Ο Χρήστος Ξυνός του Αναστασίου θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές στο Δήμο Ναυπλιέων με την παράταξη “Ναυπλία Ενωμένη” του υποψηφίου δημάρχου Δημήτρη Παπαδημόπουλου.
Ο Χρήστος Ξυνός είναι Πυροσβέστης στην πόλη του Ναυπλίου. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Παπαθανασοπούλου και έχει δυο γιούς 19 και 17 ετών.
Έχει γεννηθεί στο Ναύπλιο και μεγάλωσε διαμένοντας στο Ανυφί του πρώην Δήμου Μηδέας, ως το 2003 που παντρεύτηκε και πλέον είναι μόνιμος κάτοικος Ναυπλίου.
Όπως ο ίδιος αναφέρει:
“Θεωρώ πως είναι χαρά, τιμή και πολύ μεγάλη ευθύνη η απόφαση να είναι κανείς υποψήφιος στις Αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά ταυτόχρονα είναι και ένδειξη αγάπης για τον τόπο μας.
Έχω συμμετάσχει στις Αυτοδιοικητικές εκλογές το 2014 και το 2019, από τις οποίες αποκόμισα σημαντική γνώση για τη λειτουργία των Δήμων.
Στο πρόσωπο του Παπαδημόπουλου Δημήτρη,υποψήφιου Δημάρχου με τον συνδυασμό «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ» με τον οποίοκαι συμπορεύομαι, θα συναντήσει κάποιος το όραμα για μια μεγάλη αυτοδιοικητική παράταξη, μακριά από παραδοσιακές διαχωριστικές γραμμές και προσωπικά συμφέροντα. Στοχεύοντας σε έναν καλύτερο Δήμο Ναυπλιέων, με γνώμονα πάντα την στήριξη και την ποιοτική αναβάθμιση της ζωής των Δημοτών μας”.