Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Ναύπλιο

Ένα δυνατό μήνυμα αποφασιστικής ενίσχυσης του ΚΚΕ στις κάλπες της Κυριακής 21 Μάη, στάλθηκε χθες από τη πόλη του Ναυπλίου  με τη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση με κεντρική ομιλητή τον Δημήτρη Βιτάλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κάτω από τον ηρωικόβράχο της Ακροναυπλίας με σύνθημα «Ένας αιώνας αγώνα και θυσίας το ΚΚΕ στη πρωτοπορία» και «μόνο ο λαός σώζει τον λαό, με Κάπα Κάπα Έψιλον πολύ πιο δυνατό», ακούστηκαν από εργαζόμενους, νεολαία, φοιτητές και μαθητές, λαϊκούς ανθρώπους κάθε ηλικίας που βρέθηκαν στον χώρο, μετά και το πλατύ κάλεσμα όλων των προηγούμενων ημερών, αλλά και σε συνέχεια της διαρκούς και σταθερής δράσης των κομμουνιστών στην Αργολίδας για τα δίκια και τις καθημερινές αγωνίες του λαού.

Το παρώνέδωσαν και οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στην Αργολίδα, Κολιζέρας Θανάσης, Γκόνης Κώστας, Κρόκος Μιχάλης, Γκουβίση Βούλα, Χατζηαναστασίου Αγγελική. 

Η συγκέντρωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από το Θανάση Κολιζέρα,υποψήφιοβουλευτή Αργολίδας του ΚΚΕ που μεταξύ άλλων είπε:

«Φίλες και φίλοι συντρόφισσες και σύντροφοι είμαστε, στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 21ης Μαΐου και το μοναδικό, αληθινό δίλημμα για το λαό  είναι αν θα συνεχιστεί αυτή η βάρβαρη πολιτική που γνωρίσαμε μέχρι σήμερα, με ακόμα μεγαλύτερη ένταση, χωρίς ή με μειωμένες αντιστάσεις ή αν θα δυναμώσει ο δρόμος της αντίστασης, της ρήξης και της ανατροπής με δυνατό ΚΚΕ(…)

Απευθυνόμαστε στους εργάτες, στις εργάτριες, στους βιοπαλαιστές αγρότες, στους μικρούς επαγγελματίες, στους συνταξιούχους, στους νέους και τις νέες και τους καλούμε, στις επερχόμενες εκλογές της 21ης Μαΐου, να αποφασίσουν με βάση τις δικές τους ανάγκες και την πείρα που έχουν αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια. Απευθυνόμαστε σε όλες και όλους που μαζί σηκώσαμε τα βάρη της κρίσης για τα κέρδη του κεφαλαίου, βάρη που μας φόρτωσαν όλες διαδοχικά οι κυβερνήσεις, η ΕΕ. Απευθυνόμαστε  σε όλες και όλους που απογοητεύτηκαν, δεν έχουν καμιά εμπιστοσύνη στη ΝΔ, στο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και τα άλλα κόμματα πρόθυμα να στηρίξουν το σάπιο σύστημά τους(….)

Και όλοι τους, ανεξάρτητα αν συμφωνούν σε όλα μαζί μας, κατανοούν πως η ισχυροποίηση του ΚΚΕ μπορεί να κάνει την πραγματική διαφορά που έχει ανάγκη ο λαός.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους τίμιους αγωνιστές, ανθρώπους του μόχθου που νιώθουν αριστεροί, προοδευτικοί… Και δεν παραχωρούν τους αγώνες τους, τις αξίες και τα ιδανικά τους(…)

Απευθυνόμαστε  με καθαρή ματιά, στο λαό του Ναυπλίου και όλης της Αργολίδας που γνωρίζει ότι το ΚΚΕ με συνέπεια μέσα και έξω στη Βουλή αντιπάλεψε αυτή την βάρβαρη πολιτική που θυσιάζει ακόμη και την ανθρώπινη ζωή στο βωμό του κέρδους.

Λέμε σε όλες και όλους ότι μόνο κέρδος για το λαό, αποτελεί ένα δυνατό ΚΚΕ την επόμενη μέρα των εκλογών!

Γι’ αυτό λέμε ότι είμαστε όλοι μας και μόνοι τους.

Γι’ αυτό λέμε ότι ελπίδα είναι η δική μας ετυμηγορία, τα δικά μας κριτήρια.

Στις 21 Μάη δε θα ξεχάσουμε, ότι με το νου, τα χέρια μας, τους αγώνες μας βγήκαμε μόνο κερδισμένοι.

Όσο και αν μας θεωρούν δεδομένους, εμείς μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη με πολύ δυνατό ΚΚΕ και στην Αργολίδα και σε όλη την Ελλάδα!»

 

Η κεντρική ομιλία έγινε από το Δημήτρη Βιτάλη,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Παραθέτουμε μερικά αποσπάσματα από την ομιλία του:

«Φίλες και φίλοι συντρόφισσες και σύντροφοι,

Βρισκόμαστε λίγες μόνο μέρες πριν τη διεξαγωγή των εκλογών που θα αναδείξουν την επόμενη κυβέρνηση και σε αυτή ακριβώς την κρίσιμη στιγμή για το σήμερα και το αύριο του λαού μας, σας καλούμε χωρίς περιστροφές να στηρίξετε τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ.

Όλα αυτά τα χρόνια ζήσαμε πολλά, και θα ζήσουμε, όπως όλα δείχνουν ακόμα περισσότερα. Γι΄αυτό και το ζητούμενο από τις εκλογές αυτές δεν μπορεί να είναι παρά μόνο ένα:

Πώς θα βρεθεί ο λαός μας σε καλύτερη θέση;

Πώς θα εκφράσει την οργή του, τις αγωνίες του για το αύριο;

Αυτή ακριβώς την ανησυχία, αλλά και την ανάγκη μας να βροντοφωνάξουμε “Ως εδώ, μας αξίζει να ζούμε καλύτερα” , μπορεί να την εκφράσει μόνο ένα πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ

Αυτή ακριβώς είναι η επιλογή που θα κάνει το λαό μας την επόμενη μέρα των εκλογών, πιο δυνατό και θα τους κάνει όλους αυτούς που του μαυρίζουν τη ζωή, -το κεφάλαιο και τις κυβερνήσεις του, την ΕΕ- να ιδρώσουν, να συνειδητοποιήσουν ότι δεν μας έχουν στο χέρι(…)

Τέτοια είναι η ανάπτυξή τους: κομμένη και ραμμένη στα συμφέροντα μιας χούφτας παρασίτων, έξω από τις ανάγκες του λαού.

Αυτή τη σταθερότητα, την ανάπτυξη για το κεφάλαιο υπηρέτησαν πιστά όλα τα κόμματα και όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων, μονοκομματικές και συνεργασίας, και όλα τα κόμματα, και η ΝΔ, και ο ΣΥΡΙΖΑ, και το ΠΑΣΟΚ, και όλοι οι διάττοντες αστέρες που εμφανίστηκαν και εξαφανίστηκαν μετά το πέρας της αποστολής τους όπως το ΛΑΟΣ, η ΔΗΜΑΡ, οι ΑΝΕΛ, το ΠΟΤΑΜΙ.

Όλοι μαζί, αποδείχθηκαν συνέταιροι στο ίδιο έγκλημα.

Συνέταιροι στην προώθηση των αντιλαϊκών πολιτικών με την κάθε κυβέρνηση να συνεχίζει από εκεί που είχε σταματήσει η προηγούμενη, στις ίδιες αντιλαϊκές ράγες, στις ράγες του κεφαλαίου, στις ράγες της ανταγωνιστικότητας. Η λίστα των πολιτικών που αποδεικνύει ότι το κράτος έχει αντιλαϊκή συνέχεια με όλες τις κυβερνήσεις, είναι κυριολεκτικά ατελείωτη.

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς;

-Τη φορολογία: 42 δις φορολογικά έσοδα ο Σαμαράς το 2014, 46 δις ο Τσίπρας το 2018,   52 δις ο Μητσοτάκης το 2022. 550 δις φόρους μάζεψαν στη δεκαετία οι κυβερνήσεις, 25 πλήρωσε το μεγάλο κεφάλαιο. Στην ίδια πορεία θα συνεχίσουν και οι επόμενοι αν δεν τους σταματήσουμε

Να θυμηθούμε τις συντάξεις; Πρώτα Λοβέρδος, μετά ο ψαλιδοχέρηςΚατρούγκαλος, στη συνέχεια ο Βρούτσης, και εδώ συνέταιροι στο τσάκισμα των συντάξεων που έφτασαν σε μειώσεις μέχρι και 30-40%

Να θυμηθούμε τα χρέη; ο ένας, ο ΣΥΡΙΖΑ, ψήφισε τη δυνατότητα μεταφοράς των χρεών από τις τράπεζες στα funds με νόμο του 2015, μετέτρεψε τις κινητοποιήσεις εναντίον τους σε ποινικό αδίκημα, και ο άλλος η ΝΔ, έφερε τον  νέο πτωχευτικό κώδικά και έβαλε μπρος τους πλειστηριασμούς(…)

Η κοινή αντιλαϊκή τους πορεία επιβεβαιώνεται και στα ζητήματα οικονομίας και λειτουργίας της αγοράς που δεν έχουν δημοσιονομικό κόστος. Τι έκαναν; Ο Τσίπρας ψήφισε τις 32 Κυριακές ανοιχτά στις τουριστικές περιοχές, ο Μητσοτάκης ψήφισε πριν λίγες μέρες τη δουλειά μέχρι τα ξημερώματα. Και αυτά κατ΄εντολήν του τουριστικού κεφαλαίου και των μεγάλων εμπορικών αλυσίδων και καταστημάτων. Την ίδια στιγμή και με ΣΥΡΙΖΑ και με ΝΔ οι εργαζόμενοι στον τουρισμό παίρνουν μισθούς ψίχουλα μπροστά στα τεράστια κέρδη των μεγαλοξενοδόχων και των touroperators και συνεχίζουν να δουλεύουν 12ωρα και 14ωρα, χωρίς ρεπό, χωρίς ξεκούραση. Στην ίδια κατάσταση είναι και οι μικροί έμποροι που είτε θα προσαρμοστούν και θα εξοντωθούν σωματικά, είτε θα εξοντωθούν οικονομικά από τον ανταγωνισμό. Ειδικά οι γυναίκες που πολλές φορές τραβάνε μοναχές τους και το γολγοθά του σπιτιού και των παιδιών, τόσο οι μισθωτές όσο και οι αυτοαπασχολούμενες, έχουν κάθε λόγο να τους τιμωρήσουν και τους δύο(…)

Τα βάσανά μας λοιπόν, η γενικευμένη ανασφάλεια που αγκαλιάζει κάθε οικογένεια έχει ονοματεπώνυμο. Γι΄ αυτό και οι ψεύτικες υποσχέσεις που δίνουν προεκλογικά τα κόμματα του κεφαλαίου, είναι γραμμένες στο χιόνι και πρέπει να πεταχτούν στο καλάθι των αχρήστων.

Ρωτάμε: τι διαφορετικό θα κάνουν την επόμενη φορά;

Μήπως θα αμφισβητήσουν τη συμμετοχή της χώρας στο ΝΑΤΟ; ο μεν ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψε τη ΝΑΤΟικη συμφωνία των Πρεσπών μετατρέποντας τη χώρα σε γεωπολιτικό μεντεσέ των Βαλκανίων, προετοίμασε τη στρατηγική συμφωνία με τις ΗΠΑ. Η δε ΝΔ τα δίνει σήμερα όλα για λογαριασμό της ελληνικής άρχουσας τάξης που επιδιώκει μερίδιο από τη λεία στον πόλεμο ΝΑΤΟ-Ρωσίας, μαζί και το λιμάνι της πόλης που χρησιμοποιείται για ορμητήριο των ιμπεριαλιστών, μετατρέποντας όλη την περιοχή σε μαγνήτη αντιποίνων

Μήπως θα αμφισβητήσουν την ΕΕ; μαζί ψήφισαν όλους τους νόμους της στρατηγικής απελευθέρωσης, από την απελευθέρωση της επιχειρηματικής δράσης στην υγεία μέχρι την διάλυση των εργασιακών σχέσεων και του ωραρίου. Μαζί στηρίζουν τις πολιτικές του κόστους οφέλους που θεωρούν την ανθρώπινη ασφάλεια, την ανάγκη υποδομών για πυρκαγιές, πλημμύρες, σεισμούς, για ασφαλείς μεταφορές ως περιττή πολυτέλεια. Πρόσφατα ψήφισαν και οι τρεις, νέα πράσινα χαράτσια, θα πληρώνουμε δηλαδή για τα σπίτια μας, για τα αυτοκίνητα, ξανά και ξανά

Η κοινή τους στάση όμως φίλες και φίλοι θα αποδειχθεί και σε φρέσκα κουλούρια, σε αυτά που έρχονται. Ήδη η πορεία της Ευρωενωσιακής οικονομίας είναι σε φάση επιβράδυνσης, κανένας δεν μπορεί να το κρύψει. Τρέμουν τα διεθνή και εγχώρια αστικά επιτελεία για το ενδεχόμενο νέας κρίσης. Και τρέμουν γιατί το ξέρουν όλοι τους καλά πώς κάθε μέτρο που εφάρμοσαν τα προηγούμενα χρόνια , από τα μνημόνια και τη δημοσιονομική λιτότητα μέχρι την επεκτατική πολιτική των επιδοτήσεων που συνέβαλλε στην εκτίναξη του πληθωρισμού, δεν τους έλυσε το πρόβλημα και ταυτόχρονα αποδείχθηκε δηλητήριο για το λαό. Τώρα ετοιμάζονται και πάλι να σφίξουν το ζωνάρι για να περιοριστούν τα δημοσιονομικά ελλείμματα. Και ο λογαριασμός θα πέσει και πάλι στις πλάτες των λαϊκών στρωμάτων αν δεν τους σταματήσουμε.

Μα είστε σίγουροι ότι θα κάνουν τα ίδια; Μας ρωτάνε πολλοί.

Δεν τα λέμε εμείς φίλες και φίλοι, τα λένε μόνοι τους.

Τα λέει ο ίδιος ο Στουρνάρας, ο διευθυντής της Τράπεζας της Ελλάδος ο οποίος δήλωνε τις προάλλες ότι δεν περιμένει κάποια δυσάρεστη έκπληξη από τις εκλογές, ανεξάρτητα από το χρώμα της κυβέρνησης που θα προκύψει.  Το ίδιο δήλωνε και ο επενδυτικός οίκος fitch, ότι δεν υπάρχει καμιά αβεβαιότητα (το καμάρωνε κιόλας ο κ. Τσίπρας σε πρόσφατη εμφάνισή του)

Ο ίδιος ο Τσίπρας δήλωνε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι η επόμενη κυβέρνηση θα χρειαστεί να κινηθεί σε τροχιά δημοσιονομικής σταθερότητας. Τον πιστεύουμε και καταλαβαίνουμε τι εννοεί. Στρώνει το έδαφος από τώρα. Άλλωστε η δική του κυβέρνηση ήταν αυτή που εξασφάλισε και την τελευταία φορά τα ματωμένα πλεονάσματα των 37 δις, ξεσκίζοντας το λαό στους φόρους, απαλλάσσοντας όμως τους εφοπλιστές, με το γνωστό μνημόνιο εθελοντικής φορολογίας των εφοπλιστών(….)

Να γιατί λέμε φίλες και φίλοι, πως όποια κυβέρνηση και αν προκύψει στις επερχόμενες εκλογές θα είναι μέχρι το μεδούλι αντιλαϊκή, είτε μπλε, είτε ροζ, είτε τουρλού….

Γι΄ αυτό λοιπόν σε όλες τις κάλπες, και στις 21 Μάη και μετά αν ξαναγίνουν, σε όλες τις εκλογές, βουλευτικές και δημοτικές περιφερειακές που ακολουθούν, στο δρόμο και στη βουλή, σε κάθε δήμο και περιφέρεια, μία είναι η λύση και αυτή είναι ισχυρό ΚΚΕ.

Γιατί το ΚΚΕ δεν πρόκειται να πουλήσει το λαό. Όχι μόνο δεν πρόκειται να γίνει κολαούζος σε αντιλαϊκή κυβέρνηση, αντίθετα θα την πολεμήσει με όλες του τις δυνάμεις από την πρώτη μέρα. Η ψήφος στο ΚΚΕ θα παραμείνει ατόφια στο στρατόπεδο των λαϊκών συμφερόντων και δε θα μεταλλαχθεί.

Γιατί είναι ψήφος για να χάσει το κεφάλαιο και να κερδίσει ο λαός, και όχι το αντίστροφο(…)

Φίλες και φίλοι,

Το ΚΚΕ ιδρύθηκε, ζει και αναπνέει ακριβώς για να φέρει μαζί με το λαό τη μεγάλη ανατροπή, τη μεγάλη αλλαγή.

Έχει επεξεργασμένο οικονομικό και πολιτικό πρόγραμμα διακυβέρνησης/εξουσίας, που χτυπά στη ρίζα του το μεγάλο καρκίνωμα της χώρας, καταργεί το καπιταλιστικό κέρδος ως κριτήριο της παραγωγής και οργανώνει την οικονομία με επίκεντρο τις ίδιες τις λαϊκές ανάγκες. Η υγεία, η παιδεία, η δουλειά για όλους με ανθρώπινα ωράρια όπως αρμόζει στον 21ο αιώνα, όχι μόνο δεν είναι κόστος στο Πρόγραμμα του ΚΚΕ, αντίθετα είναι το βασικό του περιεχόμενο

Σήμερα το ΚΚΕ, πιο έμπειρο και διδαγμένο από την ιστορία και τις εξελίξεις του προηγούμενου αιώνα,  είναι έτοιμο να παίξει το ρόλο του όταν η εργατική λαϊκή πλειοψηφία αποφασίσει να γυρίσει σελίδα και να πάρει τα κλειδιά της οικονομίας στα χέρια της, όταν αποφασίσει να γίνει νοικοκύρης στο κόπο και στον τόπο της.

Ακριβώς επειδή το Κομμουνιστικό Κόμμα έχει αυτές τις θέσεις είναι και η μοναδική εγγύηση και για το σήμερα δίπλα στο λαό. Και όσο πιο ισχυρό είναι το ΚΚΕ, τόσο θα μπορέσει να στηρίξει πιο αποτελεσματικά το λαϊκό αγώνα, τη λαϊκή διεκδίκηση, την λαϊκή καθημερινότητα. Γιατί το σήμερα και το αύριο για το λαό, είναι γραμμένο στον ίδιο δρόμο, στο δρόμο του ξεσηκωμού

Και θα το κάνει αυτό γιατί το ΚΚΕ δεν είναι δεσμευμένο, δεν είναι δεμένο χειροπόδαρα με την ΕΕ, με το ΝΑΤΟ, με το κεφάλαιο (κανένας Καλογρίτσας δεν μπορεί να πει στους βουλευτές του ΚΚΕ “βγήκατε βουλευτές με τα λεφτά μου”, όπως έλεγε στο ΣΥΡΙΖΑ)

Επομένως, το ζητούμενο των εκλογών δεν είναι αν θα προκύψει κυβέρνηση νικητών ή ηττημένων, αλλά να προκύψει κυβέρνηση των φοβισμένων

Και αυτό θα προκύψει μόνο με πιο ισχυρό ΚΚΕ!

Φίλοι και φίλες,

Οι μέρες που έρχονται δεν είναι πολλές, γι΄ αυτό και πρέπει να κάνουμε τη νύχτα μέρα. Φιλοδοξούμε και με τη δική σας βοήθεια.

-Να καταφέρουμε να συζητήσουμε με κάθε καλοπροαίρετο εργαζόμενο που προβληματίζεται, που δε βολεύεται με κανέναν από τους δύο

-Να συζητήσουμε με όλους όσους βρεθήκαμε μαζί στους αγώνες του προηγούμενου διαστήματος, όλους αυτούς που έχουν κάνει την επιλογή και μετέχουν στο σωματείο τους, στο σύλλογό τους, όλους αυτούς που έκαναν το 1ο βήμα και πρέπει σήμερα με τη δική μας βοήθεια να το ολοκληρώσουν

-να συζητήσουμε με κάθε νέο και νέα που ψηφίζει για 1η φορά, που δε βολεύεται με το μέλλον που του ετοιμάζουν, με όλα αυτά τα νέα παιδιά που έδωσαν το παρόν τα τελευταία χρόνια στους μαθητικούς αγώνες, που στήριξαν στις φοιτητικές εκλογές την Πανσπουδαστική.

Τα ζήσαμε και το ξέρουμε!

Σωτήρες για το λαό, δεν υπάρχουν!

Μόνο ο ίδιος ο λαός μπορεί να σώσει τον εαυτό του, στο δρόμο της ανατροπής, με ισχυρό ΚΚΕ!

Καλή δύναμη σε όλους μας!»

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διαβάστε ακόμη

Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Ναυπλιέων ο Δ. Καραγιάννης στη θέση της Κ. Αναστασίου-Σμυρναίου

Δημοτικός σύμβουλος Ναυπλιέων ο Δ. Καραγιάννης  Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Ναυπλιέων ο πρώτος επιλαχών από τον συνδυασμό της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρης Καραγιάννης, μετά την αυτοδίκαιη έκπτωση...

2η στην Ελλάδα η ομάδα χάντμπολ του 2ου Λυκείου Άργους

2η στην Ελλάδα η ομάδα χάντμπολ του 2ου Λυκείου Άργους Mεγάλη επιτυχία για την ομάδα χάντμπολ του 2ου Γενικού Λυκείου Άργους: Κατέκτησε τη 2η θέση...

Δ. Ορφανός: Αυτό που πρέπει να οικειοποιηθεί ο κ. Κωστούρος είναι τα υπέρογκα χρέη του Δήμου

Δήλωση του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανού Διαμαρτύρεται μέχρι γραφικότητας ο τέως δήμαρχος ότι η σημερινή δημοτική αρχή καπηλεύεται τα έργα του! Πότε και ποια έργα...

Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Ναυπλιέων ο Δ. Καραγιάννης στη θέση της Κ. Αναστασίου-Σμυρναίου

Δημοτικός σύμβουλος Ναυπλιέων ο Δ. Καραγιάννης  Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Ναυπλιέων ο πρώτος επιλαχών από τον συνδυασμό της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρης Καραγιάννης, μετά την αυτοδίκαιη έκπτωση...

2η στην Ελλάδα η ομάδα χάντμπολ του 2ου Λυκείου Άργους

2η στην Ελλάδα η ομάδα χάντμπολ του 2ου Λυκείου Άργους Mεγάλη επιτυχία για την ομάδα χάντμπολ του 2ου Γενικού Λυκείου Άργους: Κατέκτησε τη 2η θέση...

Δ. Ορφανός: Αυτό που πρέπει να οικειοποιηθεί ο κ. Κωστούρος είναι τα υπέρογκα χρέη του Δήμου

Δήλωση του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανού Διαμαρτύρεται μέχρι γραφικότητας ο τέως δήμαρχος ότι η σημερινή δημοτική αρχή καπηλεύεται τα έργα του! Πότε και ποια έργα...

Χωρίς πόσιμο νερό εδώ και ένα μήνα η Παλαιά Επίδαυρος – Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης

Χωρίς πόσιμο νερό εδώ και ένα μήνα η Παλαιά Επίδαυρος Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Επιδαύρου Στις 12 Μαρτίου με ανακοίνωση της η ΔΕΥΑΕΠ  ειδοποίησε τους...

Χωρίς πόσιμο νερό εδώ και ένα μήνα η Παλαιά Επίδαυρος – Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης

Χωρίς πόσιμο νερό εδώ και ένα μήνα η Παλαιά Επίδαυρος Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Επιδαύρου Στις 12 Μαρτίου με ανακοίνωση της η ΔΕΥΑΕΠ  ειδοποίησε τους...

Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε και στο Ναύπλιο

Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε και στο Ναύπλιο Την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024» υποδέχθηκε το Ναύπλιο, την Τετάρτη 17 Απριλίου.  Η Ολυμπιακή...

Ναύπλιο: Δημιουργείται πάρκο δίπλα στη βίλα Ζυμβρακάκη

Ναύπλιο: Δημιουργείται πάρκο βίλα Ζυμβρακάκη Ξεκίνησαν τα έργα δημιουργίας πάρκου πλησίον της βίλας Ζυμβρακάκη. Ήδη τα σκαπτικά μηχανήματα διαμορφώνουν τον χώρο για την ευχάριστη επίδραση...

Πρόσφατα θέματα

Πρόσφατα θέματα

Πρωτοδικείο Ναυπλίου: Απέρριψε την έκδοση προσωρινής διαταγής κατά της διοίκησης του Σ.Ε.Τ.Α. Αργολίδας

Ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας Με απόφαση...

Συγχαρητήρια Μαλτέζου στην ομάδα χάντμπολ του 2ου ΓΕΛ Άργους

Συγχαρητήρια Μαλτέζου χάντμπολ 2ου ΓΕΛ Άργους Ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Γιάννης...

Πωλείται ή ενοικιάζεται αγρόκτημα με πορτοκαλιές και βερικοκιές στην Άκοβα Άργους

Πωλείται ή ενοικιάζεται αγρόκτημα 7 στρεμμάτων με πορτοκαλιές και...

Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Ναυπλιέων ο Δ. Καραγιάννης στη θέση της Κ. Αναστασίου-Σμυρναίου

Δημοτικός σύμβουλος Ναυπλιέων ο Δ. Καραγιάννης  Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Ναυπλιέων...

2η στην Ελλάδα η ομάδα χάντμπολ του 2ου Λυκείου Άργους

2η στην Ελλάδα η ομάδα χάντμπολ του 2ου Λυκείου...