Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας στην Αγία Τριάδα (πρώην Μπουκοβίνα) Ηλείας: 80χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα κτηνοτρόφο, πατέρα 4 παιδιών, περίπου 40 ετών, γιατί τα ζώα του βρέθηκαν στα χωράφια του
Σύμφωνα με το Patrisnews, δράστης και θύμα φέρονται να λογομάχησαν γιατί τα ζώα του τελευταίου, βρέθηκαν σε αγροτική έκταση την οποία εκμεταλλευόταν στο παρελθόν ο πρώτος, η οποία βρίσκεται πλησίον της οικίας του. Το γεγονός αυτό φαίνεται πως εξαγρίωσε τον ηλικιωμένο, ο οποίος πυροβόλησε εν ψυχρώ τον άτυχο κτηνοτρόφο.
Ο δράστης ταυτοποιήθηκε άμεσα και συνελήφθη, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ενώ στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών. Παράλληλα αναμένεται και ιατροδικαστής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.
Φωτογραφία: Patrisnews




