Πολιτική

Δηλώσεις του Δημήτρη Ορφανoύ για την επέτειο του «Όχι»

 

Η επέτειος του «ΟΧΙ» γιορτάστηκε με έντονο το αίσθημα της εθνικής υπερηφάνειας σε όλο το Δήμο Ναυπλιέων με καταθέσεις στεφάνων και μαθητικές παρελάσεις σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου.

Στο Ναύπλιο την έναρξη της παρέλασης έκανε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των πολιτών καθώς και αρκετών επισκεπτών που κατέκλυσαν την πόλη για το εορταστικό τριήμερο.

 

Την παρέλαση παρακολούθησε και υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλίου και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου Δημήτρης Ορφανός ο οποίος έκανε και την ακόλουθη δήλωση:

“Τιμή και Δόξα στους ήρωες του ’40.

Σε όλους αυτούς που δεν δίστασαν να προσφέρουν τη ζωή τους για την Ελεύθερη Ελλάδα, την Δημοκρατία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Τους απλούς ανθρώπους, που έκαναν στα πεδία της μάχης τον ελεύθερο κόσμο να μιλά για το μεγαλείο και την προσφορά της Ελλάδας στους κοινούς αγώνες.

Με αυτήν την παρακαταθήκη συνεχίζουμε και σήμερα τον αγώνα ως Έθνος Ελλήνων εναντίον κάθε εχθρού που απειλεί την ελευθερία μας, τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, την ιστορία μας, την δημοκρατία και την αξιοπρέπεια μας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ …..ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ”

 

Share
Από τα
argolika.gr

Πρόσφατα

Ναύπλιο: Παρουσίαση του βιβλίου του Κυριάκου Σάμιου “Χνάρια Θεάτρου”

Ναύπλιο: Παρουσίαση του βιβλίου του Κυριάκου Σάμιου To Θεατροδρόμιο Ναυπλίου, o Δήμος Ναυπλιέων, και η…

2 ώρες πριν

“Μέτωπο Νοσοκομειακών Γιατρών”: VIP υλικά κατεδαφίσεως

"Μέτωπο Νοσοκομειακών Γιατρών": VIP υλικά κατεδαφίσεως Ανακοίνωση από το Μέτωπο Νοσοκομειακών Γιατρών Σε απόλυτη επέλαση…

2 ώρες πριν

Άνδρας αναζητά εργασία ως βοηθός κουζίνας-λαντζέρης στην περιοχή Ναυπλίου

Άνδρας αναζητά εργασία ως βοηθός κουζίνας ή λαντζέρης στο Ναύπλιο και τις γύρω περιοχές. Διαθέτει…

2 ώρες πριν

Πρωταθλητής ο Αριστέας Άργους στην κατηγορία Κ-14 της ΕΠΣ Αργολίδας

Ανακοίνωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 19/05/2024 στο Δ.Α.Κ. Τολού…

3 ώρες πριν

Μουσικοχορευτική παράσταση στο Κεφαλάρι Άργους

Μουσικοχορευτική παράσταση του Πολιτιστικού και  Συλλόγου Κεφαλαρίου  “Η Ζωοδόχος Πηγή” και  Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων…

3 ώρες πριν

O Θεόδωρος Κουναδέας ανέλαβε διευθύνων σύμβουλος στον “Μοριά Α.Ε.-Α.Ο.Τ.Α.”

O Θεόδωρος Κουναδέας στον "Μοριά Α.Ε.-Α.Ο.Τ.Α." Καθήκοντα διευθύνοντα συμβούλου στον Αναπτυξιακό Οργανισμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου…

3 ώρες πριν