Κ. Καραμπής: Η υγεία, οι δωρητές και τα ιδρύματα στο Δήμο Ναυπλιέων αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία

Γράφει ο Κωνσταντίνος Π. Καραμπής*

Η υγεία, οι δωρητές και τα ιδρύματα στον δήμο Ναυπλιέων αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία,τα αναφερόμενα λοιπόν, έχουν περισσότερους από τους προφανείς αποδέκτες..

Για να γίνει η όποια σχετική με την υγεία τοποθέτηση, θα πρέπει πρώτα να συμφωνήσουμε και όχι απαραίτητα, σταεξής: 1. κυρίως στην επαρχία, η πρωτοβάθμια ακόμα και η 2ου και 3ου βαθμού υγεία,παρουσιάζουν σημάδια διάλυσης. 2. ότι για αυτή τη κατάσταση, έχουν συμμετοχική ευθύνη όλες χωρίς εξαιρέσεις, οι κυβερνήσεις κυρίως των 12 τελευταίων ετών, με αφορμή, και όχι λόγω, των μνημονίων.

Στον αντίποδα, αν και γνωστό τοις πάσοι παρακμάζουσα εικόνα της υγείας, με αφορμή τις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, σε κόντρα ρόλο αυτών που ουσιαστικά εκπροσωπούν και έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην απαξίωση της υγείας, βλέπουμε ένα συνονθύλευμα απόψεων όπου γίνονται τοποθετήσεις για τις υποδομές υγείας. Αναφορά γίνεται για τα γήπεδα, για τις δωρεές-χορηγίες οι οποίες έχουν εκτελεστεί ή για άλλες οι οποίες έχουν προγραμματιστεί να γίνουν.Από την άλλη, βλέπουμε το φαινόμενο, του να προσπαθείται μια δαιμονοποίηση από μέρους «δημοσιογραφίας» ο Θεός να τη κάνει, της δωρεάς ή της χορηγίας, στόχος; η βλάβη της προσωπικότητας και όχι η ανάδειξη της πρωτοβουλίας.

Αναλυτικότερα τα αμέσως παραπάνω.

Η μια «πλευρά» αν και έχει γνώση του τέλματος της υγείας, λόγω ιδιότητας, προτείνει εξοπλισμό τον οποίο θα ζήλευε και ένα απαξιωμένο ΚΥ όπως εξεταστικά κρεβάτια, πτυσσόμενα φορεία, οξυγόνο κ.α. Βλέπουμε λοιπόν ότι στη προεκλογική περίοδο η πολιτική αντιμάχεταικαι τελικά;επικρατείτης επιστημοσύνης.

Πριν αναφερθώ στην άλλη «πλευρά», αξίζει ένας Πρόλογος: βλέπουμε ότι τα κενά τα οποία έχουν δημιουργηθεί από όλες οι τελευταίες κυβερνήσεις, μεταξύ άλλων και στο ΕΣΥ- με αφορμή τα μνημόνια, έχουν δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για παρεμβάσεις από τον ιδιώτη, οι οποίες είναι μεν πολύτιμες, αλλά περιπλέκουν πιθανόν την εκλογική διαδικασία αφού πλέον στο φιλοσοφικό τουλάχιστον και ίσως όχι μόνο κομμάτι, υπάρχει ζήτημα επιτρεπτής ή όχι, προεκλογικής σε όγκο δαπάνης-φυσικά προεκλογικής δαπάνης, αφού η αναφορά της δωρεάς στοχεύει στην ανάδειξη της υπέρβασης. Αυτό όμως, δεν με αφορά, τουναντίον, στο σημείο που έχουμε φτάσει, το διαλυτικό,ως γονέας, ευχαριστώ τον επιχειρηματία ο οποίος συνεισέφερε με τις εργασίες βελτίωσης της όψηςτης παιδιατρικής κλινικής στο νοσοκομείο Άργους ο οποίος, δεν σταματάει εδώ, τουναντίον, εν θριαμβω επιστρέφει και αγγίζει ακόμα ένα λεπτό ζήτημα, τη δημιουργία ογκολογικής στο Ναύπλιο. Δεν ξέρω, αλλά αυτές οι προτάσεις μπορούν να προκαλέσουν σύγχυση στο κοινό με συνέπειες ίδιες με το νερό του Καματερού ή να προκαλούν ελλάνια ακούσματα.

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, αν και δεν έχω το επιστημονικό ή το οικονομικό υπόβαθρο αυτών οι οποίοι έχουν αναφερθεί στο ζήτημα της αθλητικής και της κοινωνικής υγείας, με τον προεκλογικό τους λόγο, επιβάλλεται να πάρω θέση, μια θέση; Θα έλεγε κανείς θράσους, όμως, έχει ως «όπλο» τη κείμενη νομοθεσία. Θεωρώ λοιπόν το άκουσμα αυτών πρόκληση, διότι, οι φέροντες τα παραπάνω, επιχειρούν λόγω ιδιότητας ήελέγχου μερίδας του τοπικού τύπου,μονόλογο, αν και βασικές ευθύνες της κατάστασης του ΕΣΥ, έχουν οι πολιτικές που τυπικά ή άτυπα, εκπροσωπούν.

Εν κατακλείδι, για εμάς δεν αποτελεί ζήτημα ο επιχειρηματίας, ο δωρητής ή χορηγός. Αποτελεί σοβαρό όμως ζήτημα η απαξίωση του ΕΣΥ και η μικροπολιτική που επιχειρείται από τις κατά τόπους διοικήσεις του, αφού τα κενά αυτά, δεν προέκυψαν ξαφνικά και δεν αφορούν μόνο, τα νοσοκομεία της Αργολίδος. Επί τη ευκαιρία, θα προτιμούσα να δω ενέργειες κατά του φαινομένου φακελάκι, αν φυσικά υπάρχει (δεν;) το φαινόμενο αντί της μικροπολιτικής.

Πρόταση, άποψη, τι ισχύει,νέα δεδομένα.

Αναφορικά με τα παραπάνω, προφανώς οι αθλητικοί χώροι δεν μπορούν να παρέχουν όλα τα προτεινόμενα, δηλαδή πτυσσόμενα φορεία, εξεταστικά κρεβάτια, οξυγόνο κλπ πράγματα δηλαδή τα οποία αδυνατούν να έχουν, ακόμα και τα κέντρα υγείας. Ο αθλητισμός περνάει κρίση, τα περισσότερα χωριά είναι χωρίς ομάδες, η ύπαρξη τους σε κάποιες περιπτώσεις είναι σύντομη και αφορά κυρίως,το εκλογικό κομμάτι των κατά τόπους ΕΠΣ, και δυστυχώς καθόλου το αγωνιστικό. Όσο αφορά δε, το αν έχει το δικαίωμα ή όχι, ο Δήμος να παρέμβει στους χώρους αυτούς, να σημειωθεί μόνο ένα, ο Δήμος ΔΕΝ απαγορεύεται να κάνει παρεμβάσεις παντού, στην επικράτεια του. Τουναντίον, μπορεί να εφαρμόσει τα πάντα και να καλύψει κάθε κενό και αυτό δεν αποτελεί υπέρβαση, αποτελεί καθήκον και υποχρέωση.

Ογκολογική στο Ναύπλιο.

Πριν αναφερθώ σε αυτό το κομμάτι, ξεκινώ από το ερώτημα στο οποίο έχω καταλήξει, και θα συνοδεύει κάθε παρακάτω ανάλυση, και αυτός που δεν έχει; Τι; Πεθαίνει;

Τι μάθαμε: Η δημιουργία ογκολογικής κλινικής, κοστίζει 50-55.000 ευρώ.

Τι ισχύει: Η ογκολογική θεραπεία μπορεί να γίνει άμεσα και αποκεντρωτικά χωρίς καμία! έξτρα δαπάνη, αφού το μόνο που χρειάζεται είναι η συνεργασία του παθολόγου με τον ογκολογο ο οποίος τελευταίος, θα κατευθύνει τη θεραπεία και τέλος οι διαθέσιμοι χώροι.

Παρόλα αυτά, σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορούν να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες,σε ένα μάλιστα τουριστικό νομό, μήπως τελικά; αυτές οι προτάσεις υποβαθμίζουν το πρόβλημα και τελικά τους σκοπούς του ΕΣΥ;

Τι νέο υπάρχει.

Η χημειοθεραπεία πλέον, μπορεί να αποφευχθεί, διότι υπάρχουν νέα εργαλεία τα οποία μπορούν να γνωμοδοτήσουν σχετικά και έγκυρα, όπως η εξέταση mammaprint η οποία εκτελείται στην Αμερική, η οποία πλέον συνταγογραφείται καιείναι ικανή να γλυτώσει τον ασθενή από περιττές θεραπείες αλλά κυρίως; από μια σοβαρή και περιττή σωματική καταπόνηση του ατόμου, αλλά και την αποφυγή περιττών οικονομικών δαπανών. Αυτό το οποίο όμως δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αποφευχθεί, είναι η ακτινοθεραπεία η οποία αποτελεί το βασικό εργαλείο αντιμετώπισης της νόσου-μια θεραπεία; που αυτή τη στιγμή μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο (μόνο όσο αφορά την απόσταση από την Αργολίδα), στο κέντρο των Αθηνών ή στο Ρίο. Αυτή λοιπόν η διαδικασία είναι η πιο κουραστική αλλά και η πιο δαπανηρή για τον πολίτη αφού πρέπει να γίνουν τουλάχιστον 21 παρεμβάσεις έως 30, σε καθημερινή βάση, εκτός τα Σαββατοκύριακα.

Τελευταίες εξελίξεις.

Τις τελευταίες μέρες έχει ανοίξει η κουβέντα περί της δημιουργίας ακτινοθεραπείας στο Παναρκαδικό νοσοκομείο στη Τρίπολη από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μια δράση; η οποία ως ίδρυμα έχει επαναλάβει και αλλού όπως στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα στο οποίο μεταξύάλλων έχει δημιουργηθεί ένα πρότυπο τμήμα μαστού και ένα πρότυπο τμήμα ακτινοθεραπείας, τα οποία έχουν αλλάξει τα δεδομένα στη θεραπεία του καρκίνου, ειδικότερα του μαστού.

Διακριτή διαφορά μεταξύ δωρητή, χορηγού.

Τον δωρητή από τον χορηγό τους χωρίζει μια λεπτή γραμμή. Ο δωρητής χαρίζει χρήμα ή είδος και ξεχνάει, χωρίς απαίτηση δηλαδή για κάποιο αντάλλαγμα ή αντιπαροχή. Ο χορηγός έχει αντάλλαγμα, τουλάχιστον, την προβολή του με κάθε νόμιμο τρόπο. Στη περίπτωση μας, το νοσοκομείο από ότι φαίνεται δεν ακολουθεί τις τυπικές διαδικασίες, μην παρεξηγηθώ, η περίπτωση της ευεργεσίας και η αναζήτηση πόρων μέσω αυτής, έχει δημιουργήσει νόμους και εργαλεία τα οποία λίγοι έχουν εκμεταλλευτώ και αυτοί; Όχι στο έπακρο-αυτό, ως Ναυπλιεων Συνεργασία μας αφορά και έχουμε σχεδιασμό και σε αυτό το τομέα, αναφέρεται δε, και στο μοναδικό ολοκληρωμένο πρόγραμμα που κυκλοφορεί και υπάρχει.

Για εμάς, ο δωρητής δεν αποτελεί αφορισμό, τουναντίον, μας ενδιαφέρει η εμπλοκή του, κάτω βέβαια από όλες τις νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες, οι οποίες; αν δεν υπάρχουν, θα δημιουργήσουμε στα προβλεπόμενα πρότυπα και διαδικασίεςτύπου SEESOX, με επιτροπή αποδοχής δωρεών, αναζήτησης δωρεών, κανονισμό λειτουργίας κλπ. Πράγματα δηλαδή, που προστατεύουν τη διαδικασία,αφού απευθύνονται ανοιχτά σε όλους και όχι στοχευμένα σε πρόσωπα για πολιτικούς ή άλλους λόγους,όπως τώρα φαίνεται κατά τα φαινόμενα να συμβαίνει. Άλλωστε δωρητές είναι και τα ιδρύματα τα οποία υπάρχουν και λειτουργούν στη περιοχή όπως τέτοιο είναι το Κοντολέων ή το Αγγελοπούλειο, άλλωστε,προκαταβολικά στο μοναδικό ολοκληρωμένο πρόγραμμα που κυκλοφορεί, αναφέρεται η προστασία των, με ότι αυτό σημαίνει. Κυρίως σημαίνει, την προστασία της αρχικής επιθυμίας των ευεργετών και όχι των μελών του, δηλαδή πλήρως εφαρμογή των ΦΕΚ. Ειδικά το Αγγελοπούλειο ίδρυμα, από πλευράς μου, ητο πάντα σε περίοπτη θέση, αλλά έθεσα και το ζήτημα της εκ νέου ενεργοποίησης του,μετανιώνοντας; για άλλη μια φορά για αυτή μου την κίνηση..

Επίσης, η Ναυπλιέων Συνεργασία έχει σχέδιο τη προσέλκυση της ευεργεσίας και με άλλους τρόπους, ομολογώ έναν, εκτάσεις οι οποίες έχουν προκαλέσει τη παρέμβαση του ΣτΕ, θα πρέπει ζητηθούν προς όφελος της κοινωνίας και αυτό να γίνει με δύο μορφές με αγορά ή με αίτημα παραχώρησης στον δήμο ώστε ως εκτάσεις ή κατασκευές, να αποδοθούν στη κοινωνία και από εμπόδιο να είναι κόσμημα, από στόχος ο κατασκευαστής να αποτελεί παράδειγμα, από την υποβάθμιση της περιοχής να πάμε στην αναβάθμιση της, από εντάσεις να οδηγηθούμε στη φιλία άλλωστε αυτό σημαίνει συνεργασία. Φυσικά ο δωρητής θα είναι σε περίοπτη θέση, η χορηγία αυτή θα φέρει το όνομα του ανάλογα της μορφής και του μεγέθους της παραχώρησης ή συμφωνίας, μεταξύ ιδιώτη και κράτους.

Τέλος, ο καρκίνος είναι η νόσος της σύγχρονης εποχής. Όλοι είμαστε εν δυνάμει θύματα της. Καλύτερο μέλλον φαντάζει για αυτούς οι οποίοι έχουν την οικονομική ευχέρεια να ανταπεξέλθουνστην θεραπεία και δυσοίωνο το μέλλον των οικονομικά αδύναμωνκαι για αυτούς, ανοίγουμε την κουβέντα.

Η πολιτεία, μπορεί ή όχι τελικά να συνεισφέρει σε όλο αυτό; Δυστυχώς η νέα αυτοδιοικητικήεποχή Φρονώ δεν θα είναι τόσο έως καθόλουρόδινη. Τα βάρη που από ότι βλέπωθα επιβληθούν μετάτις εκλογές στη κοινωνία, θα είναι μονόδρομος, σίγουρα, το εύκολο θα είναι να πούμε ότι θα είμαστε δίπλα στη κοινωνία,όμως η αύξηση των δημοτικών τελών που θα επέλθει λόγω των απορριμμάτων και το κόστος ενέργειας,θα είναι μονόδρομος αν δεν είμαστε ικανοί να καλύψουμε άμεσα, τις αστοχίες ετών με νέες επενδύσεις. Η Ναυπλιεων Συνεργασία μέσα από ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα, το μοναδικό που κυκλοφορεί και υπάρχει, καταθέτει ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης και σε κάθε τοποθέτηση αυτό θα εμπλουτίζεται, διότι, εμπλοκή στις εκλογές σημαίνει ξεγύμνωμα απόψεων και όχι απόκρυψη στοιχείων προκειμένου την επικράτηση.

Με δεδομένο ότι, αυτή τη στιγμή η αντιμετώπιση της νόσου γίνεται μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα,θα προκαλέσουμε τη συζήτηση για το τι μπορεί να γίνει σε αυτό το κομμάτι. Θα πρέπει να δεσμευτούν δωμάτιαπλησίον των νοσοκομείων; Θα μπορεί ο Δήμος να αναλάβει μέρος του ενοικίου για τη διαμονή των νοσουντων; Να υπάρξει συνεργασία μεταξύ Δήμου και εκκλησίας; προκειμένου η τελευταία να παρέχει στους πολίτες διαμερίσματα άνευ ανταλλάγματος τα οποία ίσως διαθέτει από κληρονομιές; Είναι ζητήματα κοινωνικά, τα οποία απαιτούν, απαντήσεων.

Η Ναυπλιεων Συνεργασία δεν θα εμπλακεί σε μικροπολιτικη πάνω σε σοβαρά ζητήματα, το ζήτημα καρκίνος μας απασχολεί δυστυχώςπροσωπικά και έχουμε αποκτήσει επιπλέον προβληματισμούς, βλέποντας τα προβλήματα από μέσα, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, είμαι υγιής.

Η Ναυπλιεων Συνεργασία δεν θα χρησιμοποιήσει το πρόβλημα όπως και κανένα πρόβλημα ως δικαιολογία για να απεμπλακούμε από τις εκλογές. Ο μόνος λόγος του να μη κατέλθουμε είναι η μη στελέχωση του ψηφοδελτίου, ή πιο ωμά; η αποτυχία συμπλήρωσης του. Σε κάθε άλλη περίπτωση, με συνοπτικές διαδικασίες θα εκλεχθείάλλος επικεφαλής αν παραστεί κάποιααπρόβλεπτη ανάγκη, με δημόσια,αντικειμενική και όχι με γιαλαντζι ή προσυμφωνημένες διαδικασίες του ενός ατόμου.

Ο προεκλογικός αγώνας και οι δημόσιες τοποθετήσεις, έχουμε επιλέξει να γίνει πλέον μόνο με ένα τοπικό μπλογκ τα Αργολικά, δεν είναι κάτι που προέκυψε ξαφνικά, υπήρχε η υποψία και δυστυχώς ήρθε άμεσα η επιβεβαίωση. Πρωτόγνωρο το φαινόμενο ο τοπικός τύπος να επιλέγει πλευρά, πρωτόγνωρο να αριθμίζουν λιγότερους των υποψηφίων, οι οποίοι έχουν δηλώσει ενδιαφέρον.

Η Ναυπλιεων Συνεργασία, θα είναι εδώ ανεξάρτητα των αντιδεοντολογικών τακτικών. Η μοναδική συμφωνία σε περίπτωση αιτήματος συνέντευξης, θα είναι να μη μας χαριστούν πουθενά. Άλλωστε, έχουμε τις απαντήσεις ακόμα και για ερωτήματα; τα οποία ποτέ δεν έχουν κατατεθεί σε υποψήφιο.

Επειδή τα παραπάνω αποτελούν επιστημονικά ζητήματα, το παρόν άρθρο, θα αποσταλεί σε μορφή εγγράφου σεδομές υγείας-νοσοκομεία, καθώς και σε πανεπιστήμια, προκειμένου αξιολόγησης της ορθότητας των τοποθετήσεων.

* Για την “Ναυπλιέων Συνεργασία”
Κωνσταντίνος Π. Καραμπής
Υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων, Μέλος του ΝΠΔΔ δήμου Ναυπλιέων Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν, πρώην πρόεδρος της ΤΚ Ανυφίου

 

Σε περίπτωση ενστάσεων, υποψηφιοτήτων κλπ
Επικοινωνία
Τηλ. 6977313039
E-mails: [email protected], [email protected], [email protected]

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διαβάστε ακόμη

Ενημέρωση προς τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Μαγειρείου Δήμου Άργους-Μυκηνών

  Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Μαγειρείου του Δήμου, ότι καθ’ όλη την διάρκεια της Μεγάλης και Αγίας Εβδομάδας η δομή θα...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός – Ανεβαίνει στη Σούπερ Λιγκ 2

Πρωταθλητής ο Παναργειακός - Ανεβαίνει στη Σούπερ Λιγκ 2 Πρωταθλητής στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής ανακηρύχθηκε ο Παναργειακός και από την επόμενη χρονιά θα...

30 συλλήψεις σε καταυλισμούς Ρομά στην Αργολίδα

30 συλλήψεις σε καταυλισμούς Ρομά στην Αργολίδα Το πρωί της Πέμπτης 25/4 έγιναν αστυνομικές επιχειρήσεις έρευνας σε καταυλισμούς Ρομά σε κοινότητες των Δήμων Άργους-Μυκηνών και...

Ενημέρωση προς τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Μαγειρείου Δήμου Άργους-Μυκηνών

  Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Μαγειρείου του Δήμου, ότι καθ’ όλη την διάρκεια της Μεγάλης και Αγίας Εβδομάδας η δομή θα...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός – Ανεβαίνει στη Σούπερ Λιγκ 2

Πρωταθλητής ο Παναργειακός - Ανεβαίνει στη Σούπερ Λιγκ 2 Πρωταθλητής στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής ανακηρύχθηκε ο Παναργειακός και από την επόμενη χρονιά θα...

30 συλλήψεις σε καταυλισμούς Ρομά στην Αργολίδα

30 συλλήψεις σε καταυλισμούς Ρομά στην Αργολίδα Το πρωί της Πέμπτης 25/4 έγιναν αστυνομικές επιχειρήσεις έρευνας σε καταυλισμούς Ρομά σε κοινότητες των Δήμων Άργους-Μυκηνών και...

Διακοπές ρεύματος την Πέμπτη και την Παρασκευή σε περιοχές του Δήμου Ναυπλιέων

Διακοπές ηλεκτροδότησης έχει προγραμματίσει ο ΔΕΔΔΗΕ την Πέμπτη 25 και την Παρασκευή 26 Απριλίου σε περιοχές του Δήμου Ναυπλίου, στο Ναύπλιο και σε χωριά...

Διακοπές ρεύματος την Πέμπτη και την Παρασκευή σε περιοχές του Δήμου Ναυπλιέων

Διακοπές ηλεκτροδότησης έχει προγραμματίσει ο ΔΕΔΔΗΕ την Πέμπτη 25 και την Παρασκευή 26 Απριλίου σε περιοχές του Δήμου Ναυπλίου, στο Ναύπλιο και σε χωριά...

Η σχάρα της οδού Αιγίου στο Ναύπλιο…

Η σχάρα της οδού Αιγίου στο Ναύπλιο... Γράφει ο Γιάννης Γαλανόπουλος Πρωινή "αυτοψία" στην οδό Αιγίου στο Ναύπλιο, κοντά στη διασταύρωση με Σπάρτης, αλλά και πιο...

Πασχαλινό εργαστήριο ραπτικής για παιδιά στο Colour’s Spot, στο Ναύπλιο

Πασχαλινό εργαστήριο ραπτικής για παιδιά στο Ναύπλιο Πασχαλινό εργαστήριο ραπτικής για παιδιά διοργανώνεται στο Colour's Spot (Αντωνοπούλων 6, Ναύπλιο). Θα γίνει τη Μεγάλη Τρίτη 30/4,...

Πρόσφατα θέματα

Πρόσφατα θέματα

26 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν – Κάποια γεγονότα σαν σήμερα

26 Απριλίου: γεγονότα σαν σήμερα Εικόνες: H μάχη της Σφακτηρίας,...

Συμμαθητές και γονείς έπαιξαν χάντμπολ στο Δημοτικό Σχολείο Τολού

Συμμαθητές και γονείς έπαιξαν χάντμπολ στο Δημοτικό Σχολείο Τολού Ανακοίνωση...

Μαθητές του Λυκείου Αγίας Τριάδας στην Ολυμπιακή Ακαδημία

Μαθητές του Λυκείου Αγίας Τριάδας στην Ολυμπιακή Ακαδημία Μια μοναδική...

Δ. Σαραβάκος: Συγχαρητήρια στο δίδυμο Βαζάκα-Τσιόδρα που έφεραν τον Παναργειακό ξανά στη Β’ Εθνική

  Δήλωση του Δημήτρη Σαραβάκου, πρώτου αιρετού Νομάρχη Αργολίδας, προέδρου της...

Συγχαρητήρια ανακοίνωση των “Green Wolves” στον Παναργειακό για την κατάκτηση του τίτλου

Συγχαρητήρια ανακοίνωση των "Green Wolves" στον Παναργειακό Η φετινή ξέφρενη...

Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων Άργους: Θλίψη για το θάνατο του Σπύρου Παραρά

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Δήμου Άργους-Μυκηνών Το ΔΣ...