Πολιτική

O K. Αναγνωστόπουλος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους-Μυκηνών • Τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής

Η ειδική πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Άργους-Μυκηνών έγινε το απόγευμα της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου. δημοτικο συμβουλιο Αργους Μυκηνων

Θέμα της είχε την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Επιτροπής Άργους-Μυκηνών.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έπειτα από πρόταση του δημάρχου Γιάννη Μαλτέζου εκλέχθηκε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Aντιπρόεδρος ο Μάριος Ρέσκος από τον συνδυασμό “Αλλαγή πορείας” και γραμματέας ο Γρηγόρης Γρίβας από τον συνδυασμό “Πάμε αλλιώς”. Η θητεία τους θα έχει διάρκεια 2,5 χρόνια.

O κ. Αναγνωστόπουλος ανέφερε ότι αποτελεί μεγάλη τιμή και πρόκληση για τον ίδιο και ότι θα ανταποκριθεί επάξια στις υψηλές απαιτήσεις των νέων του καθηκόντων. δημοτικο συμβουλιο Αργους Μυκηνων

Μέλη της εννεαμελούς Δημοτικής Επιτροπής (της οποίας πρόεδρος είναι ο δήμαρχος) εκλέχθηκαν οι: Αντώνης Βαρδάκας, Γιώργος Αλεξανδρόπουλος, Αντώνης Λιόλιος, Φώτης Κολεβέντης, Βασίλης Καραβίδας, Δημήτρης Καμπόσος, Χρήστος Πετσέλης, Παναγιώτης Σκούφης. Παρατηρητές (χωρίς δικαίωμα ψήφου): Πέτρος Θωμόπουλος, Πέτρος Διολίτσης. Αναπληρωματικά μέλη: Γιώργος Δημάκης, Δήμητρα Γάτσιου, Φαίδρα Ξηνταροπούλου, Σωτήρης Δαμάλας, Μαρία Ζουλούμη, Χρήστος Πούλος.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Γιάννης Μαλτέζος, αφού συνεχάρη τον νέο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και του ευχήθηκε καλή θητεία, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ομόφωνη εκλογή των μελών του Προέδρου, τονίζοντας την σημασία της παραγωγικής αντιπολίτευσης και όχι και όχι μια στείρας αντιπαράθεσης χωρίς ουσία.

Παράλληλα ενημέρωσε το σώμα για την ζωντανή μετάδοση όλων των δημοτικών συμβουλίων τονίζοντας, πως όλες οι κρίσιμες αποφάσεις για τον τόπο θα παίρνονται με ‘’ανοιχτές πόρτες’’ με τους πολίτες παρόντες και όχι εν κρυπτό όπως γινόταν παλαιότερα.

Δείτε το βίντεο από την χθεσινή συνεδρίαση:

 

 

 

 

Η ειδική πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Άργους-Μυκηνών έγινε το απόγευμα της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου. δημοτικο συμβουλιο Αργους ΜυκηνωΘέμα της είχε την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Επιτροπής Άργους-Μυκηνών. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έπειτα από πρόταση του δημάρχου Γιάννη Μαλτέζου εξελέγη πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Aντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο Μάριος Ρέσκος από τον συνδυασμό “Αλλαγή πορείας” και γραμματέας ο Γρηγόρης Γρίβας από τον συμδυασμό “Πάμε αλλιώς”. δημοτικο συμβουλιο Αργους ΜυκηνωνΜέλη της Δημοτικής Επιτροπής εκλέχθηκαν οι: Αντώνης Βαρδάκας, Γιώργος Αλεξανδρόπουλος, Αντώνης Λιόλιος, Φώτης Κολεβέντης, Βασίλης Καραβίδας, Δημήτρης Καμπόσος, Χρήσρος Πετσέλης, Παναγιώτης Σκούφης. Παρατηρητές: Πέτρος Θωμόπουλος, Πέτρος Διολίτσης. Αναπληρωματικά μέλη: Γιώργος Δημάκης, Δήμητρα Γάτσιου, Φαίδρα Ξηνταροπούλου, Σωτήρης Δαμάλας, Μαρία Ζουλούμη.

Share
Από τα
argolika.gr

Πρόσφατα

Τέσσερις παραστάσεις από τη Θεατρική Ομάδα της Πύλης Πολιτισμού Ναυπλίου

Η Θεατρική Ομάδα της Πύλης Πολιτισμού Ναυπλίου, στην 4η θεατρική της απόπειρα, παρουσιάζει το έργο…

3 ώρες πριν

«Φωτιά» ο καιρός τις επόμενες 48 ώρες – Οι περιοχές που θα χτυπήσει «κόκκινο» ο υδράργυρος, πότε φεύγει η σκόνη

Οι περιοχές που θα χτυπήσει «κόκκινο» ο υδράργυρος Η ραγδαία αύξηση της θερμοκρασίας θα συνεχιστεί…

3 ώρες πριν

Εκδήλωση στο 2ο Γυμνάσιο Άργους

Εκδήλωση στο 2ο Γυμνάσιο Άργους Την Πέμπτη 23 Μαΐου και ώρα 18:00 στην αίθουσα πολλαπλών…

5 ώρες πριν

Η τέχνη του να μην κάνεις τίποτα και η επιστήμη πίσω απ’ αυτό (της Δώρας Ν. Αντωνοπούλου)

Η τέχνη του να μην κάνεις τίποτα Γράφει η Δώρα Ν. Αντωνοπούλου Η βαρεμάρα δεν είναι…

5 ώρες πριν

Ζητείται κυρία για τον καθαρισμό οικίας στην πόλη του Άργους

Ζητείται κυρία για τον καθαρισμό οικίας στην πόλη του Άργους. Τηλέφωνο: 6936967229.      …

6 ώρες πριν

Η εκδήλωση του ΚΚΕ Αργολίδας για το νερό και η ομιλία του Ρίζου Μαρούδα

Η εκδήλωση του ΚΚΕ Αργολίδας για το νερό Ανακοίνωση της Τ.Ε. Αργολίδας του ΚΚΕ Ολοκληρώθηκε…

6 ώρες πριν