Ανοίγει τις πύλες της η “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO” • Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Από την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, η καρδιά των επιχειρήσεων θα χτυπάει στην Αργολίδα. Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2022» ανοίγει τις πύλες της και υποδέχεται στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του κτιρίου Φραγκίστα (4ο χλμ. Άργους-Ναυπλίου, περιοχή Δαλαμανάρας), μέχρι και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου τους επισκέπτες της, καλώντας τους να γνωρίσουν από κοντά τους εκθέτες και να αποκομίσουν τα μέγιστα δυνατά επιχειρηματικά οφέλη.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
18:00 – 19:00 Τελετή Εγκαινίων
19:00 – 20:00 Ο Chef Τάσος Τόλης αναλαμβάνει το ρόλο του οικοδεσπότη στο Masterclass Γαστρονομίας και έρχεται να μοιραστεί μαζί μας τις πολύτιμες γνώσεις του, αναδεικνύοντας την Πελοποννησιακή Γαστρονομία και καταλήγοντας σε γρήγορες και νόστιμες γευστικές προτάσεις με συνέργειες εξειδικευμένων ανθρώπων της Γαστρονομίας!
Καλωσόρισμα επισκεπτών με τοπικά παραδοσιακά κεράσματα από τους:
• Πολιτιστικός Σύλλογος Δρεπάνου
• Πολιτιστικός Εξωραϊστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Κάντιας
• Προοδευτικός Μορφωτικός Σύλλογος Μαλαντρενίου
• Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Καρυάς «Το Αρτεμίσιο»
20:00 – 22:00 Παρουσίαση Μενού – Γευσιγνωσία στη φιλοσοφία του προγράμματος «Argolis Taste Culture» του Επιμελητηρίου Αργολίδας από το Chef Τάσο Τόλη
18:00 – 22:00 Έκθεση ζωγραφικής της ζωγράφου Χάρις Τσεκούρα αφιερωμένη στο πορτοκάλι με τίτλο “Το ειδικό βάρος της Πορτοκαλιάς”

ΠΕΜΠΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
16:00 – 18:00 Παρουσίαση Εξειδικευμένου Μενού στη φιλοσοφία του προγράμματος «Argolis Taste Culture» του Επιμελητηρίου Αργολίδας, από τους Καθηγητές και τους Σπουδαστές της Σχολής Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης του ΙΕΚ ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ Κορίνθου
18:00 – 19:00 Ζωντανή Μαγειρική και Ανάδειξη τοπικών συνταγών από τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Καρυάς «Το Αρτεμίσιο»
19:00 – 20:00 Ζωντανή Μαγειρική και Ανάδειξη τοπικών συνταγών από τον Προοδευτικό Μορφωτικό Σύλλογο Μαλαντρενίου
20:00 – 21:00 Ζωντανή Μαγειρική και Ανάδειξη τοπικών συνταγών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δρεπάνου
21:00 – 22:00 Παρουσίαση Εξειδικευμένου Μενού στη φιλοσοφία του προγράμματος «Argolis Taste Culture» του Επιμελητηρίου Αργολίδας, από τους Καθηγητές και τους Σπουδαστές της Σχολής Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης της ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
16:00 – 22:00 Έκθεση ζωγραφικής της ζωγράφου Χάρις Τσεκούρα αφιερωμένη στο πορτοκάλι με τίτλο “Το ειδικό βάρος της Πορτοκαλιάς”

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
16:00 – 17:00 Παρουσίαση Εξειδικευμένου Μενού στη φιλοσοφία του προγράμματος «Argolis Taste Culture» του Επιμελητηρίου Αργολίδας, από τους Καθηγητές και τους Σπουδαστές της Σχολής Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης της ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
17:00 – 18:00 Ζωντανή Μαγειρική και Ανάδειξη τοπικών συνταγών από τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Καρυάς «Το Αρτεμίσιο»
18:00 – 19:00 Παρουσίαση και Ανάδειξη τοπικών συνταγών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κιβερίου «ΓΕΝΕΣΙΟΝ»
19:00 – 20:00 «Βιωσιμότητα – Σπατάλη Τροφίμων» & ζωντανή μαγειρική με τοπικά προϊόντα από τον Executive Chef και Συγγραφέα Αλέξανδρο Παπανδρέου
20:00 – 21:00 Ζωντανή Μαγειρική και Ανάδειξη τοπικών συνταγών από τον Προοδευτικό Μορφωτικό Σύλλογο Μαλαντρενίου
21:00 – 22:00 Ζωντανή Μαγειρική και Ανάδειξη τοπικών συνταγών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δρεπάνου
16:00 – 22:00 Έκθεση ζωγραφικής της ζωγράφου Χάρις Τσεκούρα αφιερωμένη στο πορτοκάλι με τίτλο “Το ειδικό βάρος της Πορτοκαλιάς”

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
10:30 – 12:00 Πελοποννησιακό Πρωινό από τους Καθηγητές και τους Σπουδαστές της Σχολής Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης της ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ και το Chef Τάσο Τόλη
12:00 – 15:00 «Η αξία της συνεργασίας και της προσφοράς στη γαστρονομία και την Κοινωνία» & Συνταγές με τοπικά προϊόντα από το Chef Ιάκωβο Απέργη «Οι τύποι της μπίρας και η σημασία της στην σύγχρονη εστίαση» από το Σύμβουλο μπίρας Πολ Εμμανουηλίδη «Η σημασία των τοπικών προϊόντων στην εστίαση και τον τουρισμό» από το Σύμβουλο Γαστρονομικού Marketing κ.Χάρη Τζαννή
-Ζωντανή Μαγειρική από τους Ιάκωβο Απέργη, Πολ Εμμανουηλίδη και Χάρη Τζαννή
15:30 – 17:30 Παρουσίαση Εξειδικευμένου Μενού στη φιλοσοφία του προγράμματος «Argolis Taste Culture» του Επιμελητηρίου Αργολίδας, από τους Καθηγητές και τους Σπουδαστές της Σχολής Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης της ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
18:00 Ημερίδα από την Ομοσπονδία & Εμπορικό Σύλλογο Άργους με θέμα: Η ακρίβεια και πως επηρεάζει το εμπόριο και την επιχειρηματικότητα και πως μπορεί να ανασχεθεί, από τον Πρόεδρο ΙΝΚΑ (Ινστιτούτο Καταναλωτών) κ. Γεώργιο Λεχουρίτη
18:00 – 19:00 Ζωντανή Μαγειρική και Ανάδειξη τοπικών συνταγών από τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Κάντιας
19:00 – 21:00 Ζωντανή Μαγειρική από το Chef του 3Sixty Grill Dining κ. Νίκο Κουκουβά
21:30 Συναυλία με το μουσικό συγκρότημα «Passepartout Band»
10:30 – 22:00 Έκθεση ζωγραφικής της ζωγράφου Χάρις Τσεκούρα αφιερωμένη στο πορτοκάλι με τίτλο “Το ειδικό βάρος της Πορτοκαλιάς”

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
10:30 – 12:00 Πελοποννησιακό Πρωινό από τους Καθηγητές και τους Σπουδαστές της Σχολής Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης της ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ και το Chef Τάσο Τόλη
11:00 Ημερίδα από την Π.Ο.Ε.Ε. – Πελοποννησιακή Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας
12:00 – 13:00 Ζωντανή Μαγειρική από τη Chef και Συγγραφέα Μαίρη Παναγάκου στη φιλοσοφία του προγράμματος «Argolis Taste Culture» του Επιμελητηρίου Αργολίδας
13:00 – 15:00 Ζωντανή Μαγειρική και Ανάδειξη τοπικών συνταγών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Κίου – Μικρασιατικά
15:00 – 18:00 Παρουσίαση του νέου καινότομου προγράμματος πάχυνσης Αρνιών βαρέως τύπου από την επιχείρηση Δενέζης Α.Ε. – Denezis Meat σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Ζωντανή Μαγειρική – Γευσιγνωσία και Αξιολόγηση των καινοτόμων προϊόντων κρέατος της επιχείρησης Δενέζης Α.Ε. – Denezis Meat από το Chef της Προεδρίας της Δημοκρατίας κ. Βασίλειο Μπέκα
18:00 – 19:00 Ζωντανή Μαγειρική και Ανάδειξη τοπικών συνταγών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Λάλουκα «Η ΑΜΥΜΩΝΗ»
18:30 Μουσική Εκδήλωση με τα σύνολα πνευστών και εγχόρδων του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας υπό την επιμέλεια καθηγητών κ.κ. Μαρίνη Σπύρου, Παπαδημητρίου Γιάννη, Συρράκου Ντίνου, Τετώρου Μιχάλη, Χατζημπαλάση Γεωργίας
19:00 – 22:00 Παρουσίαση του Κοκτέιλ Αργολίδας από τον bartender του Café Rosso στη φιλοσοφία του προγράμματος «Argolis Taste Culture» του Επιμελητηρίου Αργολίδας
-Παρουσίαση Εξειδικευμένου Μενού στη φιλοσοφία του προγράμματος «Argolis Taste Culture» του Επιμελητηρίου Αργολίδας, από τους Καθηγητές και τους Σπουδαστές της Σχολής Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης της ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Ζωντανή μαγειρική από το Royal Catering
10:30 – 22:00 Έκθεση ζωγραφικής της ζωγράφου Χάρις Τσεκούρα αφιερωμένη στο πορτοκάλι με τίτλο “Το ειδικό βάρος της Πορτοκαλιάς

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διαβάστε ακόμη

Λόγω αργίας, μεταφέρεται η ημέρα λειτουργίας της λαϊκής αγοράς στο Ναύπλιο

Ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Αλέξανδρος Λυκομήτρος ανακοινώνει ότι λόγω του εορτασμού της Επετείου της Άλωσης του Παλαμηδίου την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, η ημέρα λειτουργίας της λαϊκής...

Ο μέγας πανηγυρικός εσπερινός στο ναό της Αγίας Αικατερίνης στο Άργος

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, εορτή της Αγίας και Πανσόφου Αικατερίνης, πανηγυρίζει ο ιερός ναός που φέρει το όνομά της, στο Άργος. Την παραμονή της εορτής,...

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αργολίδας

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αργολίδας, το οποίο προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 13ης Νοεμβρίου: Πρόεδρος: Κατσουλάκου Αριστέα Αντιπρόεδρος: Παναγιωτόπουλος Αναστάσιος Γραμματέας: Κόλια...

Λόγω αργίας, μεταφέρεται η ημέρα λειτουργίας της λαϊκής αγοράς στο Ναύπλιο

Ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Αλέξανδρος Λυκομήτρος ανακοινώνει ότι λόγω του εορτασμού της Επετείου της Άλωσης του Παλαμηδίου την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, η ημέρα λειτουργίας της λαϊκής...

Ο μέγας πανηγυρικός εσπερινός στο ναό της Αγίας Αικατερίνης στο Άργος

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, εορτή της Αγίας και Πανσόφου Αικατερίνης, πανηγυρίζει ο ιερός ναός που φέρει το όνομά της, στο Άργος. Την παραμονή της εορτής,...

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αργολίδας

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αργολίδας, το οποίο προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 13ης Νοεμβρίου: Πρόεδρος: Κατσουλάκου Αριστέα Αντιπρόεδρος: Παναγιωτόπουλος Αναστάσιος Γραμματέας: Κόλια...

Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου: Αργία αλλά με …ανοικτά τα καταστήματα στις 30 Νοεμβρίου

  Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου ενημερώνει σχετικά με την αργία της 30ης Νοεμβρίου, επέτειο της απελευθέρωσης του Φρουρίου του Παλαμηδίου, με το Βασιλικό...

Τους πρώτους 20 υποψήφιους του συνδυασμού του, παρουσίασε ο Παναγιώτης Παπαϊωάννου

Τους πρώτους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "Συμφωνία Δημιουργίας" για το Δήμο Άργους-Μυκηνών, ανακοίνωσε ο επικεφαλής και υποψήφιος...

Εικόνες από τις δράσεις που διοργανώθηκαν στην Κρύα Βρύση Άργους

Ανακοίνωση από τον Ιππικό Φυσιολατρικό Σύλλογο  Άργους και τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο φίλων Κρύας Βρύσης «Ο Κτενιάς» Ο Ιππικός Φυσιολατρικός Σύλλογος  Άργους, σε  συνεργασία...

Πρόσφατα θέματα

Πρόσφατα θέματα

Λόγω αργίας, μεταφέρεται η ημέρα λειτουργίας της λαϊκής αγοράς στο Ναύπλιο

Ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Αλέξανδρος Λυκομήτρος ανακοινώνει ότι λόγω του...

Δημ. Ορφανός: Η μηδενική ανοχή απέναντι στην έμφυλη βία είναι η μόνη ενδεδειγμένη λύση

Γράφει ο Δημήτρης Ορφανός, δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω- υποψήφιος...

Σάββατο 26 Νοεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν – Κάποια γεγονότα σαν σήμερα

Εικόνες: Aφίσα της ταινίας "Καζαμπλάνκα", πρωτοσέλιδο με την απόφαση...

Πέντε παραμύθια για τη βία κατά των γυναικών

Τα καφέ (-νεια) ήταν πάντα δημόσιοι χώροι με σημαντικό...

Δράση ενημέρωσης και πρόληψης για τον σακχαρώδη διαβήτη διοργανώθηκε στο Άργος

Το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Άργους διοργάνωσε για τους...

Πανηγυρική εκδήλωση για την επέτειο των 200 χρόνων από την Άλωση του Παλαμηδίου

(Τα έργα ζωγραφικής είναι της Κατερίνας Μπεκιάρη και του...

«Μουσικά Παλαμήδεια» την Κυριακή στο Βουλευτικό

Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ θα πραγματοποιήσουν την...