Ανακοινώθηκε νέα υποψηφιότητα με το συνδυασμό Μάκαρη στο Δήμο Ναυπλιέων

Την υποψηφιότητά της στις δημοτικές εκλογές του επόμενου χρόνου ως δημοτική σύμβουλος Ναυπλιέων ανακοίνωσε η εκπαιδευτικός Σοφία Ελευθεριάδη-Πιτσάκη. Θα συμπορευθεί με το ψηφοδέλτιο του Κωνσταντίνου Μάκαρη.

Όπως αναφέρει η Σοφία Ελευθεριάδη-Πιτσάκη:

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Κωνσταντίνου Μάκαρη για τη διεκδίκηση του αξιώματος του Δημάρχου Ναυπλιέων στις επόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές, θεωρώ πως είναι η ελπιδοφόρα απάντηση στα επιμόνως τεθέντα αιτήματα της τοπικής μας κοινωνίας για άμεση και προς το βέλτιστο Ανασυγκρότηση και Επαναπροσδιορισμό των Βασικών Αρχών και των Αξιών, οι οποίες διευκολύνουν τον Καθημερινό Βίο και προάγουν την Πρόοδο και την Εξέλιξη των Συνδημοτών μας.

Το Κομβικό Σημείο των Οικονομικό- κοινωνικών Συγκυριών από το οποίο διέρχεται η χώρα μας χρήζει ιδιαιτέρως προσεκτικών χειρισμών από τους επικεφαλής των Δημοτικών Πραγμάτων.

Οι εκτεταμένες συζητήσεις μεταξύ εμού και του κυρίου Μάκαρη, καθώς και η ανάλυση των θέσεων και πεποιθήσεών του όσον αφορά στον τρόπο εκτίμησης της σοβαρότητας αυτών που προβληματίζουν τους Συμπολίτες μας με διαβεβαιώνει , προσωπικά ,όχι μόνο για τις ικανότητές του αλλά και για την καταλληλότητά του να ηγηθεί του Δήμου Ναυπλιέων , αφού δίνει έμφαση στη Σοβαρή Στοχοθεσία, στη Διάθεση για Τομές και στην Αντίληψη ότι η Επιτυχία βασίζεται στις Συνεργασίες και το Σεβασμό όλων από όλους.

Όντας, η ίδια, εν ενεργεία εκπαιδευτικός της Δημόσιας Εκπαίδευσης, έχοντας περάσει και από την Ιδιωτική στην αρχή του επαγγελματικού μου βίου. Νοιώθω ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα που αφορούν σε αιτήματα και προβλήματα της σχολικής καθημερινότητας των μαθητών όλων των βαθμίδων, των γονέων και κηδεμόνων τους και, φυσικά, των συναδέλφων εκπαιδευτικών. Ο κύριος Μάκαρης έχει σταθεί επανειλημμένως Αρωγός, Χορηγός και Διευθέτης θεμάτων της Ευρύτερης Σχολικής Κοινότητας του Δήμου μας, δηλώνοντας ” Παρών” οποτεδήποτε χρειαστεί η Ηθική ή Υλική Συμπαράστασή του.

Τούτων Λεχθέντων, θεωρώ ιδιαίτερη τιμή να συστρατευθώ και να συμπορευθώ με τον κ. Κωνσταντίνο Μάκαρη, μαζί με άλλους Άξιους, Εργατικούς, Ικανούς , Καταξιωμένους Συντοπίτες μου, όντας πεπεισμένη ότι, επιτέλους, και μετά από μια δεκαετία, Αξίζουμε ένα Δήμο με Μεγαλόπνοο Όραμα, Σοβαρό Σχέδιο, Οργάνωση, Λογοδοσία και Αποτελεσματικότητα, προς όφελος του πολίτη, είτε αυτός είναι Κάτοικος (μόνιμος ή μη) είτε Επισκέπτης της Ιστορικής Περιοχής μας.

ΝΑΥΠΛΙΟ, 20/9/2022
Ελευθεριάδη – Πιτσάκη Σοφία
Εκπαιδευτικός

1 σχόλιο

 1. Συνεχίζεται η αυτοπροβολή προσωπικών υποψηφιοτήτων μιας παράταξης – φαντομά. Η πολιτική πρόταση που “εκφράζει “ο ηγέτης της κ. Μάκαρης είναι εντελώς άγνωστη, αλλά πάνω σε αυτή τη βασική ασάφεια και παντελή απουσία πολιτικού λόγου, προσανατολίζονται διάφορες υποψηφιότητες δημοτικών συμβούλων που στηρίζουν αυτή την απαράδεκτη και ουσιαστικά αντιδημοκρατική διαδικασία του αυτοπροσδιορισμού των ελίτ εξουσίας.
  Η σύγχρονη κοινωνία πολιτών απαιτεί ανοιχτές και διαφανείς διαδικασίες αυτό οργάνωσης των συλλογικοτήτων. Όποιος έχει κάτι να προτείνει στην τοπική κοινωνία συγκαλεί μια ανοιχτή συνέλευση δημοτών με την οποία αντιμετωπίζει τα τοπικά προβλήματα, τα ιεραρχεί και συναποφασίζει με την λαϊκή βούληση τον τρόπο και την κατεύθυνση επίλυσής τους.
  Βέβαια αυτές είναι άβολες και δύσκολες διαδικασίες γι’ αυτό προτιμώνται παραδοσιακά οι σχηματισμοί από μπουλούκια στελεχών και πελατών για την άλωση της εξουσίας με τα κουκιά των ψηφοφόρων στη θέση του πατροπαράδοτού θεσμού, βόλι με Καρυοφύλλι.
  Δεν πρόκειται να αλλάξει απολύτως τίποτα στο χάους της τοπικής αυτοδιοίκησης αν συνεχιστεί αυτό το παιχνίδι εναλλαγή προσώπων στην ίδια δομή αυταρχικής εξουσίας.
  Ευάγγελος Αλεξανδρής
  Εκπαιδευτικός, κοινωνιολόγος, δημοσιογράφος.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία σχόλια

Η διακήρυξη της Αυτόνομης Ιατρικής Αργολικής Συσπείρωσης για τις εκλογές του Ι.Σ.Α. • Οι υποψήφιοι

Η Αυτόνομη Ιατρική Αργολική Συσπείρωση (ΑΙΑΣ) συμμετέχει στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας οι οποίες θα γίνουν στις 16 Οκτωβρίου. Ακολουθεί η διακήρυξη της παράταξης...

Ιδρύθηκε η «Αργειακή Εταιρεία» – Το καταστατικό και ο σκοπός της

Ανακοίνωση της Διοικητικής Επιτροπής της «Αργειακής Εταιρείας» Οι συζητήσεις κράτησαν πολύ. Η διάθεσή μας να συνεισφέρουμε σε μια διαφορετική πορεία στα θέματα που αφορούν την πόλη...

Συγκέντρωση συμπαράστασης για τη δίκη των 19 που συμμετείχαν σε διαμαρτυρία κατά πλειστηριασμών

Κάλεσμα απευθύνει η κίνηση "Πλειστηριασμοί STOP Αργολίδας" έξω από τα Δικαστήρια Ναυπλίου την Παρασκευή 7 Οκτώβρη (10πμ). Την ημέρα αυτή δικάζονται 19 άτομα τα...

Τα κρούσματα κορονοϊού την τελευταία εβδομάδα στην Αργολίδα και τη χώρα

Την εβδομάδα από 26 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου καταγράφηκαν στην Ελλάδα 54.649 κρούσματα COVID-19 (22% εβδομαδιαία μεταβολή) εκ των οποίων οι επαναλοιμώξεις αφορούν το...

Πρόσφατα θέματα

Πρόσφατα θέματα

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν – Κάποια γεγονότα σαν σήμερα

Φωτογραφίες: Ηλίας Λάγιος, "Δόκτωρ Νο", Δαλάι Λάμα Τετάρτη 5 Οκτωβρίου...

Η διακήρυξη της Αυτόνομης Ιατρικής Αργολικής Συσπείρωσης για τις εκλογές του Ι.Σ.Α. • Οι υποψήφιοι

Η Αυτόνομη Ιατρική Αργολική Συσπείρωση (ΑΙΑΣ) συμμετέχει στις εκλογές...

Ιδρύθηκε η «Αργειακή Εταιρεία» – Το καταστατικό και ο σκοπός της

Ανακοίνωση της Διοικητικής Επιτροπής της «Αργειακής Εταιρείας» Οι συζητήσεις κράτησαν...

Εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο Κρανίδι με ομιλητή τον Χάρη Δούκα

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου (8μμ), η Ολομέλεια της Δημοτικής...

Εταιρία με έδρα το Άργος, αναζητά υπάλληλο για τη στελέχωση eshop

  Εταιρία με έδρα το Άργος, αναζητά υπάλληλο για την...

Πτυχιούχος βρεφοκομίας με προϋπηρεσία, αναλαμβάνει τη φύλαξη και δημιουργική απασχόληση παιδιών

Κοπέλα με πτυχίο βρεφοκομίας και ανάλογη προϋπηρεσία, αναλαμβάνει τη...

Προτείνουμε...