Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου), το Πολυδύναμο Κέντρο και η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Πελοποννήσου ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ με έδρα το Ναύπλιο, διοργανώνουν τριήμερο δράσεων ευαισθητοποίησης σε συνεργασία με το Κέντρο Τέχνης ΦΟΥΓΑΡΟ- Fougaro Artcenter εστιάζοντας στη θεματική «Η συμβολή της Τέχνης στην Απεξάρτηση».
Το τριήμερο δράσεων θα πραγματοποιηθεί από 28/06/2023 έως 30/06/2023 στο χώρο του Κέντρου Τέχνης ΦΟΥΓΑΡΟ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
- 28/06/2023 (19.00-22.00): Εγκαίνια τριήμερης έκθεσης εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής. Παρουσίαση κειμένων και εικαστικών έργων μελών Πολυδύναμου Κέντρου Ναυπλίου και βιωματικό εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής από την συντονίστρια του εργαστηρίου κα Τσεκούρα Χριστίνα, στο GardenKiosk.
- 29/06/2023 (19.00-21.00):Διαδραστικές Δράσεις.Ανοιχτό Εικαστικό Εργαστήρι στο χώρο 3ARISTERA και παράλληλα Εργαστήρι Origami στα τραπέζια των εργαστηρίων για μικρούς και μεγάλους.
- 30/06/2023(21.00-23.00): Κινηματογραφική Βραδιά αφιερωμένη στο ΚΕΘΕΑ, “The Party” του Blake Edwards από την Κινηματογραφική Λέσχη του Κέντρου Τέχνης Φουγάρο, στο χώρο 3ΔΕΝΔΡΑ.
Κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα λειτουργεί στο χώρο της εκδήλωσης ενημερωτικό περίπτερο του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΟΞΥΓΟΝΟ Παράρτημα Ναυπλίου.




