Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ κατέρχεται στις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023, για να είμαστε σε θέση να ορίσουμε τις μοίρες του τόπου μας. Ήρθε η ώρα να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας.
.
Το ΚΙΝΗΜΑ 21 βρίσκεται μέσα στον ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ μαζί με άλλα 9 κόμματα με κοινό εκπρόσωπο τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου.
.
Στον ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ βρίσκονται μαζί με το ΚΙΝΗΜΑ21 τα κόμματα: Πατριωτική Δύναμη, ΤΟΛΜΑ, Ελεύθεροι Ξανά, Πατρίδα, Πατριωτικός Σύνδεσμος, Κίνημα Ελλάδα, ΠΑΚ, Εθνεγερσία, ΕΠΚΕ.
.
Όλοι μαζί αποφασίσαμε να παραμερίσουμε τις οποιεσδήποτε διαφορες και να συνασπιστούμε. Δεν συμφωνούμε σε όλα, είμαστε όμως ΟΛΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ:

1. Στην εκχώρηση Εθνικών Δικαίων και στις Πρέσπες του Αιγαίου.
2. Στην εισβολή άλλόφυλων και την αντικατάσταση πληθυσμού.
3. Στην οικονομική υποδούλωση (Ψηφιακό Νόμισμα).
4. Στις ανελεύθερες υποχρεωτικότητες
5. Στον κοινωνικό και πολιτισμικό εκφυλισμό.
.
Το Κίνημα21 υπάρχει ασπίδα με ασπίδα, δίπλα δίπλα με όλα τα κόμματα του ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ.
.
Καλούμε να έλθει μαζί μας ο μέσος Έλληνας και να φύγει απο τις “βελούδινες επιλογές” που έχει κάνει μέχρι τώρα και που στο τέλος αποδεικνύονται αγκαθωτές και οδυνηρά τραυματικές.
.
Απευθυνόμαστε στους ανθρώπους που έχουν ψηφίσει όλα τα κόμματα που βρίσκονται εδώ και δεκαετίες στη Βουλή και δεν θέλουν άλλες προδοσίες, δεν θέλουν άλλες Πρέσπες. Τους προτείνουμε να απεγκλωβιστούν απ΄ αυτά τα κόμματα που μας έχουν προδώσει.
.
Απευθυνόμαστε στον άνθρωπο που πιστεύει, δεν ουρλιάζει, δεν είναι εμπαθής…
.
Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ απευθύνεται στους Ελληνες που είναι δημοκράτες και πατριώτες. Η πιθανή εξυπηρέτηση σ’ ένα μικρό, σημερινό ρουσφέτι μας, αύριο γίνεται χαλκάς ταπείνωσης και δουλείας μας.
.
Ας μην συνεχίσουμε να ζούμε σ΄ένα πολιτικο σκηνικό που προδίδει πόντο πόντο κάθε τι που μας προσδιορίζει ως έθνος.
Μόνο με τη ψήφο σου, μπορείς!!!
.
Έλα μαζί μας.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ
.
ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΧΡΥΣΟΣΤΑΛΗ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ