεν αλλάξαμε επαγγέλματα....

Ζητείται καμαριέρα για ξενοδοχείο στο Ναύπλιο

Ζητείται καμαριέρα με προϋπηρεσία, για μόνιμη απασχόληση και όχι...

H επιμορφωτική ημερίδα του Συνδέσμου Προπονητών της ΕΠΣ Αργολίδας

H ημερίδα του Συνδέσμου Προπονητών της ΕΠΣ Αργολίδας Με μεγάλη...

Συναυλία από αμερικανική χορωδία στο Ναύπλιο

Τις τελευταίες ημέρες στην πόλη του Ναυπλίου βρίσκεται η...

Έκθεση του Αργείου ζωγράφου Ρήγα Ρηγόπουλου στην Τρίπολη

Έκθεση του Ρήγα Ρηγόπουλου στην Τρίπολη Ο Αργείος ζωγράφος Ρήγας...