Ξεκίνησαν στην Αργολίδα οι εργασίες της Γ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας

Με με μήνυμα «Στηρίζουμε, Αναπτύσσουμε, Καινοτομούμε», ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής στο Άργος (αίθουσα “Μ. Αλέξανδρος”), οι εργασίες της διήμερης Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. 

Η πρώτη ημέρα ολοκληρώθηκε με τις τοποθετήσεις και το καλωσόρισμα του προέδρου της Κ.Ε.Ε.Ε. Γιάννη Μασούτη και του προέδρου του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτη Δαμούλου.

 

Η ολομέλεια ενέκρινε τα πρακτικά της Γενικής Συνέλευσης της Κ.Ε.Ε.Ε. η οποία πραγματοποιήθηκε, στην Αθήνα στις 26 και 27 Νοεμβρίου.

Στη συνέχεια, έγινε η έγκριση διοικητικού απολογισμού της Κ.Ε.Ε.Ε. (έκθεσης πεπραγμένων), έτους 2021, με εισηγητή τον κ. Παναγιώτη Αγνιάδη, γενικό γραμματέα Κ.Ε.Ε.Ε.

Ακόμα, η ολομέλεια ενέκρινε τον οικονομικό απολογισμό της Κ.Ε.Ε.Ε., έτους 2021, με εισηγητή τον κ. Ιωάννη Βουτσινά, οικονομικό επόπτη Κ.Ε.Ε.Ε. Αναλύθηκαν θέματα όπως η επιμελητηριακή νομοθεσία και η ρύθμιση θεμάτων τα οποία αφορούν τα επιμελητήρια, με ενημέρωση από τον πρόεδρο και το γενικό γραμματέα της ΚΕΕΕ, Ι. Μασούτη και Παναγιώτη Αγνιάδη αντίστοιχα.

Οι πρόεδροι των επιμελητηρίων μίλησαν για το Έργο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρηματικότητας» το οποίο παρουσίασε ο διευθυντής της Κ.Ε.Ε.Ε., Βασίλης Αποστολόπουλος.

Το Σάββατο συνεχίζεται η Γ.Σ. της ΚΕΕΕ, στο ¨Φουφάρο”, στο Ναύπλιο με την εισαγωγική τοποθέτηση από τον Ιωάννη Μασούτη, πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. Θέμα της εισήγησης αποτελούν οι ευκαιρίες χρηματοδότησης των επιχειρήσεων από το ταμείο ανάκαμψης, η ενεργειακή κρίση και τα μέτρα που αναμένουν οι επιχειρήσεις από την πολιτεία.

Θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί επισήμων και δυο ενημερωτικά πάνελ με θεματικούς άξονες «Ενέργεια και κόστος ζωής» και «Επιχειρηματικότητα και βιωσιμότητα Επιμελητηρίων».

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

spot_img
spot_img

Τελευταία σχόλια