Η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Άργος

Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 20 Ιουνίου στο Άργος, με κεντρικό ομιλητή τον Νίκο Κουτουμάνο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτή Μεσσηνίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιο.

 

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Θανάσης Κολιζέρας υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας του ΚΚΕ και μέλος του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ παρέστησαν και οι άλλοι 4 υποψήφιοι Κώστας Γκόνης και υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Ναυπλίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Γκουβίση Βούλα, Χατζηαναστασίου Αγγελική, Κρόκος Μιχάλης. Επίσης παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Μπαβελή Ναυσικά για το δήμο Άργους Μυκηνών, Μπουρδάκος Ναπολέων για το δήμο Επιδαύρου.

Στο χαιρετισμό του ο Θανάσης Κολιζέρας αναφέρθηκε στο έξης:

«Φίλες και φίλοι συντρόφισσες και σύντροφοι, είναι μεγάλη πρόκληση, θράσος και συνειδητό ψέμα να μιλούν η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, οι υποψήφιοι τους και στο νομό της Αργολίδας, για μέτρα ανακούφισης και υποσχέσεις για καλύτερες μέρες σε βάθος τετραετίας, όπως τα διάφορα pass και  επιδόματα ψίχουλα, χρήματα  που προκύπτουν από τον κρατικό προϋπολογισμό, δηλαδή από τη μεγάλη φοροαφαίμαξη του λαού και θα λείψουν από άλλες βασικές δομές και ανάγκες, την Υγεία, την Πρόνοια, την Παιδεία.

Φυσικά, όλες οι υποσχέσεις είναι εντός του στενού πλαισίου της δημοσιονομικής ισορροπίας και των αντοχών της οικονομίας. Δηλαδή την υπεράσπιση των κερδών των λίγων μέσα από τη βαθιά εκμετάλλευση, τη φτώχεια, την ανέχεια των πολλών.

Αποτελεί πρόκληση να επισκέπτονται οι υποψήφιοι της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, τις δομές Υγείας, τα νοσοκομεία του νομού και δήθεν να πέφτουν από τα σύννεφα με τις τεράστιες ελλείψεις, να ρίχνουν το μπαλάκι των ευθυνών, ο ένας στον άλλο. Πρόκειται για  υποκρισία αφού είναι  αυτοί που ψηφίζουν στη Βουλή, κάθε φορά, τη μείωση της χρηματοδότησης για τη δημόσια υγεία.

Αποτελεί πρόκληση να μιλούν για πολιτικές στήριξης των βιοπαλαιστών αγροτών αφού είναι υπέρμαχοι της ΚΑΠ της ΕΕ. Δηλαδή του μηχανισμού στήριξης των μονοπωλίων που έχει διακηρυγμένο στόχο “την αύξηση της ανταγωνιστικότητας και επιχειρηματικότητας και στον αγροτικό τομέα, μέσα από την οικονομική μεγέθυνση“.

Μιας πολιτικής που έχει στόχο να εξυπηρετηθεί πιο γρήγορα η παραπέρα ανάπτυξη και κερδοφορία των μεγάλων καπιταλιστικών αγροτικών επιχειρήσεων, συγκεντρώνοντας γη, παραγωγή και εμπορία των αγροτικών προϊόντων, μέσα από την καταστροφή και συρρίκνωση των μικρών και μεσαίων αγροτοκτηνοτρόφων.

Αποτελεί πρόκληση και συνειδητό ψέμα να μιλούν για αυξήσεις στους μισθούς, όταν δεν αμφισβητούν τον εμβληματικό νομό, απαίτηση του ΣΕΒ, «Βρούτση – Αχτσιόγλου» που καταργεί τις ΣΣΕ και καθορίζει το μισθό με απόφαση του υπουργού και με βάση την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας και την κερδοφορία των ομίλων. Όλοι μαζί ψήφισαν τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες, δηλαδή δουλειά χωρίς κανένα δικαίωμα, όλοι μαζί ψήφισαν το «έκτρωμα Χατζηδάκη» που επιβάλλει απλήρωτη εργασία, σύγχρονη δουλεία.

Αποτελεί πρόκληση το υποκριτικό ενδιαφέρον για τους μικρούς επαγγελματίες της πόλης, που πνίγονται από τα χρέη και καταστρέφονται από τη δυσβάσταχτη φορολογία, από αυτούς που συναινούν στην εθελοντική φορολογία των εφοπλιστών, στον αναβαλλόμενο φόρων των τραπεζών, στη φοροασυλία των επιχειρηματικών ομίλων.

Είναι πρόκληση και συνειδητό ψέμα γιατί γνωρίζουν καλά ότι δεν υπάρχει πολιτική που και τα κέρδη του κεφαλαίου να υπηρετεί και τις ανάγκες του λαού να μπορεί να ικανοποιεί.

Είναι όλοι αυτοί ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ  που έχτισαν ο ένας πάνω στους νόμους του άλλου. Σαν κυβέρνηση έφεραν μνημόνια και εκατοντάδες αντιλαϊκούς νόμους, ενσωματώνοντας παράλληλα όλο το αντιλαϊκό πλαίσιο των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Σαν αντιπολίτευση στήριξαν την κυβέρνηση όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, που υπερψήφισε πάνω από τα μισά και το ΠΑΣΟΚ το 70% των άθλιων, βάρβαρων νομοσχεδίων της ΝΔ του Μητσοτάκη.

Όπως έσπευσαν όλοι μαζί το 2015 να ψηφίσουν το 3ο μνημόνιο.

Είναι όλοι αυτοί οι υποψήφιοι που πουλούν φούμαρα στο λαό της Αργολίδας, που μας θεωρούν λωτοφάγους, που δήθεν έχουν διαφορές και λένε μεγάλα λόγια, σφιχταγκαλιασμένοι όμως Βουλή σηκώνουν το χέρι και ψηφίζουν όλους τους αντεργατικούς και αντιλαϊκούς νόμους, απορρίπτοντας την ίδια στιγμή, είτε σα κυβέρνηση, είτε σαν αντιπολίτευση, όλες τις τροπολογίες και τα νομοσχέδια που καταθέτει το ΚΚΕ στη Βουλή και μπορούν να δώσουν πραγματική ανάσα ανακούφισης στο λαό σήμερα.

Μας κατηγορούν ότι αυτά που λέμε και προτείνουμε δεν είναι ρεαλιστικά. Γι’ αυτούς ρεαλιστικό είναι ότι δεν θίγει την ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία των λίγων.

Για εμάς ρεαλιστικό είναι να ζει ο λαός σύμφωνα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες της εποχής μας.

Για εμάς  αδιαπραγμάτευτες,  είναι μόνο οι ανάγκες του λαού  και η ρεαλιστική δυνατότητα αυτές να ικανοποιηθούν και τίποτε άλλο.

Οι προτάσεις του ΚΚΕ είναι ρεαλιστικές, και για το σήμερα και κυρίως για το αύριο, γιατί είναι απολύτως γειωμένες στις σύγχρονες δυνατότητες που έχει δημιουργήσει η τεράστια πρόοδος της επιστήμης και της τεχνολογίας, η τεράστια παραγωγικότητα της εργασίας.

Η διαφορά βρίσκεται στο ποιος θα πληρώσει. Εμείς λέμε ότι πρέπει επιτέλους να πληρώσει το κεφάλαιο.  Όλοι αυτοί που θησαυρίζουν από τον κόπο και τον ιδρώτα του λαού, από τη  βαθιά εκμετάλλευσή του.

Οι θέσεις και οι προτάσεις μας, έχουν οικονομικό και πολιτικό κόστος μόνο για την εξουσία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, για το πολιτικό προσωπικό που τους στηρίζει, κεντρικά και τοπικά.

Φίλες και φίλοι συντρόφισσες και σύντροφοι, να νικήσουμε  την κούραση και με το ψηφοδέλτιο στο χέρι, να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα χαθεί καμία ψήφος στο ΚΚΕ. Να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες για να γίνει κριτήριο ψήφου η πείρα που έχει αποκτηθεί όλα τα προηγούμενα χρόνια και δικές μας ανάγκες. Οι πραγματικές ανάγκες του λαού κόντρα στις ανάγκες των εκμεταλλευτών του.

Στις 25 Ιούνη μπορούμε να πάμε πολύ ψηλά το ΚΚΕ και στην Αργολίδα και σε όλη την Ελλάδα. Να συμβάλλουμε και στο νομό για το συνολικό ποσοστό του κόμματος. Να συμβάλλουμε για να διατηρηθεί η έδρα στη Μεσσηνία, να συμβάλλουμε για να επανεκλεγεί βουλευτής του ΚΚΕ στη Πελοπόννησο.»

Στην ομιλία του ο Νίκος Κουτουμάνος αναφέρθηκε στα έξης:

«Φίλες και φίλοι συντρόφισσες και σύντροφοι, παγκόσμια ημέρα των προσφύγων σήμερα και προ λίγων ημερών γίναμε μάρτυρες μιας ακόμη τραγωδίας, το ναυάγιο στη Πύλο με τους δεκάδες νεκρούς, με εκατοντάδες ανθρώπους να αγνοούνται. Μια ακόμη τραγωδία που αναδεικνύει και πάλι την βαρβαρότητα ενός συστήματος που μπροστά στα κέρδη δεν  λογαριάζει ούτε την ανθρώπινη ζωή. Και μπορεί ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας, ο Ανδρουλάκης να εξέφρασαν τη θλίψη τους, συγκαλύπτοντας όμως τη πραγματική αιτία και επιρρίπτοντας την ευθύνη  στα «άθλια δίκτυα των εγκληματιών που διακινούν απελπισμένους ανθρώπους» σε χειρισμούς των αρχών.

Αυτό που προσπαθούν να κρύψουν είναι ότι η πραγματική αιτία είναι η ίδια η εγκληματική πολιτική που υπηρετούν πιστά, στηρίζοντας τα κέρδη των μονοπωλίων με πολέμους για τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών, των δρόμων μεταφοράς ενέργειας και εμπορευμάτων, με φτώχια και εξαθλίωση, με πολιτικές διώξεις. Είναι η ίδια πολιτική που πνίγει χιλιάδες ανθρώπους στη θάλασσα, που οδήγησε στη τραγωδία στα Τέμπη, που μετράμε ένα νεκρό κάθε τρεις μέρες και δεκάδες τσακισμένους εργάτες στους χώρους δουλειάς για να διασφαλίζεται η ανταγωνιστικότητα και η κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων.

Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ Ή ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ! Ή συναίνεση στη πολιτική που δολοφονεί και τσακίζει τη ζωή της λαϊκής οικογένειας, γιατί έτσι θα μεταφραστεί η κάθε ψήφος από τη ΝΔ, το ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και όλους τους καλοθελητές μιας χρήσης που είναι έτοιμοι να συμπληρώσουν το αντιλαϊκό μοτίβο στηρίζοντας την καπιταλιστική βαρβαρότητα, ή αντίσταση με δυνατό το λαό και το κίνημά του, που προϋποθέτει ακόμα πιο δυνατό ΚΚΕ.

Γιατί το ΚΚΕ αποτελεί τη μόνη σταθερή, αταλάντευτη δύναμη στο πλευρό του λαού, είναι κομμάτι του λαού.

Γιατί είναι το μόνο Κόμμα που οργανώνει την πάλη και μάχεται ενάντια στις πραγματικές αιτίες και τους μηχανισμούς, που δημιουργούν την ασφυκτική κατάσταση που βιώνει ο λαός σήμερα!

Γιατί παλεύει καθημερινά για τα μικρότερα και μεγαλύτερα προβλήματα που ταλανίζουν την εργατική – λαϊκή οικογένεια, συγκεντρώνοντας παράλληλα δυνάμεις για πραγματικές ριζοσπαστικές αλλαγές σε επίπεδο εξουσίας και οικονομίας….»

«……είμαστε στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 25ης Ιούνιου.  Δίνουμε και αυτή τη μάχη με πίστη με πείσμα με αποφασιστικότητα, όπως δίνουμε όλες τις μάχες οι κομμουνίστριες και οι κομμουνιστές, μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι την κάλπη, για να μην υποκύψει κάνεις λαϊκός άνθρωπος που κατανοεί αλλά ταλαντεύεται, στο ψευτοδίλημμα «σταθερότητα ή περιπέτειες», που σημαίνει πολύ απλά συνέχιση της αντιλαϊκής πολιτικής με ακόμα μεγαλύτερη ένταση, χωρίς ή με μειωμένες αντιστάσεις.

Να μην υποκύψει κανείς προοδευτικός άνθρωπος στο ψευτοδίλημμα του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, ότι «πρέπει να υπάρξει μια ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση απέναντι στην παντοδυναμία Μητσοτάκη, μια αξιόπιστη αντιπολίτευση». ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ μοιράζονται με τη ΝΔ κοινούς στρατηγικούς στόχους του κεφαλαίου, τις ίδιες δεσμεύσεις απέναντι στην ΕΕ, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. Γι’ αυτό και ψήφιζαν με χέρια και με πόδια τα κρίσιμα αντιλαϊκά νομοσχέδια που έφερνε η ΝΔ,  στη προηγουμένη διακυβέρνησή της 2019 – 2023…»

«…είναι ανάγκη και κέρδος, για τις εργάτριες και τους εργάτες, τους βιοπαλαιστέςαγρότες και επαγγελματίες, τη νεολαία, τους συνταξιούχους, να είναι ακόμαπιο δυνατό το ΚΚΕ την επόμενη μέρα των εκλογών της 25ης Ιούνη. Απέναντι   στη   διαφαινόμενη   νέα   αντιλαϊκή   κυβέρνηση   της   ΝΔ,   ο   ίδιος   οΜητσοτάκης σε συνέντευξη ομολόγησε τι περιμένει το λαό στις 26 Ιούνη με:

– Τα   ανελαστικά   προαπαιτούμενα   του   Ταμείου   Ανάκαμψης   και   τηνπαραδοχή ότι αποτελεί μνημόνιο, τα κονδύλια του οποίου προορίζονταιγια μεγάλες επιχειρήσεις…..

– Ιδιωτικοποιήσεις, πλειστηριασμοί, πράσινη μετάβαση……

– Τα ματωμένα πλεονάσματα και οι όροι του προγράμματος σταθερότητας.

– Οι δεσμεύσεις προς το ΝΑΤΟ που, πέρα από τους μεγάλους κινδύνους,κοστίζουν στον ελληνικό λαό δισεκατομμύρια ευρώ  σε εξοπλισμούς καιπολεμικές αποστολές που δολοφονούν λαούς, τσακίζουν λαούς, διαλύουνχώρες για να υποκλέψουν το πλούτο τους.

Αυτά θα επιχειρήσει να υλοποιήσει μια επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ, σεαυτά θα συμφωνούν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ως μια βολική και συναινετική«αντιπολίτευση».Απέναντι σε αυτούς  το κρίσιμο ζήτημα είναι οι εργαζόμενοι, ο λαός, ναστείλουν   ένα   ηχηρό   προειδοποιητικό   μήνυμα,   ότι   η   επόμενη   αντιλαϊκήκυβέρνηση της ΝΔ, θα τα βρίσκει σκούρα, όταν θα υλοποιεί τα σχέδια σεβάρος του  λαού που έχει  στα  σκαριά. Κι  αυτό το μήνυμα μόνο  με ένατρόπο μπορεί να ακουστεί δυνατά: Με την ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση του ΚΚΕ και σε ψήφους και σε ποσοστά παντού σε όλη την χώρα!.

Καλούμε   όλες   και   όλους,   που   δεν   συμβιβάζονται   με   την   κοινωνικήοπισθοδρόμηση και βλέπουν ότι το  ΚΚΕ  είναι το μόνο κόμμα που αγωνίζεταιγια τα δικαιώματα και τις πραγματικές λαϊκές ανάγκες. Είναι το μόνο κόμμαπου   πρωτοστατεί     και   υπερασπίζεται   τα   δικαιώματα   των   εργατών,   τωνανίσχυρων, των ανθρώπων του μόχθου και της βιοπάλης.  Που δικαιώματα και κατακτήσεις για τα οποία έχει χυθεί αίμα, για το ΚΚΕ δενείναι περασμένα – ξεχασμένα και είναι το μόνο Κόμμα που  αντιστέκεται καιαγωνίζεται   για   να   διασώσει,   να   ανακτήσει   και   να   κατακτήσει   ακόμαπερισσότερα ο λαός, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες της εποχήςμας.Καλούμε   όλες   και   όλους   που   δεν   ανέχονται   την   εμπορευματοποίησηδημόσιων αγαθών, της Παιδείας, Υγείας – Πρόνοιας, Ενέργειας, φυσικού –ορυκτού πλούτου και υποδομών, που αποτελούν τις βάσεις για καλύτερη ζωήτου λαού.Καλούμε όλες και όλους που δεν συμβιβάζονται με τις αναμονές μηνών γιαένα   ραντεβού   στα   νοσοκομεία,       τις   υποστελεχωμένες   ή   ανύπαρκτεςκοινωνικές   υπηρεσίες,   τις   ελαστικές   σχέσεις   εργασίας,   την   στρατιέςσυμβασιούχων   και   την   ανακύκλωση   της   ανεργίας.   Που     δεν   θέλουν   ναεπιβιώνουν     με   pass,   και   επιδόματα   ψίχουλα,   αλλά   θέλουν   ζωή   μεαξιοπρέπεια   και   δικαιώματα,   όπως   αξίζει   στους   παραγωγούς   όλου   τουπλούτου   που   καταληστεύουν   μια   χούφτα   παράσιτα,   άχρηστα   για   τηνπαραγωγική διαδικασία!

Καλούμε όλες και όλους που οργίζονται με το αιματοκύλισμα των λαών για τασυμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων, που είναι απέναντι σε κάθε μορφήβίας και ρατσισμού! Να κάνουν το βήμα χωρίς κανένα δισταγμό και να ρίξουν στην κάλπη το ψδτου ΚΚΕ  γιατί  είναι  η  μόνη  δύναμη  που  μπορεί  να  αντιπολιτευτεί   από  τησκοπιά των λαϊκών συμφερόντων, μέσα και έξω από τη Βουλή, απέναντι σεμια   αντιλαϊκή   κυβερνητική   πολιτική   που   εδώ   και   χρόνια   τσακίζει   και   θασυνεχίσει να τσακίζει τον λαό.

Γιατί το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που δεν φοβάται, δεν έχει δεσμεύσεις σεκανέναν εκμεταλλευτή. Γιατί   δυνατό ΚΚΕ στις εκλογές σημαίνει   ρωμαλέο,ελπιδοφόρο κίνημα χωρίς συμβιβασμούς.»

«…Ισχυρό ΚΚΕ για να γυρίσει το χαμόγελο και η αισιοδοξία στο λαό. Για να έχει άμεση και θετική εξέλιξη κάθε εργατική – λαϊκή διεκδίκηση.

Για να φωτιστεί ο δρόμος της ελπίδας με βάση την πολιτική πρόταση, το Πρόγραμμα εξουσίας και διακυβέρνησης του ΚΚΕ, το Σοσιαλισμό.

Γιατί αποδείχθηκε στην πράξη ότι η λύση δεν βρίσκεται στην ανακύκλωση διαφορετικών εκδοχών της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής, που τελικά προκαλεί το πρόβλημα, αλλά σε μία ριζικά διαφορετική οργάνωση της παραγωγής και της οικονομίας, που στο επίκεντρο θα έχει αποκλειστικά και μόνο, την ικανοποίηση όλων των σύγχρονων αναγκών του λαού.

Τις λίγες μέρες που απομένουν με  αποφασιστικότητα να φτάσει το μήνυμα για ισχυρό ΚΚΕ, δύναμη και ελπίδα του λαού, σε κάθε λαϊκό σπίτι.

Δυνατό ΚΚΕ την Κυριακή το βράδυ στη Βουλή!

Δυνατό ΚΚΕ τη Δευτέρα με πολλές περισσότερες και πολλούς περισσότερους να περπατήσουμε μαζί τον όμορφο δρόμο του αγώνα τον περήφανο δρόμο της αντίστασης, της ρήξης και της ανατροπής. Καλή δύναμη και υγεία, πίστη και αντοχή συντρόφισσες και σύντροφοι, για τους μεγάλους, δίκαιους, σκληρούς αλλά  και ωραίους αγώνες που έχουμε μπροστά μας! Συνεχίζουμε για τα μεγάλα και συγκλονιστικά που έρχονται. Θα είμαστε εκεί, πρωτοπορία! μέχρι τη τελική νίκη. Γιατί σίγουρα θα νικήσουμε, ό,τι και να λένε, ό,τι και να κάνουν τα παράσιτα και οι υπηρέτες της σαπίλας, η κοινωνία θα πάει μπροστά και το ΚΚΕ θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο!»

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διαβάστε ακόμη

Κούρεμα 30% σε χρέος στην Cosmote πέτυχε ο Δήμος Άργους-Μυκηνών

Το κούρεμα κατά 30% του χρέους προς την COSMOTE το οποίο αφορά τα σχολεία της Β΄βαθμιας επκπαίδευσης πέτυχε ο Δήμος Άργους-Μυκηνών. Η ανακοίνωση του Δήμου...

Ανακοίνωση της Διεύθυνσης Δασών Αργολίδας προς τους μελισσοκόμους

Διεύθυνσης Δασών Αργολίδας προς μελισσοκόμους Ανακοίνωση της Διεύθυνσης Δασών Αργολίδας Η Διεύθυνση Δασών Αργολίδας στα πλαίσια της αντιπυρικής προστασίας για το έτος 2024, υλοποιεί με χρηματοδότηση...

Ζητείται κυρία για φροντίδα κατάκοιτης ηλικιωμένης στα Σταθέικα Αργολίδας

  Ζητείται κυρία για φροντίδα κατάκοιτης ηλικιωμένης στα Σταθέικα Αργολίδας. Τηλ.: 6974647437.      

Κούρεμα 30% σε χρέος στην Cosmote πέτυχε ο Δήμος Άργους-Μυκηνών

Το κούρεμα κατά 30% του χρέους προς την COSMOTE το οποίο αφορά τα σχολεία της Β΄βαθμιας επκπαίδευσης πέτυχε ο Δήμος Άργους-Μυκηνών. Η ανακοίνωση του Δήμου...

Ανακοίνωση της Διεύθυνσης Δασών Αργολίδας προς τους μελισσοκόμους

Διεύθυνσης Δασών Αργολίδας προς μελισσοκόμους Ανακοίνωση της Διεύθυνσης Δασών Αργολίδας Η Διεύθυνση Δασών Αργολίδας στα πλαίσια της αντιπυρικής προστασίας για το έτος 2024, υλοποιεί με χρηματοδότηση...

Ζητείται κυρία για φροντίδα κατάκοιτης ηλικιωμένης στα Σταθέικα Αργολίδας

  Ζητείται κυρία για φροντίδα κατάκοιτης ηλικιωμένης στα Σταθέικα Αργολίδας. Τηλ.: 6974647437.      

Παράσταση από 70 άτομα από το σύλλογο “Φίλοι Δημοτικού Ωδείου Άργους”

Παράσταση από 70 άτομα από το σύλλογο "Φίλοι Δημοτικού Ωδείου Άργους" Ο Σύλλογος «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους» και η Μικτή Χορωδία Ενηλίκων του Συλλόγου ...

Παράσταση από 70 άτομα από το σύλλογο “Φίλοι Δημοτικού Ωδείου Άργους”

Παράσταση από 70 άτομα από το σύλλογο "Φίλοι Δημοτικού Ωδείου Άργους" Ο Σύλλογος «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους» και η Μικτή Χορωδία Ενηλίκων του Συλλόγου ...

Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένης γυναίκας στο Αρτεμίσιο Αργολίδας

Διάσωση τραυματισμένης γυναίκας στο Αρτεμίσιο Αργολίδας Περιπετειώδης ήταν η πεζοπορία τριών ατόμων στο όρος Αρτεμίσιο στην Αργολίδα, το απόγευμα της Τρίτης 28 Μαΐου. Σε περιοχή πάνω...

Δήμος Άργους-Μυκηνών: “Βάζουμε τέρμα στην αναρχία στη λαϊκή αγορά”

Ανακοίνωση του Δήμου Άργους-Μυκηνών Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών έχει έτοιμο το νέο κανονισμό λαϊκής αγοράς όπου σε αυτόν αποτυπώνονται όλα όσα είχαμε υποσχεθεί στους δημότες προεκλογικά. ...

Πρόσφατα θέματα

Πρόσφατα θέματα

Ευρωεκλογές: Η Όλγα Μαρκογιαννάκη (ΠΑΣΟΚ) επισκέπτεται την Αργολίδα

Η Όλγα Μαρκογιαννάκη, διδάκτωρ πολιτικός μηχανικός και υποψήφια ευρωβουλευτής...

Ναύπλιο: Η εθελοντική ομάδα δράσης “Κύνθια” μάζεψε πεταμένα ρούχα

Ναύπλιο: “Κύνθια” μάζεψε πεταμένα ρούχα Η εθελοντική ομάδα δράσης Ναυπλίου...

Άργος: Συνάντηση Γιάννη Μαλτέζου με Βασίλη Σακελλάρη

Άργος: Γιάννη Μαλτέζου Βασίλη Σακελλάρη Το Δημαρχείο Άργους-Μυκηνών επισκέφθηκε την...

Δύο αναγνώσεις ενός νέου χάρτη (γράφει ο Πέτρος Λυμπεράκης)

Γράφει ο Πέτρος Λυμπεράκης* Δύο αναγνώσεις ενός νέου χάρτη...

Οι παίδες του Ποσειδώνα Λουτρακίου (με Αργείους προπονητές) χρυσό στο Πανελλήνιο του πινγκ πονγκ

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ-πονγκ) παίδων-κορασίδων που έγινε...

H JYSK καλωσορίζει το καλοκαίρι!

Το Outdoor PR event 2024 της JYSK Ελλάδας έγινε...