Κοινωνία

Το δράμα της Κιάρα Φερράνι… (γράφει η Δώρα Ν. Αντωνοπούλου)

Γράφει η Δώρα Ν. Αντωνοπούλου Το δράμα της Κιάρα Φερράνι…

Χώρισε η γυναίκα.

Αλήθεια σας λέω, έχει βουίξει ο τόπος. Αν δεν με πιστεύετε μπείτε στα σόσιαλ, δεν έχει ανεβάσει τίποτα εδώ και μέρες. Ούτε φωτό μισόγυμνες με τον σύζυγο (στις οποίες με το ζόρι φόραγε μισό εσώρουχο), ούτε με τα παιδιά, τίποτα. Η μοίρα χτυπάει αλύπητα την Κιάρα Φερράνι τον τελευταίο καιρό και τα βάσανα έχουν αρχίσει να παίρνουν μορφή χιονοστοιβάδας. Πριν λίγες μέρες ο σύζυγος εμφανίστηκε μόνος στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου (δεν είχε καθόλου κέφι, αλλά το είχε υποσχεθεί στη Ντονατέλα και δεν γινόταν να μην πάει), ενώ η Φερράνι για πρώτη φορά δεν παραβρέθηκε στο event…

Η Chiara Ferragni είναι Ιταλίδα επιχειρηματίας, fashion blogger και σχεδιάστρια, μεπροσωπική συλλογή ρούχων και αξεσουάρ με την επωνυμία “Chiara Ferragni Collection”. Είναι παντρεμένη με τον Ιταλό Fedez (Federico Leonardo Lucia), ράπερ, τραγουδοποιό κι επιχειρηματία, με τον οποίο ως τώρα αγαπιούνταν τρελά, έχουν δύο παιδιά και ζούσαν τη ζωή τους στις ΗΠΑ και στην Ιταλία. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Τον περασμένο Δεκέμβρη, η Επιτροπή Ανταγωνισμού της Ιταλίας επέβαλε στην επιχειρηματία πρόστιμο ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, αφού ανακάλυψε πως οι Ιταλοί καταναλωτές παραπλανήθηκαν από την ίδια, νομίζοντας ότι με την αγορά ενός χριστουγεννιάτικου κέικ pandoro, οι αγορές τους θα συνέβαλαν στην αγορά ιατρικού εξοπλισμού για τη θεραπεία παιδιών με οστεοσάρκωμα και σάρκωμα Ewing, σε παιδικό νοσοκομείο του Τορίνο. (Το κέικ pandoro, το οποίο είχε σχεδιάσει η ίδια η Φερράνι, πουλιόταν πέρυσι για περισσότερα από 9 ευρώ το ένα, δηλαδή υπερδιπλάσια τιμή από το κλασικό pandoro).

Η Επιτροπή δήλωσε ότι ηψευδής διαφήμιση εκμεταλλεύτηκε την ευαισθησία των καταναλωτών σε φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες, ιδίως εκείνες που βοηθούν παιδιά με σοβαρές ασθένειες κι έτσι επέβαλλε το παραπάνω πρόστιμο στην διάσημη influencerκαι ένα ακόμα πρόστιμο στην εταιρεία που φτιάχνει τα κέικ, ύψους €420.000.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, η κορυφαία Ιταλίδα influencer με ανάρτησή της στο Instagram ζήτησε συγγνώμηαπό τους 30 εκ. ακολούθους της, κάνοντας λόγο για παρεξήγηση και υποσχέθηκε πως θα δωρίσει 1 εκατομμύριο ευρώ στο νοσοκομείο Regina Margherita στο Τορίνο.

Πριν προλάβει να καταλαγιάσει ο θόρυβος από το κέικ, έπεσε η βόμβα του χωρισμού του ζευγαριού. Ο Fedez, το «στεφάνι» της Φερράνι, δήλωσε ότι τα ολέθρια λάθη της έχουν αντίκτυπο στην καριέρα του και κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το επιτρέψει. Γι΄αυτό μάζεψε τα μπογαλάκια του, βγήκεαπ’το σπίτι του (όχι τη βίλα στη λίμνη Κόμο, το άλλο, το ρετιρέ διαμέρισμα που έχουν στο Μιλάνο) κι έφυγε.

Από που να το πρωτοπιάσει η business woman. Το δράμα της Κιάρα Φερράνι

Ο κόσμος δεν παραμυθιάστηκε με την ψεύτικη υπόσχεσηότι η Φερράνι θα δωρίσει λεφτά στο παιδικό νοσοκομείοκι εκείνη, για να καλύψει όλο αυτό,αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη από όλους, μιλώντας για παρεξήγηση…

Ο σύζυγος έφυγε κι αυτή ξέμεινε με δυο παιδιά κι ένα σκυλάκι, μην έχοντας καταλάβει αν την παράτησε γιατί ψιλοβαρέθηκε κι έψαχνε αφορμή να σηκωθεί να φύγει ή αν γιατί όντως δεν μπορεί να τη συγχωρέσει για τα λάθη τακτικής που την εξέθεσαν παγκοσμίως προκαλώντας της ζημιά εκατομμυρίων (όπως και σ’εκείνον αναπόφευκτα).

Της ξέμεινε επίσης η βίλα στη λίμνη Κόμο,την οποία είχαν αγοράσει μόλις πριν λίγους μήνες και η οποίαβρίσκεται ακριβώς δίπλα απ’τη βίλα του Κλούνι και της Αμάλ. Δεν ξέρω αν έχουν ειδωθεί με τον Τζορτζ ακόμα, στον οποίον θα προσπαθήσει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Δύσκολο, από όποια πλευρά κι αν το δεις.

Εύχομαι κουράγιο και υπομονή στην Κιάρα Φερράνι, ώστε να μπορέσει να μεγαλώσει τα παιδάκια της. Από την άλλη, ευτυχώς που δεν έγινα εκατομμυριούχος ινφλουένσερ και που απλά δουλεύω σε δυο δουλειές, κάθε μέρα-όλη μέρα και που μόλις που προλαβαίνω κάπου-κάπου να πιω έναν καφέ με τις φίλες μου και να πούμε τα δικά μας. Ο Θεός με φύλαξε…

 

Share
Από τα
newsroom

Πρόσφατα

9 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν – Κάποια γεγονότα σαν σήμερα

9 Μαΐου: γεγονότα σαν σήμερα Εικόνες: Η δολοφονία του Τάσου Τούση στη Θεσσαλονίκη, οι πρώτες…

33 λεπτά πριν

Δείτε πού βρισκόταν ο προηγούμενος ναός του Αγίου Πέτρου στο Άργος

Πού βρισκόταν ο προηγούμενος ναός του Αγίου Πέτρου στο Άργος Ο προηγούμενος ναός του Αγίου…

3 ώρες πριν

Στη δημοσιότητα το προσκλητήριο γάμου Στέφανου Κασσελάκη-Τάιλερ Μάκμπεθ

Στη δημοσιότητα παρουσιάστηκε το προσκλητήριο του γάμου Στέφανου Κασσελάκη και Τάιλερ Μακμπεθ που θα διεξαχθεί…

5 ώρες πριν

Κρητικοί και ποντιακοί χοροί στο Ανυφί για τον “Μάη Νικόλα”

Κρητικοί και ποντιακοί χοροί στο Ανυφί Με την ευκαιρία της εορτής του "Μάη Νικόλα", ο…

6 ώρες πριν

Ευχαριστίες στους δωρητές του Κοινωνικού Μαγειρείου και Παντοπωλείου Άργους-Μυκηνών

δωρητές του Κοινωνικού Μαγειρείου Παντοπωλείου Άργους-Μυκηνών O Δήμος Άργους-Μυκηνών έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα τους πολίτες…

7 ώρες πριν

Ο Άγιος Λεωνίδης και οι 7 Αγίες της Αργολίδας

Ο Άγιος Λεωνίδης και οι 7 Αγίες της Αργολίδας Η μνήμη του Αγίου Λεωνίδη και…

8 ώρες πριν