Τάσεις

5 κορυφαίες συμβουλές για τους αρχάριους του πόκερ στο Amunra

Αν μόλις τώρα αρχίσατε να ασχολείστε με το πόκερ, πιθανότατα είχατε αμέτρητες απορίες στο μυαλό σας στις οποίες δεν μπορούσατε να βρείτε απαντήσεις αμέσως. Ακολουθούν οι 5 πιο ενδιαφέρουσες συμβουλές για τους επισκέπτες του Amunra και τα λάθη που είναι προτιμότερο να αποφύγετε.

Εστιάστε σε μια στρατηγική

Όταν ξεκινάτε να παίζετε πόκερ, πρέπει να αποφασίσετε ποια στρατηγική θέλετε να επιλέξετε. Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μας για να καταλάβετε ποιο είδος πόκερ είναι το κατάλληλο για εσάς. Όταν αποφασίσετε, τότε θα είναι αυτόματα πιο εύκολο για εσάς να καταλάβετε γιατί πραγματικά θέλετε να παίξετε πόκερ.

Φτιάξτε ένα πρόγραμμα για την ημέρα

Ένα ακόμη πολύ σημαντικό σημείο. Παρόλο που πολλοί πιστεύουν ότι το πόκερ στο Amunra είναι ένα υπέροχο χόμπι, πρόκειται για μία αρκετά δύσκολη δουλειά Και όπως και σε κάθε άλλη δουλειά, πρέπει να κατανοήσετε ότι έχετε ένα πρόγραμμα εργασίας. Κατά συνέπεια, πρέπει να φτιάξετε ένα πρόγραμμα για την ημέρα εργασίας σας στο πόκερ. Όταν τακτοποιήσετε αυτές τις μικρές λεπτομέρειες, τα κέρδη σας στο πόκερ θα ανέβουν ραγδαία.

Βρείτε έναν δάσκαλο

Σε κάθε επιχείρηση, ο δάσκαλος είναι σημαντικός. Και όχι μόνο ως κάποιος που μπορεί να μοιραστεί τις γνώσεις του μαζί σας, αλλά και ως πνευματικός μέντορας. Εξάλλου, είναι πάντα ωραίο να λαμβάνεις υποστήριξη από έναν παίκτη που γνωρίζει περισσότερα για το πόκερ από ό,τι εσύ. Έτσι, η εύρεση ενός δασκάλου ή μέντορα που θα σας βοηθήσει στην πορεία σας στο πόκερ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε τα κέρδη σας.

Παίξτε σύμφωνα με το μπάτζετ σας

Είναι μια πραγματικά ασήμαντη αλλά σχετική συμβουλή ακόμη και για έμπειρα μέλη του Amunra. Το μπάτζετ είναι το κλειδί για ένα επιτυχημένο παιχνίδι πόκερ. Θα πρέπει πάντα να παίζετε στα επίπεδα του μπάτζετ σας, ώστε να μην κινδυνεύετε να τελειώσετε την καριέρα σας στο πόκερ μέσα σε μια μέρα.

Φυλάξτε χρήματα στην άκρη

Εκτός από όλα τα παραπάνω, θα πρέπει πάντα να έχετε κάποιο χρηματικό ποσό στην άκρη. Δεν θα πρέπει να ποντάρετε ολόκληρη την περιουσία σας στο πόκερ, ώστε να μην χρεοκοπήσετε σε περίπτωση που η τύχη δεν είναι με το μέρος σας. Πάντα να έχετε τουλάχιστον ένα μικρό χρηματικό ποσό στην άκρη. Αυτό θα σας κρατήσει ασφαλείς από τις ανατροπές της μοίρας οι οποίες δεν είναι υπέρ σας.

Λάθη προς αποφυγή

Δεν πειράζει να κάνετε λάθη. Ακόμα και οι επαγγελματίες παίκτες που έχουν κερδίσει εννιαψήφια βραβεία κάνουν λάθη. Αλλά οι νέοι παίκτες συχνά κάνουν τα ίδια λάθη και καταλήγουν να χάνουν το κεφάλαιό τους. Σας συνιστούμε να μάθετε τα λάθη που κάνουν οι νέοι παίκτες πόκερ, ώστε να μην τα κάνετε και εσείς στο παιχνίδι σας.

  • Παίζοντας πολλά φύλλα. Συχνά οι παίκτες πιστεύουν ότι σχεδόν όλοι οι συνδυασμοί είναι καλοί και ότι είναι δυνατόν να μαζέψουν ένα straight flush ακριβώς στο flop. Αυτό όμως οδηγεί μόνο σε απώλεια χρημάτων.
  • Το να γίνεστε ισχυρότεροι στο river είναι ένα αγαπημένο “κόλπο” των αρχάριων παικτών. Πιστεύουν ότι η μία και μοναδική ευκαιρία θα έρθει στον τελευταίο γύρο. Και έτσι το παιχνίδι μετατρέπεται σε λοταρία.
  • Παίζοντας εκτός μπάτζετ- να θυμάστε ότι όσο υψηλότερα είναι τα όρια, τόσο υψηλότερη είναι η ικανότητα των αντιπάλων σας. Για παραδείγμα συμμετέχοντας σε τουρνουά των €75 έχοντας μπάτζετ μόνο €100.
  • Συναισθηματικό πόκερ. Να έχετε πάντα τον έλεγχο των συναισθημάτων σας. Το να βγείτε εκτός ελέγχου μπορεί να οδηγήσει σε απερίσκεπτο παιχνίδι, όπου απλά χαρίζετε όλες τις μάρκες σας.
  • Φόβος της τράπεζας. Οι αρχάριοι συχνά αποφεύγουν το μεγάλο ποντάρισμα και μπορεί ακόμη και να πάνε πάσο ενώ έχουν ισχυρό φύλλο. Αξίζει να θυμάστε ότι κάθε παίκτης που ποντάρει μεγάλα ποσά δεν έχει ισχυρά φύλλα.
  • Υψηλότερο φύλλο. Πολλοί παίκτες βλέπουν έναν άσσο και νομίζουν ότι έχουν ένα “ανίκητο” φύλλο. Αλλά τα φαινόμενα απατούν, γι’ αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζετε την ισχύ των διαφόρων φύλλων.

 

Αυτά είναι τα κυριότερα λάθη που κάνουν οι παίκτες στο πόκερ. Απομνημονεύστε τα και προσπαθήστε να μην τα κάνετε ποτέ στο τραπέζι. Και μην ρίχνετε ευθύνες στον εαυτό σας για ένα κακό φύλλο – αναλύστε το με περισσότερες λεπτομέρειες. Ίσως να το παίξατε τέλεια, αλλά ο αντίπαλός σας να είχε καλύτερο φύλλο. Γενικά, το κύριο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι το παιχνίδι στο Amunra είναι ένας τρόπος να διασκεδάσετε.

Share
Από τα
argolika.gr

Πρόσφατα

Η  «γραμμή» του ΣΕΒ για τις ευρωεκλογές (Γράφει ο Θανάσης Κολιζέρας)

Η  «γραμμή» του ΣΕΒ για τις ευρωεκλογές Γράφει ο Θανάσης Κολιζέρας* Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και…

36 λεπτά πριν

Οι προνομιακοί αντίπαλοι του συστήματος (γράφει η Καλλιόπη Χρυσοστάλη, υπ. ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΗΜΑ 21)

Οι προνομιακοί αντίπαλοι του συστήματος Γράφει η Καλλιόπη Χρυσοστάλη, υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΗΜΑ 21 Η…

57 λεπτά πριν

20 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν – Κάποια γεγονότα σαν σήμερα

20 Μαΐου: γεγονότα σαν σήμερα Eικόνες: H Μάχη στο Μανιάκι, Παπαφλέσσας, βασίλισσα Αμαλία, η Μάχη…

11 ώρες πριν

Η γιορτή για τη Μητέρα, την Άνοιξη και τη Φύση και η έκθεση ζωγραφικής στο Κιβέρι

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η γιορτή για τη Μητέρα, την Άνοιξη και τη…

11 ώρες πριν

Ναύπλιο: Η ομάδα “Κύνθια” μοίρασε πορτοκάλια σε παιδιά και ενημέρωσε γονείς

Ναύπλιο: Η ομάδα "Κύνθια" μοίρασε πορτοκάλια Την Κυριακή 19 Μαΐου, η εθελοντική ομάδα Ναυπλίου “Κύνθια”…

13 ώρες πριν

«Στα ίχνη της ιστορίας…» στη Νέα Επίδαυρο για την Ημέρα των Μουσείων

«Στα ίχνη της ιστορίας…» στη Νέα Επίδαυρο για την Ημέρα των Μουσείων Με ιδιαίτερη επιτυχία…

13 ώρες πριν