Τάσεις

Τα πιο όμορφα διακοσμητικά γάμου για τον τέλειο καλοκαιρινό γάμο

Δεν υπάρχει πιο όμορφη εποχή για να κάνει κανείς το γάμο του από το καλοκαίρι. Το καλοκαίρι τα ρούχα που φοράμε είναι πιο ανάλαφρα, η ηλιοφάνεια τους κάνει όλους πιο κεφάτους, ο ήλιος δύει ρομαντικά και η διακόσμηση είναι πάντα πιο χρωματιστή και λουλουδάτη! Αν έχετε αποφασίσει να κάνετε το γάμο σας το καλοκαίρι δείτε ιδέες για τον τέλειο καλοκαιρινό γάμο με τα πιο καλαίσθητα διακοσμητικά γάμου!

Μεταλλική αψίδα

Οι μεταλλικές αψίδες αποτελούν πολύ μοναδικά διακοσμητικά γάμου που θα προσελκύσουν τα βλέμματα των προσκεκλημένων. Οι μεταλλικές αψίδες μπορούν να στολιστούν με μπαλόνια, φυτά, γιρλάντες ή άλλα διακοσμητικά και να αποτελέσουν την ατραξιόν του στολισμού του γάμου σας. Θα βρείτε αψίδες σε σχήμα καμάρας, στρογγυλές ή ορθογώνιες που μπορούν να αποτελέσουν ένα πολύ εντυπωσιακό backdrop για την εκδήλωσή σας και να λειτουργήσουν και ως Photo Booth. Υπάρχουν επίσης ειδικές μεταλλικές αψίδες τραπεζιού, που εφαρμόζουν τέλεια και μπορούν να αποτελέσουν το τέλειο διακοσμητικό τραπεζιού ή μπουφέ. Μην ξεχνάτε ότι αυτές οι αψίδες θα παραμείνουν στην κατοχή σας και θα τις χρησιμοποιείτε για κάθε στολισμό που θέλετε να κάνετε.

 

Γιρλάντες

Μόλις παντρευτήκατε και θέλετε να το φωνάξετε! Επομένως μία γιρλάντα “Just Married” είναι ένα must διακοσμητικό γάμου για να μοιραστείτε τη χαρά σας με τους φίλους και συγγενείς σας. Υπάρχουν πολλές γιρλάντες κατάλληλες για στολισμό γάμου θα εντυπωσιάσουν εσάς και όλους τους περευρισκόμενους. Μία αγαπημένη καλοκαιρινή επιλογή αποτελούν τα τεχνητά φυτά και λουλούδια που είναι εντυπωσιακά, πανέμορφα και ιδιαίτερα βολικά αφού μπορούν να στολίσουν κάθε σημείο ενώ δεν χαλάνε και δεν μαραίνονται.

 

Μπαλόνια

Γιορτή χωρίς μπαλόνια δεν γίνεται! Πόσο μάλλον γάμος! Τα μπαλόνια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του στολισμού ενός γάμου και δεν μπορούν να λείπουν από το δικό σας! Κάποιες ιδέες για μπαλόνια γάμου που θα εκπλήξουν τους καλεσμένους σας είναι σύνθεση από λευκά μπαλόνια γάμου, σύνθεση σε σχήμα καρδιάς, μωσαϊκό μπαλονιών “Love”, ή συνθέσεις που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας από διάφορα χρωματιστά μπαλόνια γάμου. Τα μπαλόνια σας θα δείχνουν τέλεια μαζί με λίγες εντυπωσιακές χάρτινες βεντάλιες για επιπλέον glamorous διακόσμηση ενώ ιδιαίτερη λάμψη προσθέτουν και μερικές κρεπ λωρίδες σε λαμπερά χρώματα καθώς και οι γνωστές εντυπωσιακές χάρτινες μπάλες.

 

Λεπτομέρειες στολισμού γάμου

Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που εντυπωσιάζουν πάντα σε έναν εορταστικό στολισμό και ο καλοκαιρινός γάμος σας δίνει πολλές δυνατότητες για μικρές χαριτωμένες και κομψές γωνιές ή λεπτομέρειες που θα αρέσουν σε όλους και θα διασκεδάσουν. Μία τέτοια ιδέα αποτελούν και οι επιγραφές, ταμπέλες και διακοσμητικά στεφάνια γάμου. Ακόμη δεν μπορεί από το γλυκό σας να λείπει και ένα διακοσμητικό τούρτας “Just married”, “Mr&Mrs”, “Love” ή άλλο. Ακόμη, ίσως θέλετε να τοποθετήσετε όμορφα διακοσμητικά ταμπελάκια ξύλινα ή χάρτινα για την αρίθμηση των τραπεζιών σας ή να προμηθευτείτε μερικά όμορφα place cards.

Αυτοκίνητο

Φυσικά, οι γιρλάντες, τα μπαλόνια και οι κορδέλες είναι απαραίτητο στολισμός και του αυτοκινήτου σας. Ενώ τα τελευταία χρόνια, η μόδα του εξωτερικού που έχει έρθει και στην Ελλάδα  και συνηθίζεται να τοποθετείται στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και το γνωστό και ιδιαίτερα χαριτωμένο αυτοκόλλητο “Just Married”.

Share
Από τα
argolika.gr

Πρόσφατα

Αιμοδοσία στο Κουτσοπόδι Άργους

Αιμοδοσία στο Κουτσοπόδι Άργους Ανακοίνωση της Επιτροπής Αιμοδοσίας της Δημοτικής Κοινότητας Κουτσοποδίου του Δήμου Άργους-Μυκηνών …

2 ώρες πριν

Περιοδεία του υπoψήφιου ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Ρίζου Μαρούδα στην Αργολίδα

Στα πλαίσια της περιοδείας στην Αργολίδα του υποψήφιου ευρωβουλευτή και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του…

2 ώρες πριν

Έκαναν έλεγχο στο καταφύγιο του Στέλιου Κυριακού που φιλοξενεί 70 σκυλιά του Δήμου Ναυπλιέων

Έλεγχος στο καταφύγιο του Στέλιου Κυριακού που φιλοξενεί 70 σκυλιά του Δήμου Ναυπλιέων Το πρωί…

2 ώρες πριν

Ανοιχτό για το κοινό εργαστήριο από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του ΤΘΣ Ναυπλίου

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του Τμήματος…

3 ώρες πριν

Ένα απόγευμα γεμάτο σκάκι στην Αργολίδα

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Αργολίδας "Nέο Σχολείο" και οι σκακιστικοί σύλλογοι της ευρύτερης περιοχής, σας προσκαλούν…

3 ώρες πριν

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα “Φιλοσοφία-Τέχνη-Τρόπος ζωής” στο Λυγουριό

Το εργαστήριο Φιλοσοφίας & Τέχνης, Phil.Art.Lab, του Τμήματος Φιλοσοφίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και…

4 ώρες πριν