Προς τα τέλη της δεκαετίας του 1980 οι Έλληνες μπήκαμε σε ένα άλλο πλαίσιο Υγείας. Όχι των ιδιωτικών κλινικών, για τους έχοντες, αλλά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (Ε.Σ.Υ.), για τον κάθε Έλληνα!
.
Εδώ και 20 και πλέον χρόνια, το Ε.Σ.Υ. έχει ήδη εγκαταλειφθεί απο τούς εκάστοτε κυβερνώντες, δίνοντας τόπο και πάλι στις ιδιωτικές κλινικές, για τούς έχοντες, και μάλιστα ξένων συμφερόντων, παραμάγαζα πολυεθνικών!
.
Ποιοί μας κυβέρνησαν, αυτά τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια;
.
1. ΠΑΣΟΚ
2. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
3. ΠΑΣΟΚ
4. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
5. ΣΥΡΙΖΑ + Καμμένος
6. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
.
• Τι μπορούν να μας πούν για το θέμα της υγείας οι σημερινοι εκπρόσωποί τους;
• Τι μπορούν να μας υποσχεθούν για αυτά που οι ίδιοι, όχι μόνο εγκατέλειψαν, αλλά παρέδωσαν και στά ξένα συμφέροντα;

ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ; ΤΙ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ;
.
Η μόνη απάντηση είναι η πίστη στη δυναμική του ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ.
Μόνο ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ εγγυάται Υγεία Ελληνική, για όλους τους Έλληνες!
.
Ελάτε μαζί μας!
.
Αν κάποιος θέλει να πληροφορηθεί και για περισσότερα ανατριχιαστικά στοιχεία περί της σημερινής Υγείας στην Ελλάδα, ας διαβάσει στη συνέχεια δηλώσεις του ειδικού ιατρού κ. Δ. Γάκη, πρώην Διοικητή του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.
.
“Γιατί εκπλαγήκατε με τις δηλώσεις του π. υποψηφίου Βουλευτή της Ν.Δ κ. Σπύρου Πνευματικού;
Ματάκια δεν έχετε;
Αυτάκια δεν έχετε;
Τον πολύτιμο εγκέφαλο που σας έδωσε ο Θεός για τι τον φυλάτε και δέν τον χρησιμοποιείτε;
.
Δεν είδατε τις ανακοινώσεις που έκαναν πρίν μήνες, για μετατροπή νοσοκομείων σέ Κέντρα Υγείας ( π.χ Φλωρίνης) κλείσιμο νοσοκομείων, μείωση του μόνιμου προσωπικού κ.λ.π.;
.
Δεν είδατε τις εξαγορές των μεγάλων ιδιωτικών νοσοκομείων απο την CVC Capital Partners όπου κατά σύμπτωσιν προσελήφθη στη έδρα της στο Λονδίνο, η κόρη του κ. Μητσοτάκη, λίγο μετά την “σκανδαλώδη εξαγορά” της Εθνικής Ασφαλιστικής, (σύμφωνα με καταγγελία των εργαζομένων της); Ελέγχει ήδη, μέσω της θυγατρικής της Hellenic Healthcare Group, το Υγεία, το Metropolitan Hospital, το Μητέρα, το Ιασώ, το Μetropolitan General, το Λητώ, το Creta interClinic στη Κρήτη, το City Hospital στην Καλαμάτα, το Απολλώνειο ιδιωτικό Νοσοκομείο και το Αρεταίειο στην Κύπρο, καθως καί στόλο ασθενοφόρων!!
.
Και περιμένετε να γίνει ενίσχυση του ΕΚΑΒ;
.
Δεv ακούσατε τις δηλώσεις του κ. Στουρνάρα στις 24/05/2023 στην σύνοδο των Ασφαλιστικών Εταιρειών ότι στο εγγύς μέλλον το Δημόσιο δεν θα μπορεί να καλύψει όλη την δαπάνη νοσηλείας σας και θα χρειάζεστε και ιδιωτική ασφάλιση υγείας;
.
Δεν είδατε ότι επι 4 έτη το ΕΣΥ ψαλιδίζεται, οι αποχωρήσεις δεν αναπληρούνται, οι εργαζόμενοι στραγγαλίζονται,τούς χρωστάνε άπειρα ρεπό και ημέρες άδειας, οι αναμονές για χειρουργεία μετρούνται σε έτη, υπάρχουν ελλείψεις ουσιωδών νοσοκομειακών φαρμάκων, οι αναμονές για χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία βραδύνουν δραματικά…..
.
Δεν καταλάβατε ότι αυτοί που καυχώνται ότι εκπαιδεύτηκαν στις ΗΠΑ, εκπαιδεύτηκαν στο ΟΙΚΟΝΟΜΟΚΕΝΤΡΙΚΟ σύστημα υγείας της Παγκοσμιοποίησης καi όχι στό ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΙΠΠΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ σύστημα υγείας μας όπου προτεραιότητα έχει ο άνθρωπος και όχι το κόστος.
.
Και μην μου πει κανένας κουβέντα διότι και τεράστια εξοικονόμηση έκανα όταν διοίκησα το ΑΧΕΠΑ, και εξαιρετική ογκολογική μονάδα οργάνωσα με επι κεφαλής ανθρωπο-ογκολόγο με πολύ μικρότερο κόστος απο τα ογκολογικά νοσοκομεία. Καί επί 6ετία λειτούργησα σε Αμερικανικής πιστοποίησης νοσοκομείου(GCI accreditation).
.
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ; ΤI ΕΡΧΕΤΑΙ;
Θα το δείτε και θα κλαίτε, αλλά τότε θα είναι αργά.
.
Διότι είναι αφέλεια να πιστεύετε ότι αυτοί που κατέστρεψαν την οικονομία, αυτοί θα την φτιάξουν. Ότι αυτοί που κατέστρεψαν το ΕΣΥ και πέτυχαν ένα απο τα υψηλότερα ποσοστά θανάτων στον κόσμο, στην πρόσφατη επιδημία αυτοί θα το φτιάξουν… ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΛΑΛΗΣΑ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑΝ ΟΥΚ ΕΧΩ “.
.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ!! ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ
.
ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΧΡΥΣΟΣΤΑΛΗ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ