Έκτακτη σύσκεψη της ΔΕΣΑ (Διαρκούς Επιτροπής Συνεταιρισμών Αργολίδας) και των ΤΟΕΒ Αργολίδας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29/1, με αφορμή την διακοπή της παροχής ρεύματος από την ΔΕΗ στο αντλιοστάσιο του Αναβάλου.
Η διακοπή ρεύματος είναι μια παρενέργεια που οφείλεται στην δωδεκαετή έλλειψη διοίκησης στο ΓΟΕΒ Αργοναυπλίας και την μη κάλυψη του συσσωρευμένου ελλείμματος του οργανισμού από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως επανειλημμένως έχουν ενημερώσει οι ΤΟΕΒ Αργολίδας.
Το θέμα αντιμετωπίστηκε προσωρινά με ασφαλιστικά μέτρα, αλλά τα τεράστια προβλήματα του Αναβάλου θα εμφανίζονται συνεχώς, αν η Περιφέρεια δεν ενεργήσει άμεσα και υπεύθυνα. Σύσκεψη ΔΕΣΑ και ΤΟΕΒ Αργολίδας
Για το θέμα της διακοπής του ρεύματος αποφασίστηκε η συμμετοχή στην διαμαρτυρία που διοργάνωσε ο «Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Αργολίδας» (ΑΚΣΥΝΑ) το πρωί της Τρίτης 30/01/24 έξω από το κτίριο της ΔΕΗ στο Ναύπλιο.
Στη σύσκεψη συζητήθηκαν επίσης θέματα της αγοράς εσπεριδοειδών, του ΕΛΓΑ, κ.λπ. για τα οποία θα ακολουθεί ξεχωριστό δελτίο τύπου.
Η διακοπή ρεύματος είναι μια παρενέργεια που οφείλεται στην δωδεκαετή έλλειψη διοίκησης στο ΓΟΕΒ Αργοναυπλίας και την μη κάλυψη του συσσωρευμένου ελλείμματος του οργανισμού από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως επανειλημμένως έχουν ενημερώσει οι ΤΟΕΒ Αργολίδας. Το θέμα αντιμετωπίστηκε προσωρινά με ασφαλιστικά μέτρα, αλλά τα τεράστια προβλήματα του Αναβάλου θα εμφανίζονται συνεχώς, αν η Περιφέρεια δεν ενεργήσει άμεσα και υπεύθυνα. Σύσκεψη ΔΕΣΑ και ΤΟΕΒ Αργολίδας Για το θέμα της διακοπής του ρεύματος