Το “Φεστιβάλ Σοκολάτας”, το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο σοκολάτας στην Ελλάδα, έχει κάνει στο Ναύπλιο, στο πάρκο Κολοκοτρώνη, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Μαρτίου (10πμ-10μμ), με τις πιο περίεργες διαθέσεις για σοκολατογνωσία!
Μαζί του φέρνει workshops, σοκολατοκαντίνες, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής για παιδιά, choco-εκθέσεις και σοκολατοποιίες από κάθε γωνιά της χώρας.
Η είσοδος έίναι ελεύθερη. Τη διργάνωση κάνουν ο Δήμος Ναυπλιέων, ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου και η ομάδα “Happy Elephant”.
Το φεστιβάλ θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες του να ζήσουν μια γλυκιά εμπειρία σοκολατογνωσίας μέσα από περίπτερα που θα φιλοξενήσουν κορυφαία εργαστήρια χειροποίητης σοκολάτας, με αξέχαστες γεύσεις από όλο τον κόσμο. Φεστιβάλ Σοκολάτας στο Ναύπλιο
Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα workshops δημιουργικής απασχόλησης, στα οποία τα παιδιά θα λάβουν τον ρόλο του ζαχαροπλάστη και θα δημιουργήσουν μοναδικές σοκολατολιχουδιές και οι μεγάλοι μας φίλοι θα φτιάξουν την δική τους σοκολάτα, επιλεγωντας τα υλικά που θα την περιλαμβάνουν.
Επίσης, το φεστιβάλ θα έχει επιμορφωτικό χαρακτήρα καθώς θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια με θέμα την ιστορία της σοκολάτας από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα καθώς και την παραγωγή της σοκολάτας από τους κόκκους κακάο μέχρι την τελική της μορφή.