Εκδήλωση στο Νοσοκομείο Άργους για το νοσηλευτικό και μαιευτικό προσωπικό
Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Νοσηλευτών- Νοσηλευτριών που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 12 Μαΐου και τη Διεθνή Ημέρα Μαιών- Μαιευτών που επίσης εορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Μαΐου, η Διοίκηση της Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους σε συνεργασία με το Δ.Σ οργάνωσαν εκδήλωση προς τιμή τους.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων στο χώρο του Νοσοκομείου την Παρασκευή 17 Μαΐου.
Παρευρέθησαν ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών κ Ιωάννης Μαλτέζος, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Υγείας του Δήμου Ναυπλιέων κ Αθανάσιος Πανουτσόπουλος καθώς και μεγάλος αριθμός του νοσηλευτικού και μαιευτικού προσωπικού της Ν.Μ. Άργους.
Η έναρξη έγινε με τον χαιρετισμό της διοικήτριας του Γ.Ν.Αργολίδας- Ν.Μ.Άργους κας Γεσθημανής Κασνακτσόγλου.
Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ Ιωάννη Μαλτέζο, τον διευθυντή ιατρικής Υπηρεσίας κ. Γεώργιο Μπιμπή, την κα Ελένη Βελίκη, υποδιευθύντρια Διοικητικής- Οικονομικής Υπηρεσίας, την κα Μαρία Ψύλλα, προϊσταμένη του τμήματος Μαιευτικής και τη διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα Σοφία Πετρουλά.
Επίσης αναγνώστηκαν από την κα Σπυριδούλα Ρέμπελου, μαία, μήνυμα του βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Αδριανού και από την κα Χριστίνα Νάσση, νοσηλεύτρια Αναισθησιολογικού, χαιρετισμός από την Διεύθυνση Νοσηλευτικής του Υπουργείου Υγείας.
Σκοπός ήταν η υπενθύμιση σε όλους μας για την προσφορά τους και την ανάδειξη του λειτουργήματος που παρέχουν οι συγκεκριμένοι κλάδοι στο ΕΣΥ.