Πολιτική

Ντίνα Καραγιάννη: Με “Όραμα Δημιουργίας” να βάλουμε τέλος στην παρακμή και την ασυδοσία

Γράφει η Κωνσταντίνα Καραγιάννη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ναυπλιέων με την παράταξη «Όραμα Δημιουργίας» του Δημήτρη Ορφανού

Στις 8 Οκτωβρίου θα κληθούμε να επιλέξουμε τον νέο δήμαρχο Ναυπλιέων. Η επιλογή μας θα καθορίσει το μέλλον του Δήμου μας όχι μόνο για την επόμενη δημαρχιακή θητεία, αλλά για πολλά χρόνια.

Η προσεχής εκλογική αναμέτρηση είναι από τις κρισιμότερες στη μεταπολιτευτική ιστορία του Δήμου μας. Σε αυτό το ραντεβού πρέπει να βάλουμε τέλος στην παρακμή και στην ασυδοσία των τελευταίων ετών.

Ο δήμαρχος πρέπει να έχει το προσόν να αφουγκράζεται και να λαμβάνει υπόψιν του τις αγωνίες και τους προβληματισμούς των δημοτών.

Πρέπει να έχει την ικανότητα να συνεργάζεται και να συμβάλλει στη σύνθεση των απόψεων ώστε να επιλέγονται οι βέλτιστες λύσεις στα προβλήματα, με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου μας.

Με βαθύ αίσθημα ευθύνης αποφάσισα να συμπορευτώ με τον συνδυασμό ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Ορφανό.

Η Δημοτική Αρχή οφείλει να προσπαθήσει να απολαμβάνουν όλοι οι δημότες τις ίδιες υπηρεσίες ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας τους, να έχει κάθε δημοτικό διαμέρισμα το ισότιμο μερίδιο στην ανάπτυξη.

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ αποτελούν μια δυναμική ομάδα με όραμα και ιδέες που είναι σε θέση να δώσουν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας.

Όλοι μαζί μπορούμε να υπερβούμε το παρόν και να σχεδιάσουμε το μέλλον.

Ζητώ την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου. Υπόσχομαι να παλέψω με αφοσίωση και αποφασιστικότητα για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής μας, για τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα, αλλά και για την ανάπτυξη του Δήμου μας σε όλα τα επίπεδα.

Νιώθω ότι έχουμε υποχρέωση να παλέψουμε μαζί για τις επόμενες γενιές, για να τους δώσουμε όραμα και ελπίδα να αγωνιστούν και αυτοί με τη σειρά τους.

Στηριζόμενη στην εμπειρία και τη γνώση που αποκόμισα από την ενασχόληση μου με τα κοινά, σας καλώ να συμπορευτούμε, να ενώσουμε δυνάμεις και να διαχειριστούμε το κοινό μας σπίτι, το Δήμο μας για να τον κάνουμε πρότυπο!

Με σεβασμό και εκτίμηση,
Κωνσταντίνα Καραγιάννη

 

 

 

 

 

 

 

Share
Από τα
argolika.gr

Πρόσφατα

Γέμισε μοτοσικλέτες και ροκ μουσική το κέντρο του Άργους

Μοτοσικλέτες και ροκ μουσική στο κέντρο του Άργους Περίπου διακόσιοι μοτοσικλετιστές αλλά λκαι πλήθος κόσμου…

3 ώρες πριν

19 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν – Κάποια γεγονότα σαν σήμερα

19 Μαΐου: γεγονότα σαν σήμερα Εικόνες: Πρόσφυγες Πόντιοι, Τόμας Έντουαρντ Λόρενς, Χο Τσι Μινχ, η…

12 ώρες πριν

Κινηματογραφικές εικόνες από τον “Κύκνο” στο Ναύπλιο, τη δεκαετία του ’60

Πλάνα από τον "Κύκνο" στο Ναύπλιο τη δεκαετία του ’60 Το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα ("Ίδρυμα…

17 ώρες πριν

Άργος: Ανακοίνωση για την απώλεια του Θεοδόση Π. Θωμόπουλου από το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ

Άργος: απώλεια του Θεοδόση Π. Θωμόπουλου Για τον θάνατο του Αργείου Θεοδόση Πέτρου Θωμόπουλου εξέδωσε…

19 ώρες πριν

Πολλά τα προβλήματα των βρεφικών-παιδικών σταθμών Δήμου Ναυπλιέων – Συνέλευση των γονέων

Tα προβλήματα των βρεφικών-παιδικών σταθμών Ναυπλιέων ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΒΡΕΦΙΚΩΝ…

20 ώρες πριν

Ακαδημίες ανδρικού βόλεϊ δημιουργεί η Γ.Ε. Ναυπλίου

Ακαδημίες ανδρικού βόλεϊ δημιουργεί η Γ.Ε. Ναυπλίου Άλλη μια πρωτοποριακή κίνηση από τη Γυμναστική Ένωση…

22 ώρες πριν