Τάσεις

Τα tips που πρέπει να γνωρίζει ο παίκτης στο στοίχημα τένις

Το τένις μπορεί να μην είναι από τις δημοφιλέστερες επιλογές των παικτών του στοίχημα live ωστόσο είναι ένα άθλημα που κρύβει συγκινήσεις. Προσφέρει μεγάλο αριθμό πονταρισμάτων στο στοίχημα live και κυρίως εξαιρετικές αποδόσεις για όσους θελήσουν να ρισκάρουν στο παιχνίδι τους. Πολλοί επιλέγουν να παρακολουθούν ζωντανά τα μεγάλα τουρνουά μέσα από τα livestreaming των στοιχηματικών εταιριών και να τοποθετούν τα πονταρίσματά τους σε πραγματικό χρόνο. Το στοίχημα τένις θα απογειώσει τη διασκέδασή σου αν και απαιτεί αρκετή εμπειρία για να κάνεις σωστή διαχείριση του κεφαλαίου σου σε βάθος χρόνου. Ας δούμε τον δεκάλογο των tips που μπορεί να βοηθήσουν το παιχνίδι σου και με λίγη τύχη να σε φέρουν σε ευνοϊκή θέση κόντρα στους onlinebookmakers.

Κανόνες και Ορολογία στο τένις

Αν σκοπεύεις να ασχοληθείς σοβαρά με το στοίχημα στο τένις τότε θα πρέπει να γνωρίζεις καλά τους κανόνες που ισχύουν στο άθλημα. Οι διαφορές που υπάρχουν από τουρνουά σε τουρνουά μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος πονταρίσματα, κάτι βέβαια που όλοι οι παίκτες απεύχονται. Η σωστή ενημέρωση είναι μέρος του παιχνιδιού και δεν πρέπει να την αγνοήσεις.

Το τένις συνοδεύεται από μία σειρά από όρους που πρέπει να γνωρίζεις για να κατανοείς που και πότε τοποθετείς τα πονταρίσματά σου. Εκατοντάδες στοιχηματικές επιλογές είναι στη διάθεσή σου σε Pre-game αλλά και live στοίχημα με όρους όπως το game, το set, το tiebreak να απαντώνται με μεγάλη συχνότητα. Αν δεν έχεις ακριβή εικόνα για το τι μπορεί να σημαίνουν στο παιχνίδι σου, θα πρέπει να αναθεωρήσεις τον τρόπο που ποντάρεις στο τένις.

Τερέν του γηπέδου

Η επιφάνεια του γηπέδου είναι από τις πλέον κρίσιμες πληροφορίες που πρέπει να έχετε πριν τοποθετήσετε το ποντάρισμά σας. Οι τενίστες αποδίδουν διαφορετικά από τερέν σε τερέν και μπορεί να υπάρχουν εκπλήξεις που δεν περιμένετε. Ο Ναδάλ για παράδειγμα μπορεί να θεωρείται ο θρύλος των χωμάτινων τερέν και δικαιολογημένα ένας από τους κορυφαίους τενίστες όλων των εποχών. Δεν έχει όμως την ίδια απόδοση στα σκληρά τερέν και αυτό θα πρέπει να σας προβληματίσει όχι αποκλειστικά για το αν θα κερδίσει αλλά κυρίως για την ευκολία με την οποία μπορεί να το κάνει. Να τονίσουμε πως υπάρχουν 3 κατηγορίες επιφανειών στα courts του τένις. Το χωμάτινο τερέν, το γρασίδι και οι σκληρές επιφάνειες. Σε κάθε κατηγορία ξεχωρίζουν κάποιοι αθλητές και πρέπει να το λαμβάνετε υπόψη σας.

Αγωνιστική κατάσταση των αθλητών

Το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα των αθλητών μέσα στη σεζόν προκαλεί αρκετούς τραυματισμούς. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι ικανοί να στερήσουν ακόμα και τη συμμετοχή τους σε σημαντικά τουρνουά. Ο παίκτης που ασχολείται με το στοίχημα πρέπει να ενημερώνεται συνεχώς για την αγωνιστική κατάσταση των αθλητών για να μην βρεθεί προ εκπλήξεων. Αν πάλι ο τενίστας προέρχεται από τραυματισμό θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί για την κατάσταση που μπορεί να βρεθεί στον αγώνα που ποντάρουμε. Δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν το ζωντανό στοίχημα και το livestreaming που προσφέρουν οι bookmakers για να σχηματίσουν εικόνα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών. Αντοχή, διάθεση και κίνητρο είναι παράγοντες που πρέπει πάντα να τσεκάρετε σε έναν τενίστα.

Είδος τουρνουά

Τα GrandSlam είναι οι κορυφαίες διοργανώσεις κάθε σεζόν και τα τουρνουά για τα οποία προετοιμάζονται οι καλύτεροι τενίστες του κόσμου. Επιλέγοντας να στοιχηματίσετε σε αυτού του είδους τα τουρνουά έχετε εξασφαλίσει πως το κίνητρο των παικτών και ο βαθμός ετοιμότητάς τους είναι στον μέγιστο βαθμό. Εδώ δύσκολα θα βρείτε μεγάλες εκπλήξεις και αξίζει τον κόπο να ακουμπήσετε πάνω στα φαβορί. Αντίθετα τα τουρνουά Masters σε άντρες και γυναίκες χρησιμοποιούνται από τους αθλητές ως ένα μέσο προετοιμασίας. Αγώνες που ναι μεν χαρίζουν βαθμούς στους τενίστες αλλά δεν θα ρισκάρουν τραυματισμούς και κόπωση για να επιβληθούν του αντιπάλου τους. Ιδανική περίπτωση για να ψάξετε εκπλήξεις και μεγάλες αποδόσεις στο παρολί σας.

Valuebet στα break των σερβίς

Δεν είναι λίγοι αυτοί που αρέσκονται σε συγκεκριμένα πονταρίσματα στο τένις και μάλιστα με αποδόσεις που τι περισσότερες φορές διπλασιάζουν τουλάχιστον το στοίχημά σας. Μιλάμε φυσικά για αυτούς που αναζητούν τα break στο σερβίς ή πιθανούς συνδυασμούς τους στα ειδικά στοιχήματα. Οι πιθανότητες νίκης είναι σημαντικά αυξημένες στα τουρνουά γυναικών όπου η συχνότητα των breaks είναι μεγαλύτερη. Ακόμα μεγαλύτερη απόδοση στα GrandSlam όπου ένα break μπορεί να σας πληρώσει ακόμα και 10 φορές το στοίχημά σας ανάλογα με την ικανότητα του server.

Η δράση στο στοίχημα live δεν σταματάει ποτέ. Αναμετρήσεις από δημοφιλή και όχι μόνο τουρνουά προσφέρονται καθημερινά από τους Onlinebookmakers. Δείτε περισσότερα για στοίχημα live από τη Novibet εδώ:https://www.novibet.gr/stoixima-live.

 

Share
Από τα
argolika.gr

Πρόσφατα

Αιμοδοσία στο Κουτσοπόδι Άργους

Αιμοδοσία στο Κουτσοπόδι Άργους Ανακοίνωση της Επιτροπής Αιμοδοσίας της Δημοτικής Κοινότητας Κουτσοποδίου του Δήμου Άργους-Μυκηνών …

28 λεπτά πριν

Έλεγχος στο καταφύγιο του Στέλιου Κυριακού που φιλοξενεί 70 σκυλιά του Δήμου Ναυπλιέων

Έλεγχος στο καταφύγιο του Στέλιου Κυριακού που φιλοξενεί 70 σκυλιά του Δήμου Ναυπλιέων Το πρωί…

49 λεπτά πριν

Ανοιχτό για το κοινό εργαστήριο από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του ΤΘΣ Ναυπλίου

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του Τμήματος…

2 ώρες πριν

Ένα απόγευμα γεμάτο σκάκι στην Αργολίδα

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Αργολίδας "Nέο Σχολείο" και οι σκακιστικοί σύλλογοι της ευρύτερης περιοχής, σας προσκαλούν…

2 ώρες πριν

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα “Φιλοσοφία-Τέχνη-Τρόπος ζωής” στο Λυγουριό

Το εργαστήριο Φιλοσοφίας & Τέχνης, Phil.Art.Lab, του Τμήματος Φιλοσοφίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και…

3 ώρες πριν

Το τουρνουά βόλεϊ της Γ.Ε. Ναυπλίου για παιδιά Δημοτικού

Το ετήσιο σχολικό τουρνουά βόλεϊ της Γυμναστικής Ένωσης Ναυπλίου (ΓΕΝ), για αγόρια και κορίτσια απο…

3 ώρες πριν