H Ιφιγένεια Παπαδημητρίου θα είναι υποψήφια στις προσεχείς δημοτικές εκλογές συον Δήμο Άργους-Μυκηνών με την παράταξη “Πάμε αλλιώς” με υποψήφιο δήμαρχο τον Πέτρο Θωμόπουλο.
H Ιφιγένεια Παπαδημητρίου γεννήθηαε και μεγάλωσε στο Άργος, όπου επέστρεψε για να εργαστεί ως μαιευτήρας-γυναικολόγος στη Γυναικολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της ως αριστούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και εργάστηκε στα Νοσοκομεία Αιγίου, Αμαλιάδας, καθώς και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου. Είναι παντρεμένη με τον μουσικό Κωστή Χαβελέ και έχουν αποκτήσει μία κόρη, τη Δήμητρα.
Όπως αναφέρει η Ιφιγένεια Παπαδημητρίου:
“Συμμετέχω στην παράταξη “ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ” επιδιώκωντας να προσφέρω με τις γνώσεις και την εμπειρία μου στην επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού καθώς και στη διαμόρφωση μιας κοινωνικής πολιτικής η οποία θα εστιάζει στις πραγματικές ανάγκες των δημοτών”.




